Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG @Lotus1234 Sitare55 Sitare55
Sabah 1dlm tam tahıllı ekmek
Yoğurtlu kırmızı biber 1 yumurta 1 TK ev yapımı lutenista
Öğlen 5 Sivas köfte 1 pide acı olmayan sos
Akşam fasulye kavurması 1 dlm ekmek domates salatalık
Su yok 🙄 spor şuan için yok
Köfteyi Sivas’ta mı yedin 🤩

Dur bakayım zayıflamış miyim 😅
Terör saldırısı dolayısıyla müzik kalkmış arkasından da 29 Ekim haftaya perşembeye kadar spor yok 😅😅
Ekim ayi hedeflerimizi tutturma listemiz vardi ya bugünkü kilo son kilomuz mu yoksa saliya kadar zaman var mi:KK23:

Kalkayım da şu savaş alanına dönmüş mutfağıma bir gireyim :skandal:
7 de eve gir bir bütün tavuğu kemiğinden ayır o arada buzluktan yufka çıkar erimesi için. Çocuklara dürüm yapmak için 😋 Kendine hemen salata yap.. Aktardan aldıklarım diğer aldıklarım ortada yerleştirilmemiş varın düşünün mutfağın hallini. Tavuk kemikleri birazdan halaya başlayacak nerdeyse :halay::eek::eek:

Uyumadan gelirim menülerinizi bekliyoreee 🥰❤️
Kolay gelsin Kaptanım 🤗
Bu saatlerde evin yetişkin bireyleri keyif yapma halindeyken biz hanımlar mutfak topluyoruz hep. Ben de şimdi mutfağa girişecegim:cry:

Menüm LenaG LenaG @Lotus1234

Kahvaltı 10.30 : 1 simit 2 kaşık melemen
7 zeytin

Ara 12. 00: 1 hurma 2 k kayısı 15 badem
Türk kahvesi

(Bu arada spor)

Akşam 19. 45: 120 gr tavuklu salata

Ara 21.00: türk kahveai, sade maden suyu
1 tadelle bitter

3 litre su
500 ml detoks suyu

Spor @Boncuk2307
bluegreeneyes bluegreeneyes
@yosunlupapatya
40 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2500 ip atlama ( 500 ü çiko için 😋)
15 dk eliptik
3500 spor dışı adım
Yine harikasın canm tebrik ediyorum seni🌼 💚 🧿

❤️❤️❤️❤️ Benim Kırmızı Takımım ❤️❤️❤️❤️

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim 🥰

LenaG LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam 🥳
@sibel_84 Mthn83 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek ❤️ (bu lafım Mthn83 Mthn83 e :KK19:)
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum 🥳 ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız 🥳
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm :rapci:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi Jou Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar :KK6:
gezegenfeza gezegenfeza ablam seni kaptım :KK60: eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş 🥰
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun 🥳❤️
@bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi :KK5:
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda :KK60: bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz 🥳
Mina45 Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım 🥳
Lavinia_98 Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı 🥳
60kiloyum 60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim 🥰 benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş ❤️🥳
ooooo kaptaniçeeemmmmmm hayırlısı olsunn

10.00
kıymalı börek 1porsiyon
zeytin 4
kaşar peynir
domates
salata
siyah çay
15.00
dukan birası bi büyük bardak
18.00
kıvırcıkla rulo yaptım içinede 2yumurta labne salatalık peynir
kefir
4 zeytin
IMG_20241026_182921.jpg

21.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi

Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG

❤️❤️❤️❤️ Benim Kırmızı Takımım ❤️❤️❤️❤️

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim 🥰

LenaG LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam 🥳
@sibel_84 Mthn83 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek ❤️ (bu lafım Mthn83 Mthn83 e :KK19:)
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum 🥳 ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız 🥳
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm :rapci:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi Jou Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar :KK6:
gezegenfeza gezegenfeza ablam seni kaptım :KK60: eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş 🥰
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun 🥳❤️
@bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi :KK5:
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda :KK60: bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz 🥳
Mina45 Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım 🥳
Lavinia_98 Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı 🥳
60kiloyum 60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim 🥰 benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş ❤️🥳
Tam tersi 65 üstü glck sanırım regl den dolayi mi bilmiyorum canım hep tatlı çekti kaçırdım yine ama yarın menumu duzeltcm 🥺

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG @Boncuk2307

26 Ekim Cumartesi

sabah yok

öğlen 13.20
mozzarellalı omlet, 1/3 avokado, 1 yk biberli sos, maydanoz, söğüş salata, 33 gr ekşimaya tb lavaş

ara14.00
50 gr tadelle, 1 kupa filtre kahve

ara 17.20
1/2 yeşil elma, 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
airfry da 2,5 dilim palamut, pancarlı brokoli salatası, kuru soğan, 30 gr çavdar ekmeği

ara 21.15
3 lokma ananas ekli 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem

2 lt su
Benim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin :eek:
Neyse ki evde bitmiş :halay:
Afiyet olaun canım ❤️
kolay gelsin şekerim 😘😘
Sağolasın tutkucanım ❤️🥰
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Boncuk2307

Cumartesi

Sabah 1 ck hindistan cevizi yağlı kahve

12,30
Miktar yazmiyim🙈
Noodl
Yesil fasulye
Ekmek
10 g tadelle

Ara : maden suyu

19:00
1 kuru incir
2 ceviz
130 ml sut ile kahve

Spor : 13. 200 adim
Tadelleler başka başka adreslere de gitmiş :))
Afiyet olsun canım yarın tertemiz menü bekliyprum adım sayın harika ❤️
İyi akşamlar kızlar

Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve

Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz

Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç

Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım

Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum

Su 2.5 lt

Sitare55 Sitare55
@Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
Afiyet olsın kaptanım harika bşr haftasonu menüsü olmuş 🥳
Dur bakayım zayıflamış miyim 😅
Terör saldırısı dolayısıyla müzik kalkmış arkasından da 29 Ekim haftaya perşembeye kadar spor yok 😅😅
Ne müziği kalkmış kız ben nalamadım ki
Kolay gelsin Kaptanım 🤗
Bu saatlerde evin yetişkin bireyleri keyif yapma halindeyken biz hanımlar mutfak topluyoruz hep. Ben de şimdi mutfağa girişecegim:cry:
Maalesef erkekler sefada :63: sana da kolay gelain canım ❤️
ooooo kaptaniçeeemmmmmm hayırlısı olsunn

10.00
kıymalı börek 1porsiyon
zeytin 4
kaşar peynir
domates
salata
siyah çay
15.00
dukan birası bi büyük bardak
18.00
kıvırcıkla rulo yaptım içinede 2yumurta labne salatalık peynir
kefir
4 zeytin
Eki Görüntüle 3495346
21.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi

Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG
Teşwkkğr ederim joum harika bir haftasonu menüsü süpersin 🥳🥰
26 Ekim

12:30

Et
Marul arasına acı azme ve küflü peynir
Salatalık

18:00

Yarım lt chia ve keten tohumlu ayran

1,5 lt su
2 kupa kahve

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Bugün hem başım hem bacaklarım ağrıyınca bol bol yattım 🥴
Hiç yiyememişsin fezam çok geçmiş olsun 🙏
Önümüzdeki cumartesi dahil olsun diye düşündüm haftanın çoğu bu aydan
Harika haber :rapci::halay:

Benim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin :eek:
Neyse ki evde bitmiş :halay:
Afiyet olaun canım ❤️

Sağolasın tutkucanım ❤️🥰

Tadelleler başka başka adreslere de gitmiş :))
Afiyet olsun canım yarın tertemiz menü bekliyprum adım sayın harika ❤️

Afiyet olsın kaptanım harika bşr haftasonu menüsü olmuş 🥳

Ne müziği kalkmış kız ben nalamadım ki

Maalesef erkekler sefada :63: sana da kolay gelain canım ❤️

Teşwkkğr ederim joum harika bir haftasonu menüsü süpersin 🥳🥰

Hiç yiyememişsin fezam çok geçmiş olsun 🙏

Harika haber :rapci::halay:
Canım ben stüdyo fitness a gidiyorum. Müzik ulusal yas dolayısıyla kapalıydı
Ben kaçar iyi geceler

X