oyy kıyamam boncuğaa ne yapalım herşey sağlıkları içinSabır o 5 günde geçecek canım bizde 1 haftadır neler çekiyoruz çoçuğumun ağzı yüzü nasıl oluyor o ilacı içirirken salyaları akıyor donup kalıyor ama hamdolsun iyi hafta içi arayıp sorcaz en azından 2 güne bir yada keselim mi ara sıra verelim mi diye
Her şey hale yola koyulur canım çık gel o depresyondan biz seni doparlarızZumren depresyonda
Ay kaptanım teşekkür ederim sorayım ben bi onu benim bağışıklık düşğnce hemen çıkıyorlarCanimcim ucuk çinko eksikliğinden cikiyor. Benim oglanlar yemek seçiyor birinin surekli çenesinde veya yanağında kocaman ucuk cikiyorduyani dudakta cikar da çene yanak nedir ya cinko surubu ile gecti. Immunol surubun icinde cinko var . Eylul gibi baslayip nisana kadar ara ara kullaninca ucuk çıkmaz oldu şükür. Yetiskin immunol da var bağışıklık icin ama onda cinko yok , cinko pikoilonat iceren ayri bir takviye daha alman lazim. Diyet yapiyoruz ve saglikli da yesek az yiyince depolarımiz boşaliyor. Benim gecen hafta tahlillerim yapildi. 3-17arasinda olmasi gereken folik asit 4.5 cikti . B12 de benzer durumda. Sınırın ustunde oldugu icin doktorlar vitamin başlamıyor ama fonksiyonel tip hekimleri iyi şeyler ust sınıra yakin olsun diyor. Genel bir yorgunluk ve uykulu halim var bu sebrple b12 ve folik asit kullanicam. Hic folik asidim bu kadar dusuk çıkmazdı bakicez kendimize
Yarın 1 kişilik yer açın geliyorum
Ellerine sağlık kaptaniçemSevgili Masterfit ailesiyarın fotolu tartı bildirimlerimizi nick ve tarih ekleyerek ve kaptanlarımızı etiketleyerek yapmayı unutmayalım.
Kırmızı mımavi mi hangi takım kazanacak
Hepimize bol eksiler diliyorum.
Öpüyorum siziiiiii
Masterfit 138.Etap 19.10 22.10. Fark Oran KIRMIZI TAKIM Lotus1234 Kırmızı Takım Kaptanı 91 LenaG 87.35 @Lavinia_98 64.90 @Cakinin Gelini 80.90 @bnnu 65 Boncuk2307 67.70 @nurovic 50.60 A Asya89 76.20 Sem2024 95.05 @Ankee (transfer) 64.75 @Tutku44 84.80 Efenin_Annesi 97.30 @Ellssa 71.10 Ortalama MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı 79.90 @bluegreeneyes 71.10 @urfaktefek 83.80 @trueliving_ 65.25 @gezegenfeza 74.70 Jou 72.20 @Azmet5255 63.70 tomrs 63.90 @yazarhanim35 80.10 @s i d e l y a (transfer) 68.35 @Deltavealfa 66.70 Sitare55 72.40 Ortalama HAZIRLIK @malahit 55.10 @60kiloyum 87.60 @cherrycokes (başlangıç 18.10) 78.05 D Diyettenvzgctm-olmuyo 70.10 sibel_84 @Makaron23 66.70 @Beklenen2 74.30 @Fit mutlu anne 84.20 @Mina45
Ekstra bir sebebi var mı bilmiyorum ama hasta olduğun için de sinirlerin bozulmuş olabilir ağla boşver ağlamak güzeldir dök içindekiniİyi geceler
Benim için gerçekten zor bir haftaydi.Tam anlamıyla dagildim kızlar.
1 kaç gündürde baygın gibi akşamları yatıyordum.
Şimdide ağlayıp duruyorum.
Yinede iyi gidiyordum haftalardır ugraşa didine.
Bazen yaşamaktan yorulduğumu gözlerimden anliyorlar.
Aksaminda ciğer çok yememistim oğlum da yumurta yemes hiç yemez ona sağlıklı altarnatif ciğer kavurma yedurdimAfiyet olsun, 2 kaşık tahin pekmezden bişi olmaz kan olsun inşallahrafine şeker değil
Afiyet olsun canım akşam güzel kapanmış işte bir tek kurbiş ve üzüm ama genel kalorin düşük olduğu için okçok geçmiş olsun
Afiyet olsun en azından kahvaltı etmişsin keşke şöyle haşlanmış tavuklu bir salata yeseydin akşama
Afiyet olsun bowl severim
Bu arada uyku sorunu yaşıyorsan genel olarak o da kiloyu etkiliyor.
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Düzeldin mi biraz
Aslında gayet güzel olmuş afiyet olsun
Çok güzel menü afiyet olsun
Süper menü süper afiyet olsunspora diyecek lafım yok
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş sbah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilir canım
Oohhh çok güzel menü hatta az bile afiyet olsun
Afiyet olsuntempo tempo devammm
Canım sağlık sorunları biraz düzeldi mi ?
Afiyet olsun kahvaltı için değişik bir seçim
Afiyet olsun canımne güzel menüler var bugün cuma sebebiyle sanırım
Afiyet olsun biraz az olmuş
Geçmiş olsunO kadar iyi anlıyorum ki seni eskiden ben de nefret ederdim aşırı aşırı ağrım olurdu çalışırken regl olunca revirde geçerdi günüm sinir olurdum ama iştahım hiç eksilmezdi aksine artardı seninki farklı
canım pazar geçeli çok oluyor ertesi gün ödem yapmıştır belki ama geçmiştir artık. Yarın eksi gelecek
Afiyet olsun
Bu fıtrat konusunda o kadar haklısın ki...Ekstra bir sebebi var mı bilmiyorum ama hasta olduğun için de sinirlerin bozulmuş olabilir ağla boşver ağlamak güzeldir dök içindekiniama sonra yeniden ayağa kalkacaksın herşeyi geçtim kadınsın sen ve bunun sana verdiği yetkiyle bazen dik durmak istemesek de biz de pes etmek istesek de bazen bizim fıtratımızda var dimdik durmak hayata karşı
Afiyet olsun canım hastasın zaten dikkat et kendine çok spor yapıyorsun halsiz düşeceksin Allah korusunMenümLenaG Cicekbocekkaktus
Sabah ılık limonlu su
Sade kahve
Kahvaltı 10.15 : yulaflı omlet( 3 y k yulaf iki yumurta, 34 gr kaşar p, maydanoz )
2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Ara 13.00: 2 kaşık yoğurt 7 badem 1 k kayısı
Ara 17.30: 1 hurma 1 k kayısı 11 badem
Türk kahvesi
Akşam 18.45 : 8 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt( keten tohumlu, çörek otlu)
Ara 20.45: Dibek kahvesi, sade maden suyu ( komşularla gün var dışarda buluşacaz)
3 litre su
Aralarda yeşil çay
SporBoncuk2307
@bluegreeneyes
yosunlupapatya
20 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2300 ip atlama
20 dk hit kardiyo
Haklısın canım bende bugğn onu düşündüm şu an baya hastalık çöktü üatüme mesela. Yarın tartı diye asılayım dedimAfiyet olsun canım hastasın zaten dikkat et kendine çok spor yapıyorsun halsiz düşeceksin Allah korusun
Sağol kaptanımAfiyet olsun, 2 kaşık tahin pekmezden bişi olmaz kan olsun inşallahrafine şeker değil
Afiyet olsun canım akşam güzel kapanmış işte bir tek kurbiş ve üzüm ama genel kalorin düşük olduğu için okçok geçmiş olsun
Afiyet olsun en azından kahvaltı etmişsin keşke şöyle haşlanmış tavuklu bir salata yeseydin akşama
Afiyet olsun bowl severim
Bu arada uyku sorunu yaşıyorsan genel olarak o da kiloyu etkiliyor.
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Düzeldin mi biraz
Aslında gayet güzel olmuş afiyet olsun
Süper menü süper afiyet olsunspora diyecek lafım yok
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş sbah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilir canım
Oohhh çok güzel menü hatta az bile afiyet olsun
Afiyet olsuntempo tempo devammm
Canım sağlık sorunları biraz düzeldi mi ?
Afiyet olsun kahvaltı için değişik bir seçim
Afiyet olsun canımne güzel menüler var bugün cuma sebebiyle sanırım
Afiyet olsun biraz az olmuş
Geçmiş olsunO kadar iyi anlıyorum ki seni eskiden ben de nefret ederdim aşırı aşırı ağrım olurdu çalışırken regl olunca revirde geçerdi günüm sinir olurdum ama iştahım hiç eksilmezdi aksine artardı seninki farklı
canım pazar geçeli çok oluyor ertesi gün ödem yapmıştır belki ama geçmiştir artık. Yarın eksi gelecek
Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım.
Senin oğlanın yanağında veya çenesinde çıkan uçuğun hiç resmi varmı. Varsa bana özelden atabilir misin. Benim küçük kızımın yanağında senede 1/2 kere çıkıyor
Burda ve Türkiye'de götürmediğim doktor kalmadı. Hep dedikleri bu zararsız bir virüs ara ara çıkar normaldir
Özel kremler aldım hiç bir faydasını görmedik
İşin kötüsü artık iz kalıyor
Teşekkürler. Doğru söylüyosun vallaAfiyet olsunbir tek protein mi yok
Afiyet olsunev sahibine gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım Akşam güzel toparlamışsın
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir
Afiyet olsunbir tek salata eksik geldi
Rahatsızlandın mı canım neden ?
Günaydın canımhayırlı cumalar
Günaydıııınnn
Günaydın
Günaydınnasılsın
Afiyet olsungüzel olmuş
Günaydııınnn
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor
Kııaazzz müden mahvolur anammm
Şifa olsun canım
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış
İyi akşamlar
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve, 3 ceviz
Kahvaltı 11:00 2 dilim karabuğday ekmeği , 1 yumurtadan biberli omlet, 45 gr peynir, başka birşey koymaya üşendim
Ara kek yiyecektim ama dışarıya çıktığım için yarına kaldıııı gelince kahve içtim yine sütlü
Akşam 19:30 4 köfte,5 yk karabuğday haşlama (kek yiyemeyince acıkmışım 1 yk fazla koydum),1 küçük kase salata,1 bardak ayran
Aralarda çay içtim bergamotlu mis gibi kokuyordu baya bir içesim geldi
Su 2. lt
Adım 6000 (28 dk)
Lotus1234
Boncuk2307
Sağol canım. İnşallah rabbim bir daha yaşatmasın.Aradim taradım anca 1 fotograf buldum. 2016dan beri çoğunlukla bitkisel seylerle ve takviyelerle hastaliklari anlatıyoruz . Onceki fotolar da galerimde yoktu. Aslinda gecen yil yine cikti epeydir vitamin kullanmadigimi fark ettim . 1 sise kullaninca epeyce bir zaman ucuk çıkmıyor. Bu iyilesmekte olan hali. Hem burun önu hem dudak alti. Farkli farkli yerlerde 5 kurus buyuklugunde çıkardı. Zararsiz olabilir ama bakimsizlikinsan anne olarak üzuluyor. Bir de cinko vucutta 300 tane reaksiyonda kullaniliyor. Her dokuya lazim. 6-7 yil once Ilk kullandigimiz surup immuzinc ismi oyle hayirliyorum
, simdi immunol
Eki Görüntüle 3494919
Eki Görüntüle 3494928
Hoş geldinizKızlar merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza
Olur canim kazanan belli ( sen). Ama sen motive olacaksan süper uğrasirim
Dünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
A Asya89 @Azmet5255 @Beklenen2 @Deltavealfa @dolar milyoneriEfenin_Annesi @Fit mutlu anne Jou @Lavinia_98 Lotus1234 @Makaron23 Sem2024 @s i d e l y a Sitare55 tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
Çok güzel menü, afiyet olsun ablacım.
Yaparsan onu da kaydederiz, afiyet olsun bu arada
Dünkü evet cumartesi yok bir tek
Tamamdır ablacım, kızmaJou söyledi işi var bir şeyi yok diye hep aktifsin ya merak ettim ben de iki gün hiç yazmayınca
Ohhh şifa olsun yediğin canım ne derdin varsa .
Ay Allahımya... alsan da yine derdi sana nolmuş diye bu insanları memnun etmek imkansız
Ne yedin gel kulağıma söyle
gece ne gömdüysennödem olusmusturr bolbol su açkarnada su icmeyi ihmal etme
Amaaan kimleri görüyorum, seni gören cennetlik ablaaa nerdesin ya bir mesaj atıp kaçıyorsun özledikk
Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı
Eki Görüntüle 3494085
Efenin_Annesi Jou @bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi
O kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affola
Döndüm zaten canım. TabiHer şey hale yola koyulur canım çık gel o depresyondan biz seni doparlarız
Ay kaptanım teşekkür ederim sorayım ben bi onu benim bağışıklık düşğnce hemen çıkıyorlar
Ellerine sağlık kaptaniçem