- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Banliyken cok yedin galibaSabah tartıldım sabitim 63.05
çekmedim ama
Suçu tekrar etmemem gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banliyken cok yedin galibaSabah tartıldım sabitim 63.05
çekmedim ama
Yok ya aslında yemedimBanliyken cok yedin galiba
Bol bol ye canım. Rakipsin sen. Tekrar etme o zaman.Sabah tartıldım sabitim 63.05
çekmedim ama
Dikkat etseydim almazdım bunu da baya saldım çocuklarımın doğum günleri falan arka arkayaydi pastalar börek çörek pizzalar derken aldım ondan öncede löp löp gidiyordu tabi pişmanmyim tabiki de EvetÇok almamissin canım ben 23 kilo alarak döndüm
A nere gidiyorsun canim siz olmadan buranin tadi olmaz yaSen olmazsin emin ol
Takima bagli canim simdi kim yuksek verirse onu gecmen lazim :)Bu hafta kırmızı takım kaptanı olacağım. Yüzde kac olsam yeter?
Gıcık işteYeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirim
Gel sen bugun basla olurmu
Gördüm ve dedim bu kesin miraphamın başının altından çıkmıştırGeçmiş olsun bebeğim. Acun olduk biz. Masterfit yarışması yapıyoruz.
O zaman benide al gurubunaBu hafta kırmızı takım kaptanı olacağım. Yüzde kac olsam yeter?
Sen yoksan asla olmazzzz başlamamYeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirim
Gel sen bugun basla olurmu
Heeee 10 aydır %2 yapıyorum zaten. Yine yaparım.Takima bagli canim simdi kim yuksek verirse onu gecmen lazim :)
Yuzde 2 civari yapman lazim sanki
Hadi bakalım, ilk kızgınımi sana attım galiba bu sitedeBelki üyelik iptali yapabilirim canim
Nerdeyse yuzde 1 in var bugunden cumaya yuzde 2 olurHeeee 10 aydır %2 yapıyorum zaten. Yine yaparım.
Güzel olduHadi bakalım, ilk kızgınımi sana attım galiba bu sitede
Aaa hiç hesaplamadim.Nerdeyse yuzde 1 in var bugunden cumaya yuzde 2 olur
Cuma gunu bildirimler bitince baslariz secmelereO zaman benide al gurubuna
Cumadan sonra degisiyor dimi canim