Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aylık dahaCanım senin bebeğin kaç aylık
Aslında herkes kendine karşı takımdan bir rakip secip o hafta için kapışabilirler. Yakın kilomolmalı ama bence60 lardan kim var bu hafta kapışalım
O zman seninle de kapisalimbende 72.3
Hayaller gerçekleştirmek için canimcimHoş geldin canım inş sende hedefine bizimle beraber ulaşırsın
Süpersin canım afiyet olsun
Harika canım afiywt şifa olsun
Kız o ne kuş kadar ekmek ye de seni diri tutsun söyle bi bütün ekmek ne dersin
Nergisim sen bu işi biliyorsun bu hafta metayı hızlandıran beyaz çay kiraz sapı yeşil çay her gün iki tane içer misin rica etsem
Evet canım tarım kredinin. ay onları bende sevemedim ama limonlusunu sevdim doğadanın
Bu kız alışkın yosunlupapatya da sağolsun kopya çekerdi
İsmimin yanındaki ne acaba
Ayy serpme kahvaltıda sağlıklı ve ölçülü yemiş ol nolurrr
Seni geçmek Hayal diyorsun yani
Bana kızmıyon di mi eğer kızıyorsan söylemen yeterli bakO zman seninle de kapisalim
Hayaller gerçekleştirmek için canimcim
Nasil egzersizdi onlar ? mekik tarzi sirt ustu var , plsnk tarzi yuz ustu ve ayakta yapilsn az da olsa karin kasi calistiranlar var. Biri muhakkak uyar. Sen hangi egzersizi yaptin kievettt bi deneyeyim dedim karın için midem bulandı
Sen mavi takımdasin demi senle yapabiliriz bende 60 lardayim rakip takimdayiz hem daha heyecanlı olur60 lardan kim var bu hafta kapışalım
memik olanı sır ustu uzandım evet çok var ama sezliyim şimdilik yapamıyorumNasil egzersizdi onlar ? mekik tarzi sirt ustu var , plsnk tarzi yuz ustu ve ayakta yapilsn az da olsa karin kasi calistiranlar var. Biri muhakkak uyar. Sen hangi egzersizi yaptin ki
kapışalummmmO zman seninle de kapisalim
Hayaller gerçekleştirmek için canimcim
92 canım degistirmedim tabloda vardi.
Hoşgeldin aramızaKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 160cm
KİLONUZ: 95.65kh
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boğazını tutamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bel ameliyat
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1) sağlık 2) özgüven
LenaG
Bana sezeryan sonrasi 3 ay yasak koymustu doktorum. 4 de olabilir. Dikkat et kendine acele etme. Leslie tarzi dizleri karina ceke ceke yurume egzersizleri daha iyi olur. Youtubedan benzerlerini bulursam atarimmemik olanı sır ustu uzandım evet çok var ama sezliyim şimdilik yapamıyorum
memik olanı sır ustu uzandım evet çok var ama sezliyim şimdilik yapamıyorum
TamamSen mavi takımdasin demi senle yapabiliriz bende 60 lardayim rakip takimdayiz hem daha heyecanlı olur
Aynen şu an tek amacım nergisi geçmekAslında herkes kendine karşı takımdan bir rakip secip o hafta için kapışabilirler. Yakın kilomolmalı ama bence
Tamamdır canım92 canım degistirmedim tabloda vardi.
Ben kaptanıma söz verip de sözünü bir kez tutmadım bu sefer o olmayacaktır kork bendenAynen şu an tek amacım nergisi geçmek
Aslaaaaaa kaptanım bana güveniyor ve ben o güveni boşa cikartirmiyim hayirrrŕNergisim buna izin vermez Nergis 35