Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boncuk2307 LenaG

07 Kasım Perşembe

sabah 09.20
45 gr beyaz peynir, 60 gr ekşimaya ekmek, 1/2 domates

öğlen 12.20
3 köfte, küçük kase sirkeli salata, 3 altınbaşak

ara 15.30
100 mlt kefir, 1/2 yeşil elma, 1 kare çikolata

akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası, 7 pazı sarması, beyaz peynirli salata, 20 gr tb lavaş

ara 21.30
1 çb kefir, 2 ceviz

2 lt su

11.000 adım

Teşekkür ederim kuzum , bundan sonra tansiyon ilacı kullanacak

Ben de yazayım menümü. Dün geceden beri migrenim tuttu ağrıdan ölüyordum. Anca kendime geldim biraz geçmiş sayılmaz ama hafifledi biraz.
Kahvaltı 11.00
1 dilim börek (ilaç içmek için bulduğumu yedim yattım)
Ara Öğün 12.30
1 elma
Öğle yemeği 14.00
3 yk granola + 1 sb süt
Ara Öğün 16.00
Altınbaşak tahıl cipsi
Akşam yemeği 19.00
1 lahmacun, bolca Roka domates salatalık
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG Mthn83

Eklentiler

• 1000028652.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 1
Sana bir şey diyim mi hiç de o eleştirileri hak eden bşr görüntü yok ortada sen de boşuna canını sıkmışsın canım. Moyivasyonunu bozma seni eleiştirenlere inat devammm
Haftaya kaptan kim belli sanki
Canımsın
Belli tabi sibel_84 kırmızı kaptan bence
Şu 3000 ipi nasıl atlıyorsun ya Allah için Bi anlat
Anlatayım asla ıaınmadan atlamam önce ısınırım yürürüm sonra ağırlık hareketleri en son ip atlama. Kulağımda ayağımı kıpır kıpır eden hareketli yabancı müzikler sonra sayacı açıyorum ve ben atladıkça sayıyor
Kendimle yarışıyorum her dakikaya dinlenmeyle beraber 100 ip atlamayı sığdırıyorum
Ohh pirinç pialvı trileçe ohh şaka şaka az az yemişsin beğenmedim çok yesen beğenirdim
Canım 3000 ip atlama dikkat et dizlerine zarar vermesin. Bir de atlarken ayakkabı ile atla. Dizlerin mahvolmasin.
Canım ben 75 altına inmeden atlamayacam demiştim ki zaten şu an değilim. Spor salonunda atlıyorum spor ayakkabı ile yani. Doğru teknikle öncesinde ısınma ile inş bir şey olmaz

Afiyet olsun ablacım
Aksam sporları bolgesel calıştım birazda film izlerken tekrar bisiklet yaptım
LenaG Boncuk2307
Hay maşallah
İyi akşamlar
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

Öğle 13.00
Erişteli yeşil mercimek çorbasi

Akşam 16.30
4 köfte
3yk pilav
3yk yeşillik

Ara öğün 20.30
Mandalina

2lt su
6000 adım
Güzel olmuş afiyet olsun çiçeğim
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor ablacım

nezamandır pek uğrayamadım oğlan çok huysuzdu beni çok yordu kendide yoruldu meğersem yediklerim ona gaz yapıyormuş hala bitti sandım meğersem gazı oluyo kurban olduğumm yaaa kahve mahveyi bıraktım artık

11.00
yulaflı 2yumurtalı omlet
domates
salatalı
3zeytin
18.00
sebzeli fırın mücver
kefir

2litre su
10.00
sodalı ayran 1avuç beyaz leblebi

Mthn83 Efenin_Annesi LenaG

07.11.2024

Kahvaltı 12:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Biraz roka
7 zeytin
1 domates

15:30
2 yemek kaşığı yulafı yarım su bardağı süt ile pişirdim 2 yemek kaşığı orman meyvesi içine ekledim.1 tatlı kaşığı bal ile tatlandırdım.

19:00
1 tabak hellim peynirli (ızgara 3 dilim ) salata

2 litre su
Adım 8000
Mthn83 LenaG Boncuk2307

40 beden elbiselerin ikiside geldi ikisi de aynı marka birisi aşırı rahat oldu ve çok yakıştı kendime yürümek istedim o derece böylrce nişan kıyafetim belli olmuş oldu
Diğeri oldu ama fermuarını zor kapattım içinde sıkışmışım gibi bir his ama oldu mu oldu ama o hissi sevmedim. Kızım güzel old söyledi ama içime sinmedi iade edecem. sibel_84 gezegenfeza yosunlupapatya LenaG

Ben kibrit çöpü gibi yapmıyorum kaptanım, daha kalın doğruyorum, hem çatala gelsin, hem tadı gelsin. Kerevizleri uzun kesip baharatları, az sıvı yağ gezdirip fırın tepsisine yayıp fırınlıyorum, tavukgöğsünü de bir lokmalık doğruyorum, yemesi kolay oluyor, ağzımızı iki metre açmıyoruz

Kaptan ben olamam canım benden fazla verenler olur bir
Pirinç pilavı cok azdı iki
Trileçe iki küçük çatal aldım üç
Dikkat et zayiflayacagiz diye sizlerden olmayalim dört

Bence iade etme. Kendine hedef koy ve onun içine rahat bir şekilde girecegim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…