Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende yarın olmadan büyük itirafımı yapmak istiyorum dün değil pazar gecesi tam gece 24 te 4 dilim bişi yidim tatlı ama adını söyleyemem kaptanlarım bilginizee ama umarım bu yazıyı görmezsiniz

Bende yarın olmadan büyük itirafımı yapmak istiyorum dün değil pazar gecesi tam gece 24 te 4 dilim bişi yidim tatlı ama adını söyleyemem kaptanlarım bilginizee ama umarım bu yazıyı görmezsiniz
Biseycik olmaz canım benimkilerin yanında. Koca gün hep aklım dün akşamda idi. Tramva oldu resmen ömrümce unutmam bu anımı artık. Yarın tartıda güzel bı sonuç alacaksın

LenaG Boncuk2307

25 Ekim Cuma

sabah 09.15
45 gr otlu peynir, köz kapya biber, maydanoz, 50 gr ekşimaya kepekli lavaş

öğlen 12.20
3 köfte, 6 yk taze fasulye, 2 yk yoğurt, 1 salatalık, 1 top çikolata

aralar 14.30-17.00 arası
2 top çikolata, 10 fındık-kaju, 1 avuç leblebi

akşam 19.30
2 kepçe çorba, 3 yk erişte, 1 kase cevizli salata

ara 22.00 de yerim
1 kk ananas eklenmiş 1/2 çb kefir, 10 çiğ badem

2 lt su

9000 adım

Yarın LenaG kaptanım kazanan takımı paylaşmadan önce sabah gelen menü bildirimlerine bakıp son halini tablo şeklinde paylaşacağım, öğlen 13.00 e kadar bildirimler tamamlanmış olursa sevinirim hanımlaaar... Çünkü +1 puanı alan isim takımına da katkı yapmış olur. HADİ BAKALIM BEKLİYORUM Bu arada düzenli menü bildirimi yapan ablalarıma canı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum, ayrıca paylaşacağım onları da tek tek yazıp

Biseycik olmaz canım benimkilerin yanında. Koca gün hep aklım dün akşamda idi. Tramva oldu resmen ömrümce unutmam bu anımı artık. Yarın tartıda güzel bı sonuç alacaksın
İnşallah canım yarından pek umudum yok artı olmasa barii
hep birlikte güzel sonuç alalım

Geçmiş olsun canım.
Senin oğlanın yanağında veya çenesinde çıkan uçuğun hiç resmi varmı. Varsa bana özelden atabilir misin. Benim küçük kızımın yanağında senede 1/2 kere çıkıyor

Burda ve Türkiye'de götürmediğim doktor kalmadı. Hep dedikleri bu zararsız bir virüs ara ara çıkar normaldir
Özel kremler aldım hiç bir faydasını görmedik

İşin kötüsü artık iz kalıyor

Afiyet olsun, 2 kaşık tahin pekmezden bişi olmaz kan olsun inşallah rafine şeker değil
Afiyet olsun canım akşam güzel kapanmış işte bir tek kurbiş ve üzüm ama genel kalorin düşük olduğu için ok çok geçmiş olsun
Afiyet olsun en azından kahvaltı etmişsin keşke şöyle haşlanmış tavuklu bir salata yeseydin akşama
Afiyet olsun bowl severim
Bu arada uyku sorunu yaşıyorsan genel olarak o da kiloyu etkiliyor.
Gayet güzel olmuş canım afiyet olsun
Düzeldin mi biraz
Aslında gayet güzel olmuş afiyet olsun
Çok güzel menü afiyet olsun
Süper menü süper afiyet olsun spora diyecek lafım yok
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş sbah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilir canım
Oohhh çok güzel menü hatta az bile afiyet olsun
Afiyet olsun tempo tempo devammm
Zumren depresyonda
Canım sağlık sorunları biraz düzeldi mi ?
Afiyet olsun kahvaltı için değişik bir seçim
Çok güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım ne güzel menüler var bugün cuma sebebiyle sanırım
Afiyet olsun biraz az olmuş
Geçmiş olsun O kadar iyi anlıyorum ki seni eskiden ben de nefret ederdim aşırı aşırı ağrım olurdu çalışırken regl olunca revirde geçerdi günüm sinir olurdum ama iştahım hiç eksilmezdi aksine artardı seninki farklı
canım pazar geçeli çok oluyor ertesi gün ödem yapmıştır belki ama geçmiştir artık. Yarın eksi gelecek
Afiyet olsun

Kahvaltı 11.00
3 tane haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin

17.00 Ara öğün
Türk kahvesi 1 fincan

19.00 Akşam yemeği
Hindi fümeli sandviç, salata, 1 sb ayran

20.00 Ara öğün
5 tane badem, 1 tane züber, Türk kahvesi

2 lt su, 1 saat yürüyüş
Hastane işlerim vardı onlarla uğraştım yemek geç saate kaldı ama yürüyüşü ihmal etmedim

Afiyet olsun güzel menü olmuş evde karabuğday patlağı bulundurursan böyle durumlarda kurtarıcı oluyor 2 tanesinin arasına penir yanına 3 zeytin 1 salatalık misss

Çok şükür canım duzeldik bayağı. Ama ben çöktüm iyice.

Ayy çok sağol kaptaniçem ♥
korkudan cumartesi gelmeden yazamadıydım inan rahatladım yarın da hayırlısıyla bir geçeydi ❤
Yazmıyorum ama hergün minik kız aklımda hergün biraz daha iyi olduğunu düşünüp mutlu oluyorum

Antibiyotik yapıldı gayet iyi maşallah sadece kafalık takıyorlar ya 5 gün daha duracakmış ona sinir oluyor

Antibiyotik yapıldı gayet iyi maşallah sadece kafalık takıyorlar ya 5 gün daha duracakmış ona sinir oluyor
Sabır o 5 günde geçecek canım bizde 1 haftadır neler çekiyoruz çoçuğumun ağzı yüzü nasıl oluyor o ilacı içirirken salyaları akıyor donup kalıyor ama hamdolsun iyi hafta içi arayıp sorcaz en azından 2 güne bir yada keselim mi ara sıra verelim mi diye

Sevgili Masterfit ailesi yarın fotolu tartı bildirimlerimizi nick ve tarih ekleyerek ve kaptanlarımızı etiketleyerek yapmayı unutmayalım.
Kırmızı mı mavi mi hangi takım kazanacak

Hepimize bol eksiler diliyorum.

Öpüyorum siziiiiii

Masterfit 138.Etap 19.1022.10.FarkOran
KIRMIZI TAKIM
@Lotus1234 Kırmızı Takım Kaptanı91
LenaG 87.35
@Lavinia_9864.90
Cakinin Gelini 80.90
@bnnu65
Boncuk2307 67.70
nurovic 50.60
A Asya89 76.20
@Sem202495.05
@Ankee (transfer)64.75
@Tutku4484.80
@Efenin_Annesi97.30
@Ellssa71.10
Ortalama
MAVİ TAKIM
@Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı79.90
@bluegreeneyes71.10
@urfaktefek83.80
@trueliving_65.25
@gezegenfeza74.70
@Jou72.20
@Azmet525563.70
@tomrs63.90
@yazarhanim3580.10
@s i d e l y a (transfer)68.35
@Deltavealfa66.70
@Sitare5572.40
Ortalama
HAZIRLIK
@malahit55.10
60kiloyum 87.60
cherrycokes (başlangıç 18.10)78.05
@Boza8670.10
sibel_84
@Makaron2366.70
@Beklenen274.30
@Fit mutlu anne84.20
@Mina45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…