- 14 Şubat 2021
- 1.047
- 6.169
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline emeğine sağlık canımLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Azmet5255 64.35 G Goklerce 70.40 tomrs 65.20 @leyl76 72 @trueliving_ 65.55 @Jou 72.30 @Deltavealfa 66.20 Sitare55 72.80 @Nergis 35 66.60 @Tesnim1903 72.90 @Makaron23 67.60 @bluegreeneyes 73.70 @Lavinia_98 67.60 @Beklenen2 75.50 @Boncuk2307 67.85 gezegenfeza 77.40 @sibel_84 69.50 @Asya89 78.10
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 81.80 LenaG 90.45 Cicekbocekkaktus 83.70 @Lotus1234 92.60 @Beyaz leylak 84.60 @Efenin_Annesi 98.90 @Cakinin Gelini 85.10 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @nurovic 51.75 malahit 55.60 TÜY GİBİ HAFİF LİGİ KİLO @yosunlupapatya 49.50
Lig tablosu etap sonunda (21.09.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Akşam özellikle şahane olmuşMenüyü yazayım da dizimi izleyeyim.
Kahvaltı öncesi türk kahvesi+incir
Kahvaltı
3 mantar
2 biber
2 yumurta ile omlet
Ara öğün
1 türk kahvesi+15 adet soslu mısır (ödül gibi birşey oldu)
Akşam
1 küçük kabak
2 kaşık yoğurt
Dereotu
1 ceviz
Yemek sonrası bir dilim tarçınlı ananas
Gün boyu Dukan yaptım ictim.
LenaG Sitare55
Adimsayim rekor kirdim18900
Üç litre suyum tamamdır.
Herkesi tanımıyor diye şeettiydimGeç kalmayacaktın
Hoşgeldin canım yaparsın yaparsın dikiş işleri nasıl gidiyor mesela jean bir etek çok güzel olurduiyi akşamlar kızlar. kaç zamandır düzenli gelemiyorum. kilo bildirimlerini bile unuttum. çok yoğun geçiyor günlerim. diyet de yapamadım. ama bugün dedim en azından buraya menü yazarsam azcık ayarlı olurum. sizleri de özledim. bakalım yapabilecek miyim
Kiz o halka tatli ile ozdeslestin bende unutamiyorum. Onu erken saatte yiyip sonrasinda yediklerinle sporla dengelemek ayrı bir maharet. Dedim ki asya yaparAy iyiki aldın kaptanım. Ben yine kendimi hazırlıkta unutmuşumyemekli misafirim var. Şimdi onlara çay çerez tatlı hazırlıyorum takımlara girdiğimi görünce yemeyeceğim belki ucundan tadına bakardım ama vazgeçtim
Hoş geldin canımiyi akşamlar kızlar. kaç zamandır düzenli gelemiyorum. kilo bildirimlerini bile unuttum. çok yoğun geçiyor günlerim. diyet de yapamadım. ama bugün dedim en azından buraya menü yazarsam azcık ayarlı olurum. sizleri de özledim. bakalım yapabilecek miyim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugün c.tesiden mütevellit biraz kaçırmış olabilirim
Sabah 2 kupa kafeinsiz yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:30 2 haş.yumurta,1 doamtes,1 salatalık,7 zeytin,40 gr beyaz peynir,1 dilim tbe ama sanırım 2 dilime denkti ,çay (1 tk ballı)
Ara 10-15 fındık,4 parmak kalınlığında (sadece yulaf,muz ve yumurta ile yaptığım rafine şekersiz ) kek üzeri 1 tk bal,kahve
Aralarda açık çay
Akşam 6 yk nohut yemeği,3 yk pilav,3 yk yoğurt
4 lt su
8000 adım
Sitare55
ay hiç sorma iğne, makine yağı, makas falan aldım ama halen birşey dikmedimHoşgeldin canım yaparsın yaparsın dikiş işleri nasıl gidiyor mesela jean bir etek çok güzel olurdu
Cumartesiye yakışır bir menü canım afiyet olsunKaptanım tebrik ederimm Menümü yazayım hemencecikk
Sabah 11:30
4 yemek kaşığı menemen
1 küçük domates
1 küçük salatalık
Biraz yağsız kuru çeçil peynir
3 tane yeşil zeytin
2 küçük dilim kavun
1 avuç içi çekirdek
Ara 15:30
1 nektarin
2 tane ince çavdarlı karabuğdaylı grissine
1 tane raffaello (60kalori)
Akşam 18:30 ( atışmalıklar tıkadı. 2 gündür akşam yemeği yemeyince de alıştı vücudum)
3 kaşık çoban salata
1 tavuk butun yarısından daha az yedim
Su 2 lt
7700 adım
Sitare55
LenaG
Mthn83
Yoğurtlu, sütlü biber yemeğini merak ettimİyi akşamlar kızlar
21.09.2024 Cumartesi
10:45 1 yufka ekmeğinin 4/3 ü ile börek (yufka küçük) yarım kk. peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
18:00 Akşam yemeği
Avuç içinden biraz büyük lavaşa sarılı döner, 1 kase tarhana çorbası, 6 yk. Yoğurtlu sütlü biber yemeği,
10 adet üzüm
19:00 3 erik, ve şekerli kremalı filtre kahve
(4.5 ayda ilk)
Su 3 litre
LenaG Cicekbocekkaktus
Cumartesi keyif günümüz canım (ya izninle abla diyebilir miyim çok içimden geldi) afiyet olsunSöz bu hafta inicem
Bugün biraz cozuttum ama yarın tam gaz devam
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin kahvaltı lik acı sos
Pgle
2 ceviz
Yarım avuç leblebi
Akşam 19
Dışarıda idik oğlum uğraşma dedi dışarı çıkardı
1 porsiyon kaşarlı köfte
Biraz lavaş
2 sıkım çiğ köfte
Mezeler
2 çatal künefe
Su 2.litre
Spor 5.bin adım
Ay yazarken utandım özür dilerim ama yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüşe çıkıp devamm
LenaG Sitare55
Afiyet olsun canım sen trakyalı olabilir misin yoğurtlu sütlü biber falanİyi akşamlar kızlar
21.09.2024 Cumartesi
10:45 1 yufka ekmeğinin 4/3 ü ile börek (yufka küçük) yarım kk. peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
18:00 Akşam yemeği
Avuç içinden biraz büyük lavaşa sarılı döner, 1 kase tarhana çorbası, 6 yk. Yoğurtlu sütlü biber yemeği,
10 adet üzüm
19:00 3 erik, ve şekerli kremalı filtre kahve
(4.5 ayda ilk)
Su 3 litre
LenaG Cicekbocekkaktus
Çok teşekkür ederim tebrikler çok güzel gitmis tammdr kaptanım ben de kendime yarın için start verdim elimden geldigince yapacağım önceliğim ekledigim kiloyu vermek 1 ekime kadar bugünlerde eve boyama yapayoruz of çok zormuş beni sporumu da çok kisitladi ,zorlayacagim kendimiÜzülmek ve kızmak bu süreçte işe yaramıyor canım söule bir silkelen ve kendine ekim 1 hedefi koy.
Bak dün bir arkadaşla görüştüm daha yeni başladığım zamanlarda beraber yürümüştük iki sabah mı ne? O zaman demişim ki ona ekim başına kadar bi 12 kilo vermek istiyorum demişim. Bugün ekime 9 gün var ve ben 13 kilo verdim. Kendine inan ve uygula canım. süreci yorma kendini hiç yorma
EvetHaftaya tartilar bir belli oldun Sitare55 daha cooook dizlerini dövecek degil mi
Hoşgeldiniyi akşamlar kızlar. kaç zamandır düzenli gelemiyorum. kilo bildirimlerini bile unuttum. çok yoğun geçiyor günlerim. diyet de yapamadım. ama bugün dedim en azından buraya menü yazarsam azcık ayarlı olurum. sizleri de özledim. bakalım yapabilecek miyim
Gayet güzel olmuş afiyet olsunKaptanım tebrik ederimm Menümü yazayım hemencecikk
Sabah 11:30
4 yemek kaşığı menemen
1 küçük domates
1 küçük salatalık
Biraz yağsız kuru çeçil peynir
3 tane yeşil zeytin
2 küçük dilim kavun
1 avuç içi çekirdek
Ara 15:30
1 nektarin
2 tane ince çavdarlı karabuğdaylı grissine
1 tane raffaello (60kalori)
2 ceviz
Akşam 18:30 ( atışmalıklar tıkadı. 2 gündür akşam yemeği yemeyince de alıştı vücudum)
3 kaşık çoban salata
1 tavuk butun yarısından daha az yedim
Su 2 lt
7700 adım
Sitare55
LenaG
Mthn83