Acayip sistim. Sanki dunyalari yemiş gibiyim.Geçmiş olsun canım
Hep aperarif beslenmişsin bu ne
Ama beni de anla canım ya. Düşünsene okulun bütün giriş çıkış zil sesi İbrahim Erkalin şarkıları.Sanada yaranilmiyor
Afiyet olsun
Boncuk menü ve spor kaptanı onu o yüzden etiketluyoruz
Sanki kendi böyle oturup tam menü yapmışsın gibi bana laf atıyorMenüm
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Sabah sade kahve
Kahvaltı 12.30 : 1 has yumurta
7 zeytin 50 gr peynir
Maydanoz domates salatalık
1 dlm çavdar ekm
Ara 15.10: 2 tam ceviz sade türk kahvesi
Akşam 18.00 : 1 tabak haşlanmış mantar
4 kaşık yogurt içine bir ceviz pulbiber
3 litre su
Spor 20 dakika hit kardiyo
30 dakika leslie boosted
3500 adım
Benim mazeretim var turşı yedim turşuu kavurması yedim kısır yedim telafi etmem lazımdıSanki kendi böyle oturup tam menü yapmışsın gibi bana laf atıyor
Hemen bi nane limon güzelce dinlen inşallah sabaha toparlarsın çiçeğimArtık çok geç. Şifayı kapmisim
Ne kadaaannnn güzel bir yazıYapılan bir çalışmada tavsanlara yağlı yiyecek veriyorlarmış. 2 ayrı bakıcı varmış ve birinin verdiği tavşanlar in kan değeri çok bozukmus. Diğer grubada aynı yiyecekler verilmesine rağmen anormallik gozlenmemis. Sonra bakmislarki 1. Grup sadece yemek veriyor. 2. Grup bakıcı yemek verirken seviyor hayvanları. Sevgiyle yapılan şeyleri vücut amorti ediyor. Olan olmuş. Tatlı hakkımı kullandim de ve mutlu ol geç
Bugün güzel bir gün
Dobarlanmam şart , 4 çocuk benden ilgi bekliyor. İkisi insan çocuğum İkisi kedi çocuğum. Anne oldun mu hasta olup yataman bile. Dipçik gibi ayaktayız her daim. Mesela bugün saklambaç oynadık oğlumla düşünHemen bi nane limon güzelce dinlen inşallah sabaha toparlarsın çiçeğim
Tamamdır canım teşekkürlerSanada yaranilmiyor
Afiyet olsun
Boncuk menü ve spor kaptanı onu o yüzden etiketluyoruz
Sanki ne kadar yedin !!!!Benim mazeretim var turşı yedim turşuu kavurması yedim kısır yedim telafi etmem lazımdı
Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsineDobarlanmam şart , 4 çocuk benden ilgi bekliyor. İkisi insan çocuğum İkisi kedi çocuğum. Anne oldun mu hasta olup yataman bile. Dipçik gibi ayaktayız her daim. Mesela bugün saklambaç oynadık oğlumla düşün
Omadini yirim4 Kasım pazartesi
Bugün de niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
Niyetli olduğumdan dolayı baş ağrım çok (2-3 günde alışıyor vücut inşallah) o yüzden spor da yok maalesef
omad yaptım haliyle
18.00-18.30
İki kepçe domates çorbası
Bir kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt
Booool salata
İki dilim kepek ekmeği
Bir avuç kuruyemiş
Büyük bardak ılık su ile
6 tane gün kurusu(lavabo sorunum için)
Su 2 litre olur inşallah
3.000 adım
LenaG Boncuk2307 Denp
Teşekkür ederim balımmmm Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsinOmadini yirim
Allah kabul etsin bidenem.
Benim kazalar çok emzirme döneminden ve ben halen başlamadım küçük olmuş 5 yaş tüh bana püüh hatta
Çok haklısınTeşekkür ederim balımmmm Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin
Bende çocuk yok ama borcum çok maalesefama bi yerden başlamak lazım
Rabbim hepimize kolaylıkla ödemeyi nasip etsin bütün (maddi manevi) borçlarımızı
Günler kısayken, vücut açlığa alışmışken bence tutabilirsin cano
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfadaki formu doldurmanı rica ediyorum seni tanıyalım ardından yarın sabah fotolu bir tartı bildirimi yaparsan hazırlığa geçer ve menü,su,spor bildirimleriyşe başlayabilirsin
Canım hürmet edip getiriyorlar ama söylesen getirmeseler olma mı
İnşallah
Hiç keyfim yok kaptanım çok üzgünüm ama artıdayım baya kaçamak yok ama uykusuzluk ve dünkü spordan sanırım o yüzden bugün spor yapmayacağım. Bol bol su içiyorum aslında ama ödemli gibi de hissetmiyorum ve bugün hep aç hissediyorum
Afiyet olsun güzel dengelenmiş
Hoşgeldin canım ilk sayfamızdaki formu doldurmanı rica ediyorum sonra da bir tartı fotosu atmanı lütfenDüzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz ilk hafta hazırlıkta olursun sonra istersen takımlara girip yarışabilirsin
Afiyet olsunkolay gelsin canım ev taşımak zor kolilerce
Afiyet ılsun son öğün ya nohut ya pilav olaymış dah iyi olurmuş
4 Kasım pazartesi
Bugün de niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
Niyetli olduğumdan dolayı baş ağrım çok (2-3 günde alışıyor vücut inşallah) o yüzden spor da yok maalesef
omad yaptım haliyle
18.00-18.30
İki kepçe domates çorbası
Bir kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt
Booool salata
İki dilim kepek ekmeği
Bir avuç kuruyemiş
Büyük bardak ılık su ile
6 tane gün kurusu(lavabo sorunum için)
Su 2 litre olur inşallah
3.000 adım
LenaG Boncuk2307 Denp
Oyyy tahmin edebiliyorum cano Allah kolaylık versin göz açıp kapayıncaya kadar taşınmış yerleşmiş olursunuz inşallahCanımmmm teşekkür ederim . valla geçen sefer 2ayda yerleşmiştimbu sefer koli bulamadım. Koli altın olmuş haberimiz yok. Koliciden alalım dedik neredeyse hurç parası resmen. Bende büyük kalın sanayi tipi siyah poşetler aldim giyim yorgan vs poşetlere koyacağım. Şuan ev çarşamba pazarı gibi
Allah razı olsun canım benim Önce sağlık canım sen tam iyileş sonra tutarsın borçlarını inşallahCanım Allah kabul etsin. Benimde hamilelikte borcum var 1 ay tutmam lazım ama zaten beynimden rahatsızım baş ağrısından korkuyorum