Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bnm duş rövanşta

Dünkü Menüm
Sabah 11:00
1 mandalina
Yarım nar

Öğle 13:00
4 yk menemen
Yağsız çeçil peynir 2 tutam
1 mandalina
1 hurma

Ara 15:00
Yarım nar
1 avuç çekirdek
Eti lifalif kırmızı meyveli bar

Akşam 18:00
1 tavuk but
2 br ayran
1 avuç çekirdek

Su 2.5 lt
2 kupa yeşil çay
Spor yok

LenaG

Sırayla söyleseydin kız bı yudum çay bı yudum kahve iç bari
Ya bunu yeni keşfettim cay sicakken zaten icemiyorum veya icine seker atip karistiriyorum onu da yapmak istemedim. Bir de belediyenin kafesi self servis , almisken 2 alayim de bir daha ugrasmayim dedim☺

Geçen cumartesi 63,4bugun ise 64,5 artı çıktım ve üzgünüm dün dikkat edemedim ne zaman ki meyve yiyeyim o günüm mahvoluyir sürekli atıştırma isteği oluyor buna çözüm bulmaliyim
canım meyve istah acıyor yedikcede yedirtiyor yeme isteğin olursa sıcak sütlü kahve yap kış geldiği için ben sıcak ediyorum genelde soguk kahve

Kilo alacak ne yspmis olabilirim diye sormustun degil mi kirli dosyalarını getirdimpazar gunu menüsü de yok üstelik 🕵‍

Kuruyemis miktari ve tuzu sorun olmus olabilir.
Dün menu yazmissin 3 kasik patatesse sorun yok, ama miktar yazmadigin icin degerlendiremiyoruz.
Ve turşuuuuu. Ben pancar turşusu yiyip ağırlık çalıştığım hafta hic kilo veremedim. Bir süre turşu dan uzak dur istersen. Yersen de günde 1 yk yeter.
1.5 litrelik su satin alip içebilirsin.

Miktarları ile birlikte menü yazmani bekliyoruz

Dünkü menüm sabah 1 pogagaca
Saat 3 de İzmir köfte patates salata
Akşam kuruyemis çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…