- 25 Ağustos 2019
- 60.343
- 110.034
- 30
hainsinnnnDaha gelmedi de eve. Her an arayıp gecikecegim sen başla demesin diye telefonu sessize aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hainsinnnnDaha gelmedi de eve. Her an arayıp gecikecegim sen başla demesin diye telefonu sessize aldım
Yani tek seferde min.20 dk olsa çok iyi olur tabi gün içindekini baz alıyoruzGün içinde sabahtan akşama kadar atılan adım değilde tek seferde yürüyüşteki adımları mi baz almalıyız peki. Normalde benim hergun 10 bin adıma yakın adimim oluyor sabahtan yatana kadar da ondan merak ettim canimcim
Sağol canım. Yok paylaşmaya yüzüm yoktu malesefAkşam bir tık fazla geldi, gerisi güzel afiyet olsun. Dün menü paylaşmış mıydın acaba ben mi kaçırdım
Sıkmadan olmuyor kiÇok mu belli ettim
Bir anda sıkıya gelemem geleki tatil evdeyim
Ay bende böyle biri olmak isterdim sakin sessiz.
Çooook. Başıma geleceğini biliyorum diyelimhainsinnnn
ben çok seviyorumBu yaz canım çekti, 2 büyük alıp yedim ama çocukluğumdaki lezzeti alamadım, dahada yemem
Mükemmel bir geri dönüş, afiyet olsuunMenüyü yazıp yatacağım
Kahvaltı tabaktaki gibi ama ekmek bitmedi.
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Yarım elma 1 mandalina
Akşam
3 kaşık ciğer kavurma
1 tabak salata
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Adım sayım 9100
Şu da iki litreyi gecmistir
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Yatana kadar benim 2,5 3 buluyor rahatAfiyet olsun güzel menü suyu biraz arttirabilirsin.
Canım vicdan yapma oh ne güzel yedim mutlu etti beni. Şimdi bu mutluluğu sağlıklı beslenerek taclandiracagim deLenaG kaptanım ben dün akşamdan beri kötü beslendim yarından itibaren dengeleyeceğim söz. Yazmaya korkuyorum. Bile isteye yedim ama sonrasında vicdan yapacağımı biliyordum. Bugün birçok şeye de hayır dedim. Ona rağmen kötü yani. En son balkabağı tatlısı yememek için savaş verdim istemiyorum diye. Yazayım mı yediklerimi diğer arkadaşlara kötü örnek olurum. Sopalı emoji şu an bana uygun
Düzelttim sanki olmamış mı