Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm duş rövanştaSon üç sayfam bubsayfaya kadar ki alıntılarıma bakayım
Afiyet olsun canım bir duşa bakar hepsi
Oyy ciğerim
Tam gaz yapabilir ödem tutavilir bir menü diyecekytim ama zaten detoks suyu var afiywt olsun canım
Benim de gitti göz altlarım da çöküyor
Harika menü afiyet olsun canım
Sabahki tost ve akşam yeöepi miktarı pilav miktarı kaçmış canım spor çok güzel afiyet olsun
Yumurtanın beyazını yiyemiyor musun fezam mwnün güzel afiywt olsun
Miktar çok depil ama hamurişi turşu derken ödem yapabilir afiyet olsun canım
Akşam pek olmamış ama miktarı az afiyet olsım canım
Muhteşwmmm
Afiyet olsun çşçeğim
Afiyet olsun kaptaniçem akşamki kaşar miktarı fazla geldi gerisi çok güzel aifyet eksi olsun
Spkr harika canım bol eksi getşrisn
Afiyet bol eksi olsun canım
Az olaun öz olsun sporların süper canım
Harikasın fezam
Çok geçmiş olsun canım
Harika tabak canım bol ekai getirsin
Zorluk çıkarmayın çıkış su tarafta
Ypgurt ve çok az beyaz et yerdim ben tabi bşr de aalata
Sırayla söyleseydin kız bı yudum çay bı yudum kahve iç bariÇocukları törene biraktim simdi kafede oturdum kendime kahve ve cay soyledim. Biri bitince öbürünü icicem
Tbk ederimmmm
Teşekkür ederim CanımSüper bı eksi tbk ederimmmm
Ya bunu yeni keşfettim cay sicakken zaten icemiyorum veya icine seker atip karistiriyorum onu da yapmak istemedim. Bir de belediyenin kafesi self servis , almisken 2 alayim de bir daha ugrasmayim dedim☺Sırayla söyleseydin kız bı yudum çay bı yudum kahve iç bari
Önce hangini içtin :)Çocukları törene biraktim simdi kafede oturdum kendime kahve ve cay soyledim. Biri bitince öbürünü icicem
canım meyve istah acıyor yedikcede yedirtiyor yeme isteğin olursa sıcak sütlü kahve yap kış geldiği için ben sıcak ediyorum genelde soguk kahveGeçen cumartesi 63,4bugun ise 64,5 artı çıktım ve üzgünüm dün dikkat edemedim ne zaman ki meyve yiyeyim o günüm mahvoluyir sürekli atıştırma isteği oluyor buna çözüm bulmaliyim
İçimden bişi bende süsleyim menümü dedim de utanmiyormusun deseler yeri var dedim
Menüm
Sabah 1 yumurta 1 poğaça domates salatalık
Öğlen 1 ekler
Akşam 15.30 da 2 parça Kıymalı pide bolca turşu
Eve geldim yeşil çay ve su içmeye çalışıyorum. Bu su işi nasıl olacak bilmiyorum daha 1 litre olmadı
Spor yapmayı planlıyorum inşallah
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Dünkü menüm sabah 1 pogagaca
Saat 3 de İzmir köfte patates salata
Akşam kuruyemis çay
Çok severim agzim sulandı msj i okurken.akşama tazefasulye yapcaktım ama buadam benim sınırlarımı oynaayyy bugünde tatil akşam sucuk ekmekmi yesek diyo bah bah