Popüler Konu LenaG ile MasterFit

❤️❤️❤️❤️ Benim Kırmızı Takımım ❤️❤️❤️❤️

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim 🥰

LenaG LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam 🥳
sibel_84 sibel_84 Mthn83 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek ❤️ (bu lafım Mthn83 Mthn83 e :KK19:)
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum 🥳 ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız 🥳
Boncuk2307 Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm :rapci:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi Jou Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar :KK6:
gezegenfeza gezegenfeza ablam seni kaptım :KK60: eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş 🥰
A Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun 🥳❤️
bnnu bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi :KK5:
B Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda :KK60: bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz 🥳
Mina45 Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım 🥳
Lavinia_98 Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı 🥳
60kiloyum 60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim 🥰 benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş ❤️🥳

Bu hafta biseyi denemek istedim;
Haftaya cumartesiye kadar tartilmicam öncelikle. Bugün ve yarın serbest beslenip hafta içi 5 gün normal diyete devam edecem. Bu şekilde kilom kaç çıkacak onu test edicem.
Eğer işe yararsa korumada böyle takilcam. Tatlı yemek çok mutlu ediyo beni napim.
Hadi bakalım canım benş de etiketler misin sonuçtan ❤️😘

26 Ekim Menü
09.00 : 2 tane kalem börek
1 tk incir reçeli
1 dilim peynir
5 zeytin

15.30: 1 muz

17.00: 1 kase acılı soslu makarna
1 bardak ayran
Yeşillik
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Spor: 1 saat temizlik
Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltına yeşillik de ekle canım börekleri cumartesi diye görmemeye çalışıyorum 😂
Yarın tertemiz mneü inş 🙏❤️

Mthn83 Mthn83 çağırdım o kadar gel yamacıma ❤️
Geldim kaptanım 😘
1000071302.jpg

Dönüşüm muhteşem olacak da yarın kesin pert 😅😅

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

26 Ekim Cumartesi

sabah yok

öğlen 13.20
mozzarellalı omlet, 1/3 avokado, 1 yk biberli sos, maydanoz, söğüş salata, 33 gr ekşimaya tb lavaş

ara14.00
50 gr tadelle, 1 kupa filtre kahve

ara 17.20
1/2 yeşil elma, 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
airfry da 2,5 dilim palamut, pancarlı brokoli salatası, kuru soğan, 30 gr çavdar ekmeği

ara 21.15
3 lokma ananas ekli 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem

2 lt su

Kalkayım da şu savaş alanına dönmüş mutfağıma bir gireyim :skandal:
7 de eve gir bir bütün tavuğu kemiğinden ayır o arada buzluktan yufka çıkar erimesi için. Çocuklara dürüm yapmak için 😋 Kendine hemen salata yap.. Aktardan aldıklarım diğer aldıklarım ortada yerleştirilmemiş varın düşünün mutfağın hallini. Tavuk kemikleri birazdan halaya başlayacak nerdeyse :halay::eek::eek:

Uyumadan gelirim menülerinizi bekliyoreee 🥰❤️

Kalkayım da şu savaş alanına dönmüş mutfağıma bir gireyim :skandal:
7 de eve gir bir bütün tavuğu kemiğinden ayır o arada buzluktan yufka çıkar erimesi için. Çocuklara dürüm yapmak için 😋 Kendine hemen salata yap.. Aktardan aldıklarım diğer aldıklarım ortada yerleştirilmemiş varın düşünün mutfağın hallini. Tavuk kemikleri birazdan halaya başlayacak nerdeyse :halay::eek::eek:

Uyumadan gelirim menülerinizi bekliyoreee 🥰❤️
kolay gelsin şekerim 😘😘

Kahvaltı
1 buçuk yumurta
2 küçük parça kaşar peynir
7 adet yeşil zeytin
1 adet salatalık
Yarım domates
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara
1 adet mandalina
Yarım muz
Akşam
Yarım somon baligi
1 kase salata
Şimdi çay icecegim. Çok yoruldum. Erkenden uyurum diyorum ama dizim başlayacak şimdi. İzlerken sizabilirim.
Şu üç litre olmuştur. Adım sayım 8200
Artii ev isleri
Boncuk2307 Boncuk2307
Vaayy c.tesi için süper bir menü ❤️ afiyet olsun
Menüm LenaG LenaG @Lotus1234

Kahvaltı 10.30 : 1 simit 2 kaşık melemen
7 zeytin

Ara 12. 00: 1 hurma 2 k kayısı 15 badem
Türk kahvesi

(Bu arada spor)

Akşam 19. 45: 120 gr tavuklu salata

Ara 21.00: türk kahveai, sade maden suyu
1 tadelle bitter

3 litre su
500 ml detoks suyu

Spor Boncuk2307 Boncuk2307
@bluegreeneyes
@yosunlupapatya
40 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2500 ip atlama ( 500 ü çiko için 😋)
15 dk eliptik
3500 spor dışı adım
Çok güzel menü kaptanım afiyet olsun ❤️ spora bak beee 🧿
İyi Akşamlar

11:00 2yk.yulaf, 2yumurta, az biber baharat ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.ye peynir, 1yk.şarküteri ürünü, şekersiz çay

16:00 1çikolatalı gofret 🐥

19:00 Akşam yemeği
1büyük tabak bol soğanlı balık buğulama 2 küçük dilimi az tereyağlı, yarım kase patates püresi, 3yk.köz patlıcan salatası, 1sb.şalgam
LenaG LenaG @Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
Su 3 litre
Adım 3610
Afiyet olsun ❤️ yarın biraz ödem olabilir canım biraz suyu arttıralım yarın için şalgamdan ötürü ❤️
26 Ekim Menü
09.00 : 2 tane kalem börek
1 tk incir reçeli
1 dilim peynir
5 zeytin

15.30: 1 muz

17.00: 1 kase acılı soslu makarna
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor: 1 saat temizlik
Boncuk2307 Boncuk2307
Oyyy tek öğün ödül yapmaya çalışalım senin menü komple ödül olmuş 🤭 afiyet olsun ❤️
❤️❤️❤️❤️ Benim Kırmızı Takımım ❤️❤️❤️❤️

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim 🥰

LenaG LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam 🥳
sibel_84 sibel_84 Mthn83 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek ❤️ (bu lafım Mthn83 Mthn83 e :KK19:)
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum 🥳 ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız 🥳
Boncuk2307 Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm :rapci:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi Jou Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar :KK6:
gezegenfeza gezegenfeza ablam seni kaptım :KK60: eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş 🥰
A Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun 🥳❤️
bnnu bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi :KK5:
B Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda :KK60: bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz 🥳
Mina45 Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım 🥳
Lavinia_98 Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı 🥳
60kiloyum 60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim 🥰 benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş ❤️🥳
Estağfurullah kaptanım ben diyetisyenime danışıyorum herşeyi iyi bir öğrenciyim diyelim ❤️
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

26 Ekim Cumartesi

sabah yok

öğlen 13.20
mozzarellalı omlet, 1/3 avokado, 1 yk biberli sos, maydanoz, söğüş salata, 33 gr ekşimaya tb lavaş

ara14.00
50 gr tadelle, 1 kupa filtre kahve

ara 17.20
1/2 yeşil elma, 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
airfry da 2,5 dilim palamut, pancarlı brokoli salatası, kuru soğan, 30 gr çavdar ekmeği

ara 21.15
3 lokma ananas ekli 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem

2 lt su
Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️ tadelle c.tesi olayı sanırım 🥰

D Diyettenvzgctm-olmuyo kız bu nasıl isim boza daha iyiydi böyle motivasyonunu bozma sadece sabit geldin canım benim
Ahahah. Valla deistirmedim. Yıl gecmistir, sifremi unutmustum. Yönetime yazmistim. Cevap kisa surede gelmeyince yeni uyelik almistim. Mailime cevap gelmis. Yeni sifre vermisler ve hâliyle eski hesabim uzerinden devam ettirmisler. Hâl böyle olunca eski nick, gün yüzüne cikmis. 😹😹
Sevgili Mavi takım arkadaşlarım.
Bu hafta bende dahil hepimizin, başarıya koştuğu bir hafta olsun dilerim.🙏🏻👏🏻❤️
Bol su tüketip hiç kaçamak yapmadigimiz dengeli düzenli beslenip bolca hareket ettiğimiz sağlık ve huzurla dolu geçen tartı günlerimiz olan salı ve cumartesilere kadar mücadelemize devam.
Günlük beni ve LenaG LenaG Kaptaniçemi menü bildirimlerine , spor içinde Boncuk2307 Boncuk2307 her gün sonu etiketlemeyi unutmayalım.
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@tomrs
Ankee Ankee
@s i d e l y a
@Ellssa
@Cakinin Gelini
@Azmet5255
Tutku44 Tutku44
@urfaktefek
@Sem2024
@yazarhanim35
@bluegreeneyes
@trueliving_
Hayirli ugurlu olsun

Ahahah. Valla deistirmedim. Yıl gecmistir, sifremi unutmustum. Yönetime yazmistim. Cevap kisa surede gelmeyince yeni uyelik almistim. Mailime cevap gelmis. Yeni sifre vermisler ve hâliyle eski hesabim uzerinden devam ettirmisler. Hâl böyle olunca eski nick, gün yüzüne cikmis. 😹😹

Hayirli ugurlu olsun
Ay ben de cidden keyfin kaçtı ondan yaptın sandım 🤭

Sevgili Mavi takım arkadaşlarım.
Bu hafta bende dahil hepimizin, başarıya koştuğu bir hafta olsun dilerim.🙏🏻👏🏻❤️
Bol su tüketip hiç kaçamak yapmadigimiz dengeli düzenli beslenip bolca hareket ettiğimiz sağlık ve huzurla dolu geçen tartı günlerimiz olan salı ve cumartesilere kadar mücadelemize devam.
Günlük beni ve LenaG LenaG Kaptaniçemi menü bildirimlerine , spor içinde Boncuk2307 Boncuk2307 her gün sonu etiketlemeyi unutmayalım.
D Diyettenvzgctm-olmuyo
@tomrs
Ankee Ankee
@s i d e l y a
@Ellssa
@Cakinin Gelini
@Azmet5255
Tutku44 Tutku44
@urfaktefek
@Sem2024
@yazarhanim35
@bluegreeneyes
@trueliving_

Aa resmen geçen haftanın aynısı 😂 bu sefer başarırım inşallah 🙏🏻

İyi akşamlar kızlar

Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve

Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz

Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç

Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım

Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum

Su 2.5 lt

Sitare55 Sitare55
Boncuk2307 Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım

X