Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG Lotus1234
cumartesi 76.20
bu gün 76.10
fark-0.100
wc sorunum var

az ama çok mutlu oldum cumartesi çok aşırıya kaçtım normalde yemeklerden sonra sıvı tüketimi dahil +2 kg olurum cumartesi +4 kg çıktım ay allahım o nasıl bir his inanın bütün modum düştü ve çok üzüldüm bundan sonra cumartesileri bile abartmayacağım

tıka basa yemedim ama kalorisi yüksek olan tatlı yedim

neee 16 bin adım mı
ben nasıl görmemişim bunu
ya bazen öyle artı oluyor, tuvalet sıkıntısı vs illaki bir şişkinlik oluyor.
canını sıkma aynen devam, umarım c.tesi 7leri görürsün.

Canım ödem olduğu için takma bozma moralini suyu biraz arttır wc halleder
Tebrik ederim canım

LenaG Cicekbocekkaktus kaptanlarım
Bildirimimi yapayım
Cumartesi 72.4
Bugün 72.4
Bu ayın başında da 72.4 müşüm Mthn83 ün hazırladığı tablodan gördüm
Hop hop hop öyle salmak yok ay daha bitmedi sporu kararında yap canım kasların şişiyor ayrıca yorgunluk, uykusuzluk hep etken düzene sokmaya çalışalım. Hem sabit gelmişsin artı değil ki

burdayım canım artık toparlandım şükür insa menulerimi duzenli yazicam Lotus1234 kusuruma bakmayın

Canım sen artıya mı geçtin senin kilo bildirimini görmedim
Şimdi gördüm sabit kalmışsın niye ağlıyorsun artıya geçmekten çok daha iyi

Hop hop hop öyle salmak yok ay daha bitmedi sporu kararında yap canım kasların şişiyor ayrıca yorgunluk, uykusuzluk hep etken düzene sokmaya çalışalım. Hem sabit gelmişsin artı değil ki
Bir aydır verememiş olmak canımı sıktı biraz ama pes etmeyecem spor başta böyle yapsa bile zamanla düzene girecek inşallah. Yaptığım spor az buz değil cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…