MenümLenaG Cicekbocekkaktus
Sabah ılık limonlu su
Sade kahve
Kahvaltı 10.15 : yulaflı omlet( 3 y k yulaf iki yumurta, 34 gr kaşar p, maydanoz )
2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Ara 13.00: 2 kaşık yoğurt 7 badem 1 k kayısı
Ara 17.30: 1 hurma 1 k kayısı 11 badem
Türk kahvesi
Akşam 18.45 : 8 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt( keten tohumlu, çörek otlu)
Ara 20.45: Dibek kahvesi, sade maden suyu ( komşularla gün var dışarda buluşacaz)
3 litre su
Aralarda yeşil çay
SporBoncuk2307
bluegreeneyes
@yosunlupapatya
20 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2300 ip atlama
20 dk hit kardiyo
Hahah evde de değildim yanımda götürüyorumAfiyet olsun canım bol kuru yeminli bur gün olmuş. Evde olunca bende dayanamıyorum
Sağol canım ALLAH razı olsunGeçmiş olsun canım.
Afiyet olsun.
Sağol canım ALLAH razı olsunTeşwkkğr ederim canımYaa benim bağışıkşığım düştüğü esnada maalesef hemen çıkıyorlar şu am dudaklarım silikonlu gibi. Bir tane de çıkmıyor nimizsiz 4 5 allah ne verdiyse
Sana da çok geçmiş olsun canım
Ya azmine hayranım hiç bırakma sporu tamam mı senin versiğin 5 kilo aynı 10 kilo gibi durur sporla beraber verirsen
Afiyet olsun canım ve çookk geçmiş olsun
Bence sen her gün tarrılmamalısın çünkü strese giriyorsun ve moral olarak etkileniyprsun sadece grubun tarrı günlerinde tartıl bence. Ben de şöyle old çok oldu mesela iki gün sabit çıkıp ertesi gün bir anda yarım kilo eksi çıktıgım çok oldu o yüzden moral bozmak yok
Sağol canımAfiyet olsun canım
Dün yediğimiz hurmalar bugün bizi tırmalar misali olmuş. Dün gece bende 2 kaşık tahin pekmez yedim . Dün herkes kaçamak yapmış
Afiyet şifa olsun canım
Canım geçmiş olsun önce sağlık
Mücver bayilirim ama unlu ve bol yağlı
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü afiyet olsun ablacımHayırlı günler kızlar
LenaG Lotus1234
Bu günkü menüm
9:30
1 sütlü kahve
11:30
1 kepçe etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Domates salatalık
14:30
Alışverişte 2 ısırık poğaça
16:00 akşam yemeği bitti
1 büyük kasepeynirli salata
1 avuç üzüm
1 kurabiye
Su 2 litre olur
Toplam aldığım kalori 850
Bu gün hastayım karnım ağrıyor midem bulanıyor
Çok az yemişsin ama sen bilirsin dünü telafi ettim diyorsun afiyet olsunSabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
7 zeytin,peynir
1 hindi salam
Akşam
Yarım ayva
2.5 lt su
1 saat aralıksız temizlik
***Dün 21 civarı tatlı krizi sonucu aşırı abartılı şeyler yedim. O yüzden akşam sadece ayva ile bitti. Umarım bir daha böyle gözüm dönmez.
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
2 kaptanı da etiketleyebilirsin ben öyle yapıyorum, ben spor ve menü bildirimi için etiketleniyorum, lenag kaptanım da tamamen kaptan, büyük kaptan25.10.2024 menü
09:00 1 tost ekmeğine tost, sütlü nescafe
15:00 1 bowl kase fırın falafel salata
17:00 1 sütlü kahve
20:00 1 activia mix and go akşama diye planladım.
bu şekilde giderse 900 kcal almış oluyorum.
bu arada dün yine 8 bin adımı geçtim, toplam 8.700 adım atmışım
çamaşır yıkadım astım
bu adımlardan sonra gece 4te kalktım çocuk işemiş yine tüm nevresimleri değiştirdim vs. bi de uykusuzum, uykum da kaçtı haliyle.
Bugün dünkü adımlarımı daha da geçmeyi planlıyorum adımı kısmet artık bilemiyorum, bugün tamamen aynıydım gene tartıda. şu menü hariç ağzıma attığım bir lokma fazla da yok yani.
LenaG Cicekbocekkaktus Lotus1234 Boncuk2307
ben iyice kime ne atacağımı şaşırdım bu arada yaa
Afiyet olsun ablacım güzel aslındaİyi akşamlar arkadaşlar
Dünde bugünde çok kötüydüm yediklerini de paylasamadim o kadar yetersizdi ki.
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Karışık tost
2_3badem
12.30 ara öğün
yoğurt çorbası 1 kase
16.00 -16.30 akşam
Mercimek çorbası
3_4yk bulgur pilavı
Tavuk 120 Gr
Yarim domates
3lt su
6000 adım
Güzel olmuş ablacım afiyet olsun25 Ekim
12:00
Unsuz kabak mücver, sayısını bilemiyorum, kabaklar şekil değiştirdiği için
15:30
Et
Salata
1,5 lt su
2 kupa kahve
Birazdan misafirliğe gideceğim, yemek olayını evde bitirdim, orda sadece su ve Türk kahvesi içerim
LenaG Cicekbocekkaktus
Suyu 2ye tamamlarsan değme keyfine, güzel olmuş afiyet olsun25 Ekim menüLenaG Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 2 tane pankek 1 tk bal 3 dilim kaşar 7,8 adet zeytin yarım domates çay
Ara kahve biter 1 kare
Ara yeşil çay çeyrek muz
Akşam 17:30 1 kase mantar çorbası 1 dilim ekmek 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye 3 yk yoğurt
Su 1,5 litre olmuştur içmeye devam yatana kadar
Yine muhteşemsin, nasıl yapıyorsun bu işi anlat heleMenümLenaG Cicekbocekkaktus
Sabah ılık limonlu su
Sade kahve
Kahvaltı 10.15 : yulaflı omlet( 3 y k yulaf iki yumurta, 34 gr kaşar p, maydanoz )
2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Türk kahvesi
Ara 20.45: Dibek kahvesi, sade maden suyu ( komşularla gün var dışarda buluşacaz)
3 litre su
Aralarda yeşil çay
SporBoncuk2307
bluegreeneyes
@yosunlupapatya
20 dk tempolu yürüyüş
2300 ip atlama
20 dk hit kardiyo
Çok güzel olmuş menü de spor da su da harikaa, inşallah yarın bool bol eksi gelirKızlar bugünde kapattim .
Sabah 1 bardak melisa çayı
Kahvaltı 11.00 1 haş. yumurta 5 zeytin 1dilim peynir yarım salatalık çay
Ara 12.30 civari 10 fındık çay
Ara 15.00 1 büyük mandalina
18.00 10 tane istavrit küçük 2 kaşık nohut 1 kaşık pilav
Şimdi maden suyu iciyorum. 2litre şu 1litre tarcin+ karanfil+limonlu su
5bin adımLenaG Boncuk2307
Güzel menü afiyet olsun ablacım
Çok az yemişsin ama sen bilirsin dünü telafi ettim diyorsun afiyet olsun
2 kaptanı da etiketleyebilirsin ben öyle yapıyorum, ben spor ve menü bildirimi için etiketleniyorum, lenag kaptanım da tamamen kaptan, büyük kaptanAfiyet olsun ablacım
Afiyet olsun ablacım güzel aslında
Güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Suyu 2ye tamamlarsan değme keyfine, güzel olmuş afiyet olsun
Yine muhteşemsin, nasıl yapıyorsun bu işi anlat hele
Çok güzel olmuş menü de spor da su da harikaa, inşallah yarın bool bol eksi gelir
Kız bir şey olmaz, artı da çıksan paylaş bizimle, regl geçince baya güzel eksi gelir merak etme.Regli njn tavan yaptığı bir gündeyim umarım tartıya yansıtmaz . Sabah benden ses çıkmaz ise demekki artiyjm
Zayiflamaktan ziyade şekil almayi seviyorum istediğim forma gelince kilo olayını bırakmayı düşünüyorum kiloyu takarsam stresten daha fazla yiyorum o yüzden spor iyi geliyor banaTeşwkkğr ederim canımYaa benim bağışıkşığım düştüğü esnada maalesef hemen çıkıyorlar şu am dudaklarım silikonlu gibi. Bir tane de çıkmıyor nimizsiz 4 5 allah ne verdiyse
Ya azmine hayranım hiç bırakma sporu tamam mı senin versiğin 5 kilo aynı 10 kilo gibi durur sporla beraber verirsen
Bence sen her gün tarrılmamalısın çünkü strese giriyorsun ve moral olarak etkileniyprsun sadece grubun tarrı günlerinde tartıl bence. Ben de şöyle old çok oldu mesela iki gün sabit çıkıp ertesi gün bir anda yarım kilo eksi çıktıgım çok oldu o yüzden moral bozmak yok
Afiyet olsun canm gayet guzel olmuş akşamı da.kazasiz belasız atlatırsın zaten senMenümLenaG Cicekbocekkaktus
Sabah ılık limonlu su
Sade kahve
2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Türk kahvesi
3 litre su
Aralarda yeşil çay
SporBoncuk2307
bluegreeneyes
@yosunlupapatya
20 dk tempolu yürüyüş
2300 ip atlama
20 dk hit kardiyo
Sağol canım benimGüzel menü afiyet olsun ablacım
Çok az yemişsin ama sen bilirsin dünü telafi ettim diyorsun afiyet olsun
2 kaptanı da etiketleyebilirsin ben öyle yapıyorum, ben spor ve menü bildirimi için etiketleniyorum, lenag kaptanım da tamamen kaptan, büyük kaptanAfiyet olsun ablacım
Afiyet olsun ablacım güzel aslında
Güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Suyu 2ye tamamlarsan değme keyfine, güzel olmuş afiyet olsun
Yine muhteşemsin, nasıl yapıyorsun bu işi anlat hele
Çok güzel olmuş menü de spor da su da harikaa, inşallah yarın bool bol eksi gelir
Canimcim ucuk çinko eksikliğinden cikiyor. Benim oglanlar yemek seçiyor birinin surekli çenesinde veya yanağında kocaman ucuk cikiyorduTeşwkkğr ederim canımYaa benim bağışıkşığım düştüğü esnada maalesef hemen çıkıyorlar şu am dudaklarım silikonlu gibi. Bir tane de çıkmıyor nimizsiz 4 5 allah ne verdiyse