- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
İş işten geçmiştiKiz dedim onca gitme diye
Sen nereye bakalım otur oturduğun gerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş işten geçmiştiKiz dedim onca gitme diye
Teşekkürler canımTamam canim olur az daha heyecan olsun
Baslangicin hayirli olsun o zaman canim
Biraz canım sıkıldı hep senmi gri olcanİş işten geçmişti
Sen nereye bakalım otur oturduğun gerde
Yaaaaaaaaaaa.Belki üyelik iptali yapabilirim canim
Yaaaaaaaaaaa.
Kız dur hele 5 senelik üyeliğim boyunca sadece 3 kere banlandımBiraz canım sıkıldı hep senmi gri olcan
Biraz hava alayim hep kk hayatimdaKız dur hele 5 senelik üyeliğim boyunca sadece 3 kere banlandım
Gitme bir yere yaaaaaa
Kabul etmiyorum. Gidersen ben şişko olurum.
Olsunn ne güzel. Hep birbirimizin hayatındayiz.Biraz hava alayim hep kk hayatimda
Sen olmazsin emin olKabul etmiyorum. Gidersen ben şişko olurum.
@Elisa83kaptancigim sen hiç merak etme ben gerekirse yemem aç yatar açlıktan mide seslerimden gece uyumam genede artimi eksiye çevirir mavi sirinlere seni mahcup etmem
Kuzu bensizde herkes yürür burda elif var sen varsinOlsunn ne güzel. Hep birbirimizin hayatındayiz.
Pist p.tesi kilo bildirimi yaptın mı? Şartlı tahliye mi bu sefer kesin bıraktılar mi?Kız dur hele 5 senelik üyeliğim boyunca sadece 3 kere banlandım
Gitme bir yere yaaaaaa
Biraz kafanı dinle o zaman dicem de kız dilin şişer kime laf yetiştireceksinBiraz hava alayim hep kk hayatimda
Sensiz de olur bensizde olur ama çok eksik olur. Biliyorsun.Kuzu bensizde herkes yürür burda elif var sen varsin
Sabah tartıldım sabitim 63.05Pist p.tesi kilo bildirimi yaptın mı? Şartlı tahliye mi bu sefer kesin bıraktılar mi?
Biraz kafanı dinle o zaman dicem de kız dilin şişer kime laf yetiştireceksin
Gecmis olsun ablaMutlu haftalar kizlar
Büyük görümcem dolma sarma yapicak cnm.
Yan tarafta oturan gorumcemin kocasi hastanede, sen bilmiyorsun 6 ay önce beyin kanamasi gecirmisti, sol tarafi felcliydi, geçen hafta da bagirsak patlamasi oldu acil ameliyata aldilar. Sonrssinda bide zatürre olmuş. Hala yoğun bakimda. Allah korusun kötü bisey olursa düğünü iptal ederiz heralde.
Dün bi parca iyiymiş, insallah daha iyi olur