- 18 Mart 2018
- 29.677
- 116.383
- 34
Köfteyi Sivas’ta mı yedinLenaG @Lotus1234 Sitare55
Sabah 1dlm tam tahıllı ekmek
Yoğurtlu kırmızı biber 1 yumurta 1 TK ev yapımı lutenista
Öğlen 5 Sivas köfte 1 pide acı olmayan sos
Akşam fasulye kavurması 1 dlm ekmek domates salatalık
Su yokspor şuan için yok
Ekim ayi hedeflerimizi tutturma listemiz vardi ya bugünkü kilo son kilomuz mu yoksa saliya kadar zaman var miDur bakayım zayıflamış miyim
Terör saldırısı dolayısıyla müzik kalkmış arkasından da 29 Ekim haftaya perşembeye kadar spor yok
Kolay gelsin KaptanımKalkayım da şu savaş alanına dönmüş mutfağıma bir gireyim
7 de eve gir bir bütün tavuğu kemiğinden ayır o arada buzluktan yufka çıkar erimesi için. Çocuklara dürüm yapmak içinKendine hemen salata yap.. Aktardan aldıklarım diğer aldıklarım ortada yerleştirilmemiş varın düşünün mutfağın hallini. Tavuk kemikleri birazdan halaya başlayacak nerdeyse
Uyumadan gelirim menülerinizi bekliyoreee
Yine harikasın canm tebrik ediyorum seniMenümLenaG @Lotus1234
Kahvaltı 10.30 : 1 simit 2 kaşık melemen
7 zeytin
Ara 12. 00: 1 hurma 2 k kayısı 15 badem
Türk kahvesi
(Bu arada spor)
Akşam 19. 45: 120 gr tavuklu salata
Ara 21.00: türk kahveai, sade maden suyu
1 tadelle bitter
3 litre su
500 ml detoks suyu
Spor @Boncuk2307
bluegreeneyes
@yosunlupapatya
40 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2500 ip atlama ( 500 ü çiko için)
15 dk eliptik
3500 spor dışı adım
valla açıkçası geçen hafta bimde indirim vardı. tadelle stoğu yapıp hepsini yedimGayet güzel menü canım afiyet olsuntadelle c.tesi olayı sanırım
ooooo kaptaniçeeemmmmmm hayırlısı olsunnBenim Kırmızı Takımım
Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim
LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam
@sibel_84Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek (bu lafım Mthn83 e )
Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm
Efenin_Annesi Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar
gezegenfeza ablam seni kaptım eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun
@bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul aydabu haftada
bunu daha da eksiltiypruz
Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım
Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı
60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş
evettt sogukta bende hiç sevmedim midem bulandı benim dediğimden yapBen soğuk içiyorum tadı belki ondan çok kötü oluyor
Nası düşürdünüz Ldl olan. Mı düştüBu arada tahlil sonuçlarım çıktı. Kolesterolüm 80 puan düşmüş, biraz daha gayretle referans değerleri arasına gireceğim inşallah
Önümüzdeki cumartesi dahil olsun diye düşündüm haftanın çoğu bu aydanEkim ayi hedeflerimizi tutturma listemiz vardi ya bugünkü kilo son kilomuz mu yoksa saliya kadar zaman var mi
Yok abla çarşıda Alaaddin usta var. Tescilli Sivas köfte. Adam zam yapmamak için porsiyonları küçültüKöfteyi Sivas’ta mı yedin
Afiyet şifa olsunYok abla çarşıda Alaaddin usta var. Tescilli Sivas köfte. Adam zam yapmamak için porsiyonları küçültü
Anladim hala vaktimiz var yaniÖnümüzdeki cumartesi dahil olsun diye düşündüm haftanın çoğu bu aydan
Ben atmıştım ama
Afiyet olsun bol yağ yaksın bende çikolata li bisküvi yedimadı üstü biraaa(dukan)
Efenin_Annesi LenaG Lavinia_98 @sibel_84 Sitare55 @yosunlupapatya Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3495111
Tam tersi 65 üstü glck sanırım regl den dolayi mi bilmiyorum canım hep tatlı çekti kaçırdım yine ama yarın menumu duzeltcmBenim Kırmızı Takımım
Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim
LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam
@sibel_84Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek (bu lafım Mthn83 e )
Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm
Efenin_Annesi Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar
gezegenfeza ablam seni kaptım eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun
@bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul aydabu haftada
bunu daha da eksiltiypruz
Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım
Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı
60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş
Benim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedinSitare55 LenaG @Boncuk2307
26 Ekim Cumartesi
sabah yok
öğlen 13.20
mozzarellalı omlet, 1/3 avokado, 1 yk biberli sos, maydanoz, söğüş salata, 33 gr ekşimaya tb lavaş
ara14.00
50 gr tadelle, 1 kupa filtre kahve
ara 17.20
1/2 yeşil elma, 1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
airfry da 2,5 dilim palamut, pancarlı brokoli salatası, kuru soğan, 30 gr çavdar ekmeği
ara 21.15
3 lokma ananas ekli 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem
2 lt su
Sağolasın tutkucanımkolay gelsin şekerim
Tadelleler başka başka adreslere de gitmiş :))LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Cumartesi
Sabah 1 ck hindistan cevizi yağlı kahve
12,30
Miktar yazmiyim
Noodl
Yesil fasulye
Ekmek
10 g tadelle
Ara : maden suyu
19:00
1 kuru incir
2 ceviz
130 ml sut ile kahve
Spor : 13. 200 adim
Afiyet olsın kaptanım harika bşr haftasonu menüsü olmuşİyi akşamlar kızlar
Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve
Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz
Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç
Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım
Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum
Su 2.5 lt
Sitare55
@Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
Ne müziği kalkmış kız ben nalamadım kiDur bakayım zayıflamış miyim
Terör saldırısı dolayısıyla müzik kalkmış arkasından da 29 Ekim haftaya perşembeye kadar spor yok
Maalesef erkekler sefadaKolay gelsin Kaptanım
Bu saatlerde evin yetişkin bireyleri keyif yapma halindeyken biz hanımlar mutfak topluyoruz hep. Ben de şimdi mutfağa girişecegim
Teşwkkğr ederim joum harika bir haftasonu menüsü süpersinooooo kaptaniçeeemmmmmm hayırlısı olsunn
10.00
kıymalı börek 1porsiyon
zeytin 4
kaşar peynir
domates
salata
siyah çay
15.00
dukan birası bi büyük bardak
18.00
kıvırcıkla rulo yaptım içinede 2yumurta labne salatalık peynir
kefir
4 zeytin
Eki Görüntüle 3495346
21.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi
Efenin_Annesi LenaG
Hiç yiyememişsin fezam çok geçmiş olsun
Harika haberÖnümüzdeki cumartesi dahil olsun diye düşündüm haftanın çoğu bu aydan
Daha bir haftamız var canım regl de biter güzel bir eksi görürüz kaptanım dedi dersinTam tersi 65 üstü glck sanırım regl den dolayi mi bilmiyorum canım hep tatlı çekti kaçırdım yine ama yarın menumu duzeltcm
Canım ben stüdyo fitness a gidiyorum. Müzik ulusal yas dolayısıyla kapalıydıBenim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin
Neyse ki evde bitmiş
Afiyet olaun canım
Sağolasın tutkucanım
Tadelleler başka başka adreslere de gitmiş :))
Afiyet olsun canım yarın tertemiz menü bekliyprum adım sayın harika
Afiyet olsın kaptanım harika bşr haftasonu menüsü olmuş
Ne müziği kalkmış kız ben nalamadım ki
Maalesef erkekler sefadasana da kolay gelain canım
Teşwkkğr ederim joum harika bir haftasonu menüsü süpersin
Hiç yiyememişsin fezam çok geçmiş olsun
Harika haber