Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar 20 kg civarında kilo verenlere bı sorum olacak. Benim yüzümün yuvarlakligi gitti, yanaklardan bariz belli oluyor bu durum. Benim gibi olan var mı aramızda ?
Benim yüzüm uzun, upuzun oluyor, çirkinleşiyorum, yüzüm hariç heryerden gitse iyi olurdu

Benimki 73,5 olabilir mi

U urfaktefek hu huuu bir bak ☺

Geçmiş olsun epey kalori düşük salı güzel bir eksi gorecegiz

Çok güzel olmuş afiyet olsun ablacım
Güzel görünüyor afiyet olsun
Su bir tık az geldi ve spor yok 2 gündür, onun dışında gayet güzel afiyet olsun.
Eliptik yapınca bildirirsin onu da kaydederim. Afiyet olsun gayet güzel olmuş.
Ben yine tutturamadım galiba
Geçmiş olsun, afiyet olsun güzel olmuş.
Her şey çok güzel spor da harika
Anladım ablacım
27 Ekim

12:30

3 yumurta sarısı
2 dilim kaşar peyniri
3 çatal patlıcan, biber kızartması
Alabaş
Marul

18:00

Somon
Salata
Alabaş

1 lt üzeri su
1 kupa apaform
3 kupa kahve

LenaG Sitare55
Su çok az sadece gerisi gayet güzel.

Ben 70 alayım. Fazlasından gözüm yok

İçimden bişi bende süsleyim menümü dedim de utanmiyormusun deseler yeri var dedim
Menüm
Sabah 1 yumurta 1 poğaça domates salatalık
Öğlen 1 ekler
Akşam 15.30 da 2 parça Kıymalı pide bolca turşu
Eve geldim yeşil çay ve su içmeye çalışıyorum. Bu su işi nasıl olacak bilmiyorum daha 1 litre olmadı
Spor yapmayı planlıyorum inşallah
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Akşam bir tık fazla geldi, gerisi güzel afiyet olsun. Dün menü paylaşmış mıydın acaba ben mi kaçırdım

Hem emziriyoruz hem yemememiz gerekiyor diyet yqpiyoruz ama yememizde gerekiyor bebek beslensin süt olsun diye ay biz napcaz
çok zorr oyüzden kararıyla artıkk 10aydan sonra rahatız ama seneye agustosa kardeşimin düğünü var fit görümce olmam şart gelinin arkadaşları kuzenleri gözü hep bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…