- 14 Şubat 2021
- 765
- 4.143
- 43
genelde bugün tartı günü diye yiyecem ya çok birşey etmez bi ekmekten akşam 9 hicbirsey yemem sodalı ayran icerim enazından bakalımm sabah öyle dedi akşam ola hayrolaÇok severim agzim sulandı msj i okurken.
Sana bol sabır dilerim. Ben olsam biri yanımda yerse yerdim sanırım ya kokusuna dayanamam
Kilo alacak ne yspmis olabilirim diye sormustun degil mikirli dosyalarını getirdim pazar gunu menüsü de yok üstelik 🕵
Kuruyemis miktari ve tuzu sorun olmus olabilir.
Dün menu yazmissin 3 kasik patatesse sorun yok, ama miktar yazmadigin icin degerlendiremiyoruz.
Ve turşuuuuu. Ben pancar turşusu yiyip ağırlık çalıştığım hafta hic kilo veremedim. Bir süre turşu dan uzak dur istersen. Yersen de günde 1 yk yeter.
1.5 litrelik su satin alip içebilirsin.
Miktarları ile birlikte menü yazmani bekliyoruz
Ben de bugün deneyeyim onuCanım afiyet olsun.
Benimde kaç gündür WC sıkıntılıydı bu gün ev yoğurdun içine birer kaşık chia tohumu ile keren tohumu karıştırıp 1 saat bekledikten sonra yedim WC çıktım
Ara ara öğünlerime katacağım artık
Geçen hafta sen süper vermiştin inşallah bu hafta da öyle sonuçlanır canım
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
45 dk tempolu yuruyus yaptım sabah
12.30
Yarım ekmek arası
2 dilim peynir, 1yk labne,
1h yumurta
2 catal pilav
1yk kuru fasulye
16.00
Yarım nar
2 bisküvi
Bir avuç Antep fıstık
3yk yoğurt
Toplamda spor
90 dk yuruyus
2lt su
LenaG Boncuk2307
Canım geçmiş olsun ihlamur+zencefil+limonu kanka yap kendine bugünlerdeBurun akıntım falan baya azaldı şiödi de koyun gibi öksürüyprum bir türlü çıkmıyor sanki boğazımdan
Afiyet olsun güzel bir menü akşam da iyi kurtarmışsınMenumu paylasayim
Kahvaltı
5 adet zeytin
Bir parça tbe
2 dilim peynir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğle
Küçük bir kase patates salatası
Salata ağırlıklı idi
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam yemeği iptal
Maç varmış bizim okul toplanmış 7 buçukta haber geldi. Apar topar oraya gittik
1 çatal ucu ile soğuk baklava
1 sıkım çiğ köfte
Bolca çay
Şimdi kahve içiyorum
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adım sayım
4600 2 mil Leslie
2 litre su
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar mutlu pazarlar . Sabahın nurundan tartildim+300gr. Baya süt içtim, meyve yedim dün onun farkı sanirim. Cumartesiye eksiye dönecek insallah
Dünkü menü
Sabah 1 bardak süt 1kasik bal 2 galete 1 dilim peynir
Ara ıhlamur limon 5 fındık 4v5 tane üzüm
Ara 1/3 armut 4 erik kırmızı
Akşam 1 tabak yoğurt 1 tabak ıspanak 1dilim ekmek
Ara süt
11bin adımLenaG Lotus1234
Günaydııınnn çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun27 Ekim Pazar
MenümLenaG Boncuk2307
Kahvaltı 08.30 : 1, 5 has yumurta
2 tam ceviz 30 gr peynir
1 k kayısı, bol yeşillik
35 gr tb e
Ara 12. 00: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem
Türk kahvesi
Akşam 15.30 (arkadaşım çocuğunum d gününde) : 2 kaşık kısır 3 kasık börülce salatası, bir büyük dilim pasta
2 litre su
Spor yok
28 Ekim Pazartesi
Kahvaltı: (yok yanımda götüedüm yemeye fırsatım olmadı)
Ara: 2 kupa ikisi birarada
Öğle 13.45: 1 has yumurta 1 kk peynir
1 dilim t b e 2 ceviz salatalık
Ara türk kahvesi minik bir kare çikolata
Akşam 19.00 bolca salata(çok az zeytin yağı) ve ayran
Su 2 litre
Spor yok
(biraz dinlenmek istedim ama günlük koşturmacalar spordan daha yprucu)
Canım tebrik ederim çok güzel eksiii@Efenin_AnnesiSitare55 LenaG @yosunlupapatya @nurovic sibel_84
cumartesi; 71.9
bugün ; 71.4
fark; -500
Tebrikler canım bak ne güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım
Günaydın canımGünaydın canım kızlar
Vaay çok güzel eksi gelmiişşş tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksiGünaydın güzel Hanımlar
Kilo bildirimi
Cumartesi:97
Bugün: 96,3
Afiyet olsunHayırlı sabahlar
Pazartesi menüsü
Kahvaltı
13:30
Az sucuk ve kaşarlı sebze sote (kapya biber, mantar, soğan)
1 dilim tb ekmeği
Akşam
18:30
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk tirit yemeği
Salata
2 lt su
Spor yok
LenaG Lotus1234
Boncuk2307
Günaydın canım hemen biraz ödem savar yapalım
Afiyet olsunDünkü menüm sabah 1 pogagaca
Saat 3 de İzmir köfte patates salata
Akşam kuruyemis çay
Günaydın canım KUTLU OLSUUUUNNNGünaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn
Eksi değil sabit gelmek de güzel c.tesi güzel bir eksi bekliyorum83,3 salı tartı sonucum
Afiyet olsunÇocukları törene biraktim simdi kafede oturdum kendime kahve ve cay soyledim. Biri bitince öbürünü icicem
Tebrk ederim canım
Afiyet olsunDünkü Menüm
Sabah 11:00
1 mandalina
Yarım nar
Öğle 13:00
4 yk menemen
Yağsız çeçil peynir 2 tutam
1 mandalina
1 hurma
Ara 15:00
Yarım nar
1 avuç çekirdek
Eti lifalif kırmızı meyveli bar
Akşam 18:00
1 tavuk but
2 br ayran
1 avuç çekirdek
Su 2.5 lt
2 kupa yeşil çay
Spor yok
LenaG
Günaydın tomrs cummGünaydın canlar
C.tesi eksi geleceekkk ama kendini aç bırakmadanDünkü tuzlu çekirdekten ve haftasonundan kaynaklı artı geldim. Halledicem inşallah
Cts 53:5
Bugün:55
Fark:+1.5 kg
LenaG
Meyve mideyi kazındırıyor canım biraz azaltmaya çalışalımGeçen cumartesi 63,4bugun ise 64,5 artı çıktım ve üzgünüm dün dikkat edemedim ne zaman ki meyve yiyeyim o günüm mahvoluyir sürekli atıştırma isteği oluyor buna çözüm bulmaliyim
Tebrik ederim caım
Günaydın canımMerhaba kızlar günaydın bol eksili bir gün olsun bol bol su içiyoruz ödem atıyoruz
KUTLU OLSUUUNNN EBEDİ OLSUUUNNN YAŞASIN TÜRKİYE'MMM29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu olsun.
Kapımı açınca ilk gördüğüm ❤
Moral bozmak yok azar azar dengeli yiyelim canım annesi dikkat edecek yoksa seni Boncuğa söyleriimmmKaptanlarım geçen salıda böyle oldu umarım cumartesi gününe hallederim çok üzgünüm
Cumartesi 79.8
Bugün 80.3
Fark +500
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Günaydın canım çok birşey değil biraz toparladınmı gideer hemen
Doğru söyle kız beleş mi yoksa çifter çifter almışsınYa bunu yeni keşfettimcay sicakken zaten icemiyorum veya icine seker atip karistiriyorum onu da yapmak istemedim. Bir de belediyenin kafesi self servis , almisken 2 alayim de bir daha ugrasmayim dedim☺
Tamam kaptaniçeem cumartesiye bu iş tamam bugün çifte mutluluk günün önemi ve kızımın ilacını çıkarmamasından dolayı keyifle kahvaltı ettim biraz kaçırmış olabilirim kızıma söyleme lütfenTebrik ederim caım
Günaydın canım
KUTLU OLSUUUNNN EBEDİ OLSUUUNNN YAŞASIN TÜRKİYE'MMM
Moral bozmak yok azar azar dengeli yiyelim canım annesi dikkat edecek yoksa seni Boncuğa söyleriimmm
Günaydın canım çok birşey değil biraz toparladınmı gideer hemen
Di mi yaa çok keyifliyim ben de sabah sabah apartmanı salladım marşlarla ahahahaTamam kaptaniçeem cumartesiye bu iş tamam bugün çifte mutluluk günün önemi ve kızımın ilacını çıkarmamasından dolayı keyifle kahvaltı ettim biraz kaçırmış olabilirim kızıma söyleme lütfen
Ayy tarifi bile yok ben çok duygulanıyorum tv de törenleri izlerken ağlıyorum bilee çok güzel yapmışsın kaptaniçem kalksın herkes ayağaDi mi yaa çok keyifliyim ben de sabah sabah apartmanı salladım marşlarla ahahaha
Beleş degil ama ucuzDoğru söyle kız beleş mi yoksa çifter çifter almışsın
Hoş gelmiş tam zamanında gelmiş.Ptogramdan geldim kendi okulumdan tartılmak için bekledim wc de ne göreyim regl de gelmiş