- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Allah razi olsunAskolsun yaaa, burada E Elif_Eylul ya seri kızgın atıyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsunAskolsun yaaa, burada E Elif_Eylul ya seri kızgın atıyorum ben de
Oooo baştan kaybettin canım ya, şu an adına çok üzüldüm Hayatla iyi geçinmek lazım, kazanamazsın kavga edersenBende hayata kızginim
Insallah cnm60 bile olursun
❤Tebrikler ablacim
Cok guzel eksiyle baslamissin tebrikler canim
Cok guzel artılar tebrikler kizlar
Eksin cok guzel canim
Tebrikler kizlar
Masallah
Tebrikler
Maşallah
Masallah
Masallah menun cok guzel
Haziriiiiz❣Sevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
Cordelia
@nehir6161
@Tutku44
fantastikaaa
@Poni Bon
@Ytmz
@Elhan
@ekim2009
@zeyneppk
Hadi ins@Umutumut82 bunu bıze bır zaman demıstı
falım reklamı aklıma geldı nedense
tesekkur ederım canım cuma gunude bıız alıcaz ınsallah el bırlıgıyle
sıze guvenıyoruz kırmızı takım cok guzel ısler basaracaksınız bu hafta
kacın kacın ama pesınızdeyız
ayy bahar buna seslı kahkaha attım atesı yakarken ruzgarı hesap etmedınız
cok gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın sbıt olman cok guzel cumaya guzel bır eksı gelecek ınsallah
bosa cıkarmazsın canım benım
hala uyanıklık pesındesın varya zeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorum
cumayada 2-0 olacak ınsallah abla
Vizyonsuz hava almak deyince aklına gelene bakLan sigarayida biraktim cok oldu icesim var
PehOooo baştan kaybettin canım ya, şu an adına çok üzüldüm Hayatla iyi geçinmek lazım, kazanamazsın kavga edersen
Sende olan akıl bende yokkiVizyonsuz hava almak deyince aklına gelene bak
Aktif olamayan bende varim demesin bu hafta mazeretim var misal o hafta free olsunugrasa haberı olacak ama sorun zaten 2 dk bıle ugramamıs olması
Doğru şimdi.
Teşekkür ediyorum canim
Canim muhteşem. Ben de yarın için 3 kişi seçsin her iki kaptan. Mesela bu 3 kişi spor yarısı yapsın. Her iki takımdan. Günlük oyunlar oynayalım bu şekilde. Bu haftalık.Cordelia spor yapilsin diye mavi ve kirmizi takimda adim yarisi yapsak en cok adim atan takima odul olarak yüzde 1 lik avantaj versek nasil olur
Bu fikir gelistirilebilir de
O zaman etiketleyelim bu mesaja kaptanlarıCanim muhteşem. Ben de yarın için 3 kişi seçsin her iki kaptan. Mesela bu 3 kişi spor yarısı yapsın. Her iki takımdan. Günlük oyunlar oynayalım bu şekilde. Bu haftalık.
Yaa ne guzel seyler yaziyorsunuz tesekkur ederim canim
hosgeldın canım cok gecmıs olsun gel aramıza kapısmalı gecıyor burasıda emınım guzel motıve olursunAnamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.
Tektardenecim hiç covid olmadım, hatta test bile olmamıştım.
Dra gittim boğaz iltihabı diyerek antibiyotik başladık, tam iyileştim derken tekrar etti.
Evde herkes hasta küçük ateşli, büyük öksürmekten uyuyoamıyor, gece kalkıp kalkıp yanıma geliyor, en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum.
Şimdi onlara da antibiyotik başlayacağız.
O bu değil de. Ben hiç diyet kafasına gidemiyorum yeniden. Zipzip- kaptanım 1 kaç arkadaşı alıp da beni dövmeye falan mı gelseniz ne yapsanız. Hasta olunca bi süzülmüş 74.9 olmuştum yine 76 oldum. Eskiden kendimş zayıf görürdüm şimdi şişman görüyorum. Bu bir artı olabilir
Ne yapalım ne edelim? Eski motivasyonumu bulamıyorum. Pazartesi yada cuma olmasına gerek yok diyip yarın sabah tartılıp başlasam mı? (Hala emin değilim)
Buarada bunu yarışmaya yazacaktım ama kapandı. Zipzip- ve E Elif_Eylul ayrı kaldığım sürede daha net anladım ki burda yaptığınız muhteşem bir özveri. Ben burayı çok severken ve ihtiyacım varken uzun süre girmek içimden gelmedi, siz kendiniz kilo vermiyorken yıllardır burda her türlü derdimizi çekip üstüne bizi çekip çeviriyorsunuz, bir kez daha helal olsun diyip, teşekkür ediyorum.
cok guzel canım ınsallah ılrleyen haftalar daha eglencelı olurVe cok eglenceli dunden beri burayi okurken kahkaha atiyorum kizim merakla neye guldugumu soruyor hem eğleniyor hem motive oluyoruz e daha ne olsun
fılız nereye yahuu daha yenı basladıkYeniden baslayabilirsin istersen canim cok guzel kilo verdin artık sopam yok benim,belkide yarin öburgun bende olmayabilirim
Gel sen bugun basla olurmu
hosgeldın canımCanlarım geldim geldim
otur poponun uzerıneBelki üyelik iptali yapabilirim canim
1hafta kadar burdayim canimhosgeldın canım cok gecmıs olsun gel aramıza kapısmalı gecıyor burasıda emınım guzel motıve olursun
cok guzel canım ınsallah ılrleyen haftalar daha eglencelı olur
fılız nereye yahuu daha yenı basladık
hosgeldın canım
otur poponun uzerıne