ama yosunlu çok cılız kaldı ondan vücudu karbonhidrat çekmiş kız naapsın
kaç gündür bana da inanılmaz kremalı makarna perileri geliyor ama tutuyorum kendimi valla çok zor tutuyorum.
ama bugün de yılmak yok 2 köfte yedim yanında mis gibi pide getirmişler
tadımlık bile ISIRMADIM bence bir alkışı hakediyorum.
Biraz morallerim bozuk bu arada annem hala kötü, haftaya eşimle cuma cumartesi pazar tatil almıştık baş başa çok önceden almıştık bu arada, hem annemin hastalığı hem de fark etmemişiz okulların tatiline denk gelmesi sebebiyle iptal edeceğim şimdi.
İkisine de ayrı canım sıkkın aslında.neyse onlar iyi olsunlar da gerisi önemsiz.
hahhaah cılız kaldım hemi demekama yosunlu çok cılız kaldı ondan vücudu karbonhidrat çekmiş kız naapsın
kaç gündür bana da inanılmaz kremalı makarna perileri geliyor ama tutuyorum kendimi valla çok zor tutuyorum.
ama bugün de yılmak yok 2 köfte yedim yanında mis gibi pide getirmişler
tadımlık bile ISIRMADIM bence bir alkışı hakediyorum.
Biraz morallerim bozuk bu arada annem hala kötü, haftaya eşimle cuma cumartesi pazar tatil almıştık baş başa çok önceden almıştık bu arada, hem annemin hastalığı hem de fark etmemişiz okulların tatiline denk gelmesi sebebiyle iptal edeceğim şimdi.
İkisine de ayrı canım sıkkın aslında.neyse onlar iyi olsunlar da gerisi önemsiz.
Çok beğendim menünü afiyet olsun6.11.2024
9.30 filtre kahve 2 hurma 8 tane kadar çiğ fıstık
11.00 domates salatalık kıl biber yeşillik
1 dilim t.b ekmeği ,1kase menemen,5zeytin,2 ceviz,2tane hindi füme,1t.k tereyağı bal
15.00 türk kahvesi protein bar
18.00
1 tabak karnabahar yemeği
2 biber dolması
Salata
1 kase kadar pancar salatası
Ayran
21.00 çay 2 hurma
9000 adım 1lt Dukan birası 2lt suLenaG
Bana çok gelmedi afiyet olsunGünaydın kızlar
Dün giremedim yoğun bir gündü. Menüm de biraz şaştı. Bugün dengeleyeceğim
Dünkü Menüm
Sabah 9.30
Türk kahvesi
20 beyaz leblebi
1 kuru kayısı
Öğle 12:00
Az mercimek çorbası 1-1.5 kepçe
4 yk nohut yemeği
Ara 16:00
35 beyaz leblebi
1 yeşil elma
Akşam 20:00
Tam buğday ekmekli peynir mücverli sandviç( dışarıdaydım sandviçe karşı koyamadım. Yemesem iyi olurdu. Ama canım çok istedi. karbonhidrat yüklemesi oldu)
Ara 21:00
Yarım nar
Biraz da yağsız çeçil peynir
Su 2 lt
11500 adım
LenaG
Boncuk2307
Çok güzel görünüyor afiyet olsun çiçeğimEkmeğimi evde unutmuşum, zeytinimin biri daha sonra biri daha yere düştüTüm şartlar az yememi telkin ediyor
Eki Görüntüle 3500166
@Efenin_Annesi @JouMthn83 @sibel_84 @gezegenfeza @Tutku44 Boncuk2307 LenaG yosunlupapatya @annecm@babacım sizi de etiketleyim tam olsun
Ben de her şeyin yanında salatalık yerim salata yoksadün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba
sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)
öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran
akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.
su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm.LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55
Çok az olmuş ablacım su da az geldi afiyet olsun
hahhaah cılız kaldım hemi demekAnkee kız ben fit garıyım bikerem hahahah ne diyor senun ağzun bu arada annene de acil şifalar dilerim canım tez vakitte iyileşsin inşallah
hahhaah cılız kaldım hemi demekAnkee kız ben fit garıyım bikerem hahahah ne diyor senun ağzun bu arada annene de acil şifalar dilerim canım tez vakitte iyileşsin inşallah
kaç yaşında ve kaç boyundaydın canım senoff valla şaka bi yana ben de aslında 49 50 olmak istiyorum
çünkü 35 yaşına kadar bu kilolardaydım ben
şu an şişko olmak çok zor geliyor ahahahahahaha
ama 55 i görsem bile bi allaha şükürler olsun diyecem yani. bu dönem aza kanaat getiriyorum
bir kere ben canım mecbur kalınca yiyorumahaha sağolasın valla işten arkadaşlara verdim, gözüm görmesin dedim
bu iraden için. Bol alkış sana.
Annene acil şifa dilerim
Tatil konusu evet kötü denk gelmiş. Olsun saglikli olunda sonra yaparsınız.
ahaha sağolasın valla işten arkadaşlara verdim, gözüm görmesin dedim
Kafaya takma canım kv maalesef öz anne olmuyor ve asla da olamaz da ne kadar uğraşırlarsa kesinlikle samimi gelmiyorlarGünaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdimLenaG Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm
Ezan okunuyor
Geçmiş olsun Canım, ciddi bı durum yoktur inşallahÇocuğum adapte oldu çok şükür kuzum. Doktordan geldim şimdi, bir dünya tahlil istedi hormon kontrolü için sanırım. Ama reglimin ortasında olduğu için veremedim. Pazartesi-Salı’ya kaldı tahliller.
bir kere ben canım mecbur kalınca yiyorumSitare55 kuşum biliyor beni aylarca makarna pilav yemedim canım da istemez hiç o an mecbur kalırsam 2 3 kaşık yerim işte benim en büyük avantajıım o oldu biri mantı açsın yanımda canım hiç çekmedi çekmiyorda ama işte tek zaafın tatlı onu da yemedim ama nasıl zorlandım ama nasıl zorlandım anlatamam sana şimdi işte az az yiyorum hahah yosam 6 ay önce 68 kiloydum ve şuan 48 -20 kilo dile kolay ki ve ben hayatımda ilkkez diyet yaptım diyetin ne olduğğunu bile burada öğrendim desem yalan olmaz ama istek ve azimmiş canım bunu anladım ben sabahın nuruynan kalkıp yaptığım leslie 5 miller deli gibi yürüyüşler akşam ağzıma çubuk attım diye vicdan yapmalar ne serüvendi benim için ama şimdi korumak ve sağlıklı beslenmek artı bol su ve hareket de çoookkk önemliymiş balım bunu anladım ben
canım ya kışın suyu artıramıyorum yaÇok az olmuş ablacım su da az geldi afiyet olsun
bir kere ben canım mecbur kalınca yiyorumSitare55 kuşum biliyor beni aylarca makarna pilav yemedim canım da istemez hiç o an mecbur kalırsam 2 3 kaşık yerim işte benim en büyük avantajıım o oldu biri mantı açsın yanımda canım hiç çekmedi çekmiyorda ama işte tek zaafın tatlı onu da yemedim ama nasıl zorlandım ama nasıl zorlandım anlatamam sana şimdi işte az az yiyorum hahah yosam 6 ay önce 68 kiloydum ve şuan 48 -20 kilo dile kolay ki ve ben hayatımda ilkkez diyet yaptım diyetin ne olduğğunu bile burada öğrendim desem yalan olmaz ama istek ve azimmiş canım bunu anladım ben sabahın nuruynan kalkıp yaptığım leslie 5 miller deli gibi yürüyüşler akşam ağzıma çubuk attım diye vicdan yapmalar ne serüvendi benim için ama şimdi korumak ve sağlıklı beslenmek artı bol su ve hareket de çoookkk önemliymiş balım bunu anladım ben
Güzel menü afiyet olsunGunu bu sekılde kapadım Bogazım cok kotu vaskülit atmıs durumda Bogazıma
45 dk eliptik artı 8000 adım hastaneye yurudum suyum sımdilik 2 ltLenaG Boncuk2307 dolar milyoneri
Güzel görünüyor afiyet olsunKızlar ben geldim. Diyete devam ama düzen falan kalmadı.
Dün
Sabah yok
Öğle 12. 00 kahve züber
Ara 15.00 kefir 4 Altınbaşak
Akşam 2 tane yağda yumurta salata peynir ayran
Su bugün tamamen unuttum 1litre ancak
Maden suyu
Bugün
Saat 10.00 kolejenli kahve
Saat 12.00 2 haşlama yumurta 1 kepekli lavaş peynir zeytin sos
Saat 15.00 3 kaşık yoğurt 1 muz
Akşam evdekilere makarna bana yon balıklı salata maden suyu 1 dilim ekmek yerim
Enerjim yerlerde belki sonra 1 mandalina
LenaG Mthn83
Korkulacak bir durum yok ama hormon salınımı varsa ameliyat olacağım. Hormonal bir durum yoksa takipte kalacağım. Şimdi tahlillerle vücudumda fazladan bişeyler var mı diye bakılacak-tı, regl döneminde olduğum için pazartesiye kaldı.Geçmiş olsun Canım, ciddi bı durum yoktur inşallah