- 14 Şubat 2021
- 847
- 4.679
- 43
Vay canina cok pis gaza geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya salıya erteledim 29 ekimden dolayı öğleden sonramız boş ya hahahTam senlik bir hareket dişi de hallet bari bı ara
Spor sana çok iyi geldi bence canım
Randevun ne zaman senin? Ben senden beterim öyle az az beni kesmezzzzzzzz. Harbi canavarim o konuda çünküsüüharikasın kuzummm bende 50 yim şuanlık ama yağ oranı ve kas oranına taktım busefdee kas kaybım olmuş geçen gittiğimde muhtemelen yağ da artmıştır çikilat baklava azıcık yiyomda artıkınnn beni enn iyi sen anlarsın bi tatlı canavarı olarak bizzz
Kız eliptik bisikletten bahsetmiyor musun sen?Ayyy çok güldüm Tablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin
iyi kıazz yoğun sanırım okul falan derken vaktini buraya ayıramadı herhalde kahvaltisinida etti herşey yolunda birazcık gramcık almış verecekk Efenin_AnnesiJou ablacım Efenin_Annesi nerelerde iki gündür hiç yazmadı iyi mi acaba hasta falan mı hiç bu kadar yazmadığı olmazdı
akşamdan sonra hicbirşey yemezsen tabiiki formunu korursunBende çohh seviyom sizii neydem kıazz
Ön ayakların altında tekerlek var sürüyerek getirebiliyorum. Karşıma da bilgisayarı koyuyorum kulaklıkla dizi film izliyorum spordaki rahatlığımRandevun ne zaman senin? Ben senden beterim öyle az az beni kesmezzzzzzzz. Harbi canavarim o konuda çünküsüü
Kız eliptik bisikletten bahsetmiyor musun sen?
Nasıl salona getirebiliyonnnn.
Benimki eşek ölüsü gibi de
İyi şükür içim rahatladıiyi kıazz yoğun sanırım okul falan derken vaktini buraya ayıramadı herhalde kahvaltisinida etti herşey yolunda birazcık gramcık almış verecekk Efenin_Annesi
Ay nasıl sikilmayalim bnm bebek uyanınca sürekli kucakta tek elle yemek iş yapıyorum diğer çocuk üç yaşında onunla ilgilenemiyorum yeterince mecbur televizyon açıyorum açınca da vicdanım rahatsız oluyor eşim desen öyle yani nasıl sınırlı olmayalım bacımOlsun canim valla cok bi takima faydam yok mümkünse hazirlikta kalayim
Uzaklaşmasan iyi olur tabiki buradan
Aynen bende oyle sikintıdan da cok yiyorum
Tamam canım bugün yazayım inşallah hazirliktayim da yinede düzenli yazayımAyyy çok güldüm Tablo hazırlıyorum ya tek tek not alıyorum o yüzden bundan sonra kaynama şansı yok gibi gibi
Ben de bisikleti getiriyorum salonun ortasına oğlanı uyutunca biniyorum yanıma su meyve alıyorum. O uyurken iyi oluyor. Sesi de çıkmıyor allahtan bisikletin
Gelince takıl banahey maşallah
dur benimki daha gelmedi
O gazın aktivasyonunu bekliyoruz o zamanVay canina cok pis gaza geldim
İyi bari çok uzatmadan hallediyorsun o zman diş bekletmye gelmiyor yoksaHaftaya salıya erteledim 29 ekimden dolayı öğleden sonramız boş ya hahah
Spor sana çok iyi geldi bence canım
Kaptanım dünü bildirdim ya hatta bugünü bileKizlar kizlar haftasonu gecti. Cogu kisi menü bildirmedi. Hani 2 yas cocuklar ortadan kayboldugu zaman ya kanepenin arkasinda bezini dolduruyordur ya da bir yaramazlik yapiyordur bir sucunuz mu var niye gelip menü bildirmiyorsunuz
Az fena değilsin dün akşam şeytana uydum zaten sormaya gece bide 2 de offfAy ağzın bal yesin canim (ama kalorisiz ) hadi bakalım yarış başlasın . Yanlız şimdi dusundumde bol kalorili olsun
Öyle böyle bir kaçamak değil bu boncuğum gece saat 2 de hemde dilim varmıyor amaDünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
@Asya89 Azmet5255 B Beklenen2 D Deltavealfa @dolar milyoneri Efenin_Annesi @Fit mutlu anne Jou @Lavinia_98 Lotus1234 @Makaron23 @Sem2024 @s i d e l y a Sitare55 @tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
Püü Jou niye yazmıyorsun kız bana boncuk seni soruyor diyeeee kış temizliginie girmiştik dün eşimle 3 çocukla parça parça yapabiliyorum cnm ya hafta sonuda eşimi yakalamışken işlerle uğraştık aktifim burdayım cnm menumude yazılamaz birazdan.Jou ablacım Efenin_Annesi nerelerde iki gündür hiç yazmadı iyi mi acaba hasta falan mı hiç bu kadar yazmadığı olmazdı
Karbonhidratlarin cogu aciktiriyor biraz daha hayvsnsal protein eklersen daha tok tutar. Yediklerin Kararında yine de canin cok cekmediyse tatliyi cunartesiye saklasaydin iyiydiBugünün menüsünü yazıyorum
Şu günlerde çok açım anlamadım
Kış geldi diye sanırım
Kahvaltı
1/4 tost
1 kase Mısırlı közlenmiş biber salatası
1 şekerpare
öğle
1 biber dolma
1 kase yoğurt keten tohumlu
Akşam
1 kase gronala sütlü
1 mandalina