Popüler Konu LenaG ile MasterFit

oyy kıyamam boncuğaa ne yapalım herşey sağlıkları için

İyi akşamlar

Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve, 3 ceviz

Kahvaltı 11:00 2 dilim karabuğday ekmeği , 1 yumurtadan biberli omlet, 45 gr peynir, başka birşey koymaya üşendim

Ara kek yiyecektim ama dışarıya çıktığım için yarına kaldıııı gelince kahve içtim yine sütlü

Akşam 19:30 4 köfte,5 yk karabuğday haşlama (kek yiyemeyince acıkmışım 1 yk fazla koydum),1 küçük kase salata,1 bardak ayran

Aralarda çay içtim bergamotlu mis gibi kokuyordu baya bir içesim geldi

Su 2. lt
Adım 6000 (28 dk)

Lotus1234
Boncuk2307

Zumren depresyonda
Her şey hale yola koyulur canım çık gel o depresyondan biz seni doparlarız
Ay kaptanım teşekkür ederim sorayım ben bi onu benim bağışıklık düşğnce hemen çıkıyorlar
Yarın 1 kişilik yer açın geliyorum

Ellerine sağlık kaptaniçem

Ekstra bir sebebi var mı bilmiyorum ama hasta olduğun için de sinirlerin bozulmuş olabilir ağla boşver ağlamak güzeldir dök içindekini ama sonra yeniden ayağa kalkacaksın herşeyi geçtim kadınsın sen ve bunun sana verdiği yetkiyle bazen dik durmak istemesek de biz de pes etmek istesek de bazen bizim fıtratımızda var dimdik durmak hayata karşı

Aksaminda ciğer çok yememistim oğlum da yumurta yemes hiç yemez ona sağlıklı altarnatif ciğer kavurma yedurdim

Bu fıtrat konusunda o kadar haklısın ki...
İlaçlar hastalık hepsinin etkisi var.Tum herşeyin beni tüketmesi ve kendimi yalnız hissetmek belkide hepsinin toplamı.

Afiyet olsun canım hastasın zaten dikkat et kendine çok spor yapıyorsun halsiz düşeceksin Allah korusun

Afiyet olsun canım hastasın zaten dikkat et kendine çok spor yapıyorsun halsiz düşeceksin Allah korusun
Haklısın canım bende bugğn onu düşündüm şu an baya hastalık çöktü üatüme mesela. Yarın tartı diye asılayım dedim

Sağol kaptanım adım sayım 13 bin
500 kalori harcamışım

Aradim taradım anca 1 fotograf buldum. 2016dan beri çoğunlukla bitkisel seylerle ve takviyelerle hastaliklari anlatıyoruz . Onceki fotolar da galerimde yoktu. Aslinda gecen yil yine cikti epeydir vitamin kullanmadigimi fark ettim . 1 sise kullaninca epeyce bir zaman ucuk çıkmıyor. Bu iyilesmekte olan hali. Hem burun önu hem dudak alti. Farkli farkli yerlerde 5 kurus buyuklugunde çıkardı. Zararsiz olabilir ama bakimsizlik insan anne olarak üzuluyor. Bir de cinko vucutta 300 tane reaksiyonda kullaniliyor. Her dokuya lazim. 6-7 yil once Ilk kullandigimiz surup immuzinc ismi oyle hayirliyorum
, simdi immunol

Teşekkürler. Doğru söylüyosun valla

Şifa bal olsun canım. Karabuğdayi bende deneyeceğim. Kinoa aldim o bitsin onuda alicam.

LenaG

Boncuk2307

İyi geceler arkadaşlar

25 EKİM CUMA

15 saat açlık sonrası

ÖĞLE
Pilav üstü tavuk döner ve çorba

ARA
Kahvenin yanında arkadaşımın yaptığı atıştırmalık

AKŞAM
Misafirliğe gideceğimiz için, havuç salatası yedim sadece (Dengelemek için)

MİSAFİRLİKTE
Gün tabağı tadında; birkaç sarma, birer tane tuzlu ve tatlı kurabiye ve de tatlı bir şey
Kahvenin yanına biraz draje
Soslu mısır (Bir avucu geçeceğini sanmam)
Soda
Mutfağa gide gele bir kaç sarma ve tuzlu kurabiye (Ne yazık ki)

ADIM
Nerdeyse 5.000 ini bir seferde ve tempolu yürüdüm diyebilirim.

Sağol canım. İnşallah rabbim bir daha yaşatmasın.

Geçenlerde çıktı tekrar. çok ağrıyor diye baya ağladıbende eşimde çok üzüldük.bizde kışın d vitamini takviyesi alıyoruz. soğan sarımsak çok kullanıyorum evde.

Olur canim kazanan belli ( sen). Ama sen motive olacaksan süper uğrasirim

Ohhh şifa olsun yediğin canım ne derdin varsa .

Ay Allahımya... alsan da yine derdi sana nolmuş diye bu insanları memnun etmek imkansız

Ne yedin gel kulağıma söyle

gece ne gömdüysenn ödem olusmusturr bolbol su açkarnada su icmeyi ihmal etme

Amaaan kimleri görüyorum, seni gören cennetlik ablaaa nerdesin ya bir mesaj atıp kaçıyorsun özledikk

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı

Eki Görüntüle 3494085
Efenin_Annesi Jou @bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi

O kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affola Lotus1234 Sitare55 yorumsuz bıraktığım tabaklarin için özür dilerim ama her biri ayrı şahane idi beni solladin senn. Jou kuşum az çok biliyorsun durumları dobarlandim da geldim yeni haftaya bombee giriş yapıyoruz hazırlan menulerini okudum çok güzel ve dengeli beslendin yarın meyvesini alırsın gayretinin . Boncuk2307 kuzum en çokta seni merakta koydum kusura bakma özel sebeplerden dolayı aktifligimi sağlayamadım ama haftaya beraberiz tam gaz
LenaG yarın bildirim yapacağım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…