Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim Kırmızı Takımım

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim

LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam
sibel_84 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek (bu lafım Mthn83 e )
Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız
Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm
Efenin_Annesi Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar
gezegenfeza ablam seni kaptım eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş
A Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun
bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi
B Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz
Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım
Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı
60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş

Hadi bakalım canım benş de etiketler misin sonuçtan

Kahvaltına yeşillik de ekle canım börekleri cumartesi diye görmemeye çalışıyorum
Yarın tertemiz mneü inş

Sitare55 LenaG Boncuk2307

26 Ekim Cumartesi

sabah yok

öğlen 13.20
mozzarellalı omlet, 1/3 avokado, 1 yk biberli sos, maydanoz, söğüş salata, 33 gr ekşimaya tb lavaş

ara14.00
50 gr tadelle, 1 kupa filtre kahve

ara 17.20
1/2 yeşil elma, 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
airfry da 2,5 dilim palamut, pancarlı brokoli salatası, kuru soğan, 30 gr çavdar ekmeği

ara 21.15
3 lokma ananas ekli 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem

2 lt su

Kalkayım da şu savaş alanına dönmüş mutfağıma bir gireyim
7 de eve gir bir bütün tavuğu kemiğinden ayır o arada buzluktan yufka çıkar erimesi için. Çocuklara dürüm yapmak için Kendine hemen salata yap.. Aktardan aldıklarım diğer aldıklarım ortada yerleştirilmemiş varın düşünün mutfağın hallini. Tavuk kemikleri birazdan halaya başlayacak nerdeyse

Uyumadan gelirim menülerinizi bekliyoreee

kolay gelsin şekerim

Vaayy c.tesi için süper bir menü afiyet olsun
Çok güzel menü kaptanım afiyet olsun spora bak beee
Afiyet olsun yarın biraz ödem olabilir canım biraz suyu arttıralım yarın için şalgamdan ötürü
Oyyy tek öğün ödül yapmaya çalışalım senin menü komple ödül olmuş afiyet olsun
Estağfurullah kaptanım ben diyetisyenime danışıyorum herşeyi iyi bir öğrenciyim diyelim
Gayet güzel menü canım afiyet olsun tadelle c.tesi olayı sanırım

D Diyettenvzgctm-olmuyo kız bu nasıl isim boza daha iyiydi böyle motivasyonunu bozma sadece sabit geldin canım benim
Ahahah. Valla deistirmedim. Yıl gecmistir, sifremi unutmustum. Yönetime yazmistim. Cevap kisa surede gelmeyince yeni uyelik almistim. Mailime cevap gelmis. Yeni sifre vermisler ve hâliyle eski hesabim uzerinden devam ettirmisler. Hâl böyle olunca eski nick, gün yüzüne cikmis.
Hayirli ugurlu olsun

Ay ben de cidden keyfin kaçtı ondan yaptın sandım

Aa resmen geçen haftanın aynısı bu sefer başarırım inşallah

İyi akşamlar kızlar

Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve

Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz

Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç

Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım

Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum

Su 2.5 lt

Sitare55
Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…