Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kahvaltı
1 buçuk yumurta
2 küçük parça kaşar peynir
7 adet yeşil zeytin
1 adet salatalık
Yarım domates
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara
1 adet mandalina
Yarım muz
Akşam
Yarım somon baligi
1 kase salata
Şimdi çay icecegim. Çok yoruldum. Erkenden uyurum diyorum ama dizim başlayacak şimdi. İzlerken sizabilirim.
Şu üç litre olmuştur. Adım sayım 8200
Artii ev isleri
LenaG Sitare55
Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-26-20-27-12-019_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Cumartesi menüsüne bak be süpersin eksin bol olsun canım ama sporlarına Boncuk2307 yi de etiketle

Sevgili Mavi takım arkadaşlarım.
Bu hafta bende dahil hepimizin, başarıya koştuğu bir hafta olsun dilerim.
Bol su tüketip hiç kaçamak yapmadigimiz dengeli düzenli beslenip bolca hareket ettiğimiz sağlık ve huzurla dolu geçen tartı günlerimiz olan salı ve cumartesilere kadar mücadelemize devam.
Günlük beni ve LenaG Kaptaniçemi menü bildirimlerine , spor içinde Boncuk2307 her gün sonu etiketlemeyi unutmayalım.
D Diyettenvzgctm-olmuyo
tomrs
Ankee
s i d e l y a
Ellssa
Cakinin Gelini
Azmet5255
Tutku44
U urfaktefek
Sem2024
yazarhanim35
bluegreeneyes
trueliving_

Son düzenleme:
Menüm LenaG Lotus1234

Kahvaltı 10.30 : 1 simit 2 kaşık melemen
7 zeytin

Ara 12. 00: 1 hurma 2 k kayısı 15 badem
Türk kahvesi

(Bu arada spor)

Akşam 19. 45: 120 gr tavuklu salata

Ara 21.00: türk kahveai, sade maden suyu
1 tadelle bitter

3 litre su
500 ml detoks suyu

Spor Boncuk2307
bluegreeneyes
yosunlupapatya
40 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2500 ip atlama ( 500 ü çiko için )
15 dk eliptik
3500 spor dışı adım

İyi Akşamlar

11:00 2yk.yulaf, 2yumurta, az biber baharat ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.ye peynir, 1yk.şarküteri ürünü, şekersiz çay

16:00 1çikolatalı gofret

19:00 Akşam yemeği
1büyük tabak bol soğanlı balık buğulama 2 küçük dilimi az tereyağlı, yarım kase patates püresi, 3yk.köz patlıcan salatası, 1sb.şalgam
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Su 3 litre
Adım 3610

Eklentiler

• 1000023107.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 7
nurovic sen niye hazırlığa geçtin kuşum
Bu hafta biseyi denemek istedim;
Haftaya cumartesiye kadar tartilmicam öncelikle. Bugün ve yarın serbest beslenip hafta içi 5 gün normal diyete devam edecem. Bu şekilde kilom kaç çıkacak onu test edicem.
Eğer işe yararsa korumada böyle takilcam. Tatlı yemek çok mutlu ediyo beni napim.

Kankamm o sporlar öyle güzel ki maşallah simit hiç fazla durmamış afiyet şifa olsun
Ahahaha yaa bacimsu diyebilir miyim sana senin her mesajını okurken ahahah aynı ben diyorum tatlı mutluluk veriyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…