- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 38
Olamazzz .. Cordelia bu fikri askrhpozitif e nasıl kaptırdın? Acunluğunu geri aldıkFikir askrhpozitif den geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamazzz .. Cordelia bu fikri askrhpozitif e nasıl kaptırdın? Acunluğunu geri aldıkFikir askrhpozitif den geldi
Canımsın.Fikir geldi ama gelistirme asamasi tabi ki Cordelia a ait
E Elif_Eylul güzel kaptanım. Bir iki gün dinlen gel.
Az sabır cok az kaldiSen yoksan asla olmazzzz başlamam
O kadar bahçe havası yaramadı mi te Allahım yaBiraz hava alayim hep kk hayatimda
Bahce gormekten gına geldiO kadar bahçe havası yaramadı mi te Allahım ya
Trip başkanKuzu bensizde herkes yürür burda elif var sen varsin
Bahce isi bitince rahatlarsin canimBahce gormekten gına geldi
Bahce isi bitince rahatlarsin canim
Bugun evdeyim annemler yok bir bosluk olustu bende
Chedarice hep beraber birşeyler yapıyoruz. Hep diyorum herkesin katkısı çok büyük. Herkes bir değer katıyor. Zipzip- ve E Elif_Eylul büyük emek veriyor. Takım arkadaşlarımız katılımları hırsları diyet tüyoları ile inanılmaz motive ediyor. Yıldızlar takımı gerçekten muhteşem bir takım.Fikir geldi ama gelistirme asamasi tabi ki Cordelia a ait
Hala kızgınım yalnızGüzel oldu
Bende hayata kızginimHala kızgınım yalnız
Çık len balkona, al havanı işteBahce gormekten gına geldi
Hepimizin emeği çok yüksek asla yadsımıyorum. Ama anlık emekler kadar sürekliliğin de ne kadar önemli olduğunu anladım olmadığım zamanlardaChedarice hep beraber birşeyler yapıyoruz. Hep diyorum herkesin katkısı çok büyük. Herkes bir değer katıyor. Zipzip- ve E Elif_Eylul büyük emek veriyor. Takım arkadaşlarımız katılımları hırsları diyet tüyoları ile inanılmaz motive ediyor. Yıldızlar takımı gerçekten muhteşem bir takım.
Heee uyarı geldi, artık beğenMEdim butonu aktifmavitosbik07 kırmızi kotani doldurdun
Lan sigarayida biraktim cok oldu icesim varÇık len balkona, al havanı işte
Askolsun yaaa, burada E Elif_Eylul ya seri kızgın atıyorum ben deChedarice hep beraber birşeyler yapıyoruz. Hep diyorum herkesin katkısı çok büyük. Herkes bir değer katıyor. Zipzip- ve E Elif_Eylul büyük emek veriyor. Takım arkadaşlarımız katılımları hırsları diyet tüyoları ile inanılmaz motive ediyor. Yıldızlar takımı gerçekten muhteşem bir takım.