Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu aksam yosunlupapatya nin mezuniyet kinasi olsun mu ?
Bir alt lige gecen @sibel_84 ve @Lavinia_98 in de yeni ligini kutlayalim
Aksam saat 21de bunu acip oynuyoruz oynsmayanin cani cuma aksami tursu ceksin mi
Ilk zananlar duz tekmeleri cok acmadan veya dizlerini kirarak yaparsan karnin cok zorlanmaz. Alistikca hareketleri daha duzgun yaparsin
66.20 hedef 65.20Ben kaptanıma söz verip de sözünü bir kez tutmadım bu sefer o olmayacaktır kork benden
Senin kilon kaç
Aslaaaaaa kaptanım bana güveniyor ve ben o güveni boşa cikartirmiyim hayirrrŕ
Mis gibi afiyet olsun
Ooo tabakları sahaneee
Aksam saat 21de bunu acip oynuyoruz oynsmayanin cani cuma aksami tursu ceksin mi
Sen kaçtın canım yeni hedefimi düzelteyim 65.20 değil nergisten aşağı olmak 64 filansa çok zorSen mavi takımdasin demi senle yapabiliriz bende 60 lardayim rakip takimdayiz hem daha heyecanlı olur
Afiyet olsun canım. Mükemmel menü çayın yanı boş dğil mi yani boş olsun lütfenJou Sitare55 LenaG
Çook çook ÖPTÜM
Eki Görüntüle 3482023 ÖGLEN 1 FINCAN TURK KAHVESI ICTIM 2 KURU KAYISI VE 5 CIG FINDIK YEDIM AKŞAM YEMEGIM ET HAŞLAMASI VE
SALATA BOL YEDIM 1 BARDAK AYRAN .
SIMDI ESIMLE CAY KEYFI YAPICAM ILERLEYEN SAATLERDE 1 SODA ICERIM. 21.00 A KADAR DA 3 LITREYI BITIRIRIM
Tabikide boş kaptanım pilavda vardı menüde ev ahalisi yedi ben 1 kaşık bile yemedim. GÜNÜ SAAT 16.20 DE KAPIYORUMAfiyet olsun canım. Mükemmel menü çayın yanı boş dğil mi yani boş olsun lütfen
Giz bugün neler yedin de hele bakem ablanaAyyy kınami yapıyorsunuz banaa Cicekbocekkaktus kizz sen ne fenasinn hadi oynayalım akşam ozamna çalsın davul zurnalae ahahahahah ama ağlarım acıklı müziğe bağlamayın sonra yalnız bu yazinu okurken yediğim boğazıma bı takıldı desem ahahahah elindekini yavaşça yere bıraktım ahahaha
Hic yazmiyayim kötü etkilerim arkadaslarimi hahahah hele dün Sitare55 sakın ispiyonlama kız beni bacikomm o biliyor tek duyan o şimdilik e hakettik ama okadar dimi yaaGiz bugün neler yedin de hele bakem ablana
Kaç yasindaydin canım senn daha dur sennen kapışacam kilo alirsammGiz bugün neler yedin de hele bakem ablana
Gırkiki canimcim.Kaç yasindaydin canım senn daha dur sennen kapışacam kilo alirsamm
Canımm etiketinizebbile duygulandım kizz kinada nasıl ağlarım Allah bilir ama aklımdaki şarkı ağlamaklı değil hee gelinime gelinime maşallah atacağım şimdi buraya durrBende oynucam bende kinalari severim ama sakın ağlama yosunlupapatya tamammi ben dayanamam aglayana
bende 158 yaaa öylemi diyorsunn ya ben zayıfladıkça ilk yüzüm gidiyor
Tamam ben geliyorum çok severim
Hım. Anladım ben anlayacagimi hahahahaahahahHic yazmiyayim kötü etkilerim arkadaslarimi hahahah hele dün Sitare55 sakın ispiyonlama kız beni bacikomm o biliyor tek duyan o şimdilik e hakettik ama okadar dimi yaa
Abovvv benden 12yas buyukmussun ben seni yasitiz hemen hemen sanıyordum bu yasada bu irade ayakta alkışlıyorum seni ablam desem daha uygun olur sankim sanaGırkiki canimcim.
Zaten damak tatlarimiz aynı tahmin zor değil ahahaha canimsinnnTamam ben geliyorum çok severim
Hım. Anladım ben anlayacagimi hahahahaahahah