- 21 Ekim 2019
- 5.165
- 25.547
Bende kaptanımı gururlandiracagimHoşbulduk kaptanım, seni gururlandıracağım
Istedigin gibi hitap edebirsin canım rahat olCumartesi keyif günümüz canım (ya izninle abla diyebilir miyim çok içimden geldi) afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kaptanımı gururlandiracagimHoşbulduk kaptanım, seni gururlandıracağım
Istedigin gibi hitap edebirsin canım rahat olCumartesi keyif günümüz canım (ya izninle abla diyebilir miyim çok içimden geldi) afiyet olsun
Afiyet olsun sarmalar z.yağlı mıydıııı21.09.24
10.30
Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 parça haşhaşlı çörek, 1 TK bal
13.00
Sade kahve, fındık, hurma ,
17.00 yoğurt
20.00 Taze fasulye 1 tabak,1 dilim ekmek,6 sarma( çok küçüktu )
Şu:2 lt LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canım, cumartesi menüsü çok da kaçmamışİyi akşamlar kızlar
21.09.2024 Cumartesi
10:45 1 yufka ekmeğinin 4/3 ü ile börek (yufka küçük) yarım kk. peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
18:00 Akşam yemeği
Avuç içinden biraz büyük lavaşa sarılı döner, 1 kase tarhana çorbası, 6 yk. Yoğurtlu sütlü biber yemeği,
10 adet üzüm
19:00 3 erik, ve şekerli kremalı filtre kahve
(4.5 ayda ilk)
Su 3 litre
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanım senin kacamakli menun bile benim normal menüden hafif sayılır, helal olsunİyi akşamlar
Bugün c.tesiden mütevellit biraz kaçırmış olabilirim
Sabah 2 kupa kafeinsiz yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:30 2 haş.yumurta,1 doamtes,1 salatalık,7 zeytin,40 gr beyaz peynir,1 dilim tbe ama sanırım 2 dilime denkti ,çay (1 tk ballı)
Ara 15:30 10-15 fındık,4 parmak kalınlığında (sadece yulaf,muz ve yumurta ile yaptığım rafine şekersiz ) kek üzeri 1 tk bal,kahve
Aralarda açık çay
Akşam geçe kaldı 20:00 6 yk nohut yemeği,3 yk pilav,3 yk yoğurt
4 lt su
8000 adım
Sitare55
Teşekkür ederim canım evet annem yapmıştı ben normalde yapmadığım için hazır bulmuşken az yedimAfiyet olsun sarmalar z.yağlı mıydıııı
Kapya veya yeşil herhangi bir biberi bol tereyağı zeytinyağı yada ayçiçek yağında kızart kavur altı kısıp yada kapatıp sütü ekle sonra bol süzme yoğurt ekle isteğe bağlı normal yoğurtta olur ama süzme kaymak gibi oluyor varsa ayrıca kaymakta bir iki kaşık ekle sütü koyunca sıcak olmasın ki yoğurdu koyunca kesilmesin tuzuda en arka ekle tuzda kesiyor kapağınıda açık bırak soğuyunca kapatırsın ama özellikle en güzeli közlenmiş biberden oluyor fakat herzaman közlenmiş biber evde olmuyor şimdiden eline sağlıkYoğurtlu, sütlü biber yemeğini merak ettim
Ben sana hep dedim canım. Yine diyeyim. Firik ve kuruyemişi hayatından çıkarınca veya en azından azaltinca kilolar başlayacak gitmeye.Çok teşekkür ederim tebrikler çok güzel gitmis tammdr kaptanım ben de kendime yarın için start verdim elimden geldigince yapacağım önceliğim ekledigim kiloyu vermek 1 ekime kadar bugünlerde eve boyama yapayoruz of çok zormuş beni sporumu da çok kisitladi ,zorlayacagim kendimi
Teşekkür ettim kaptanımMuhteşem menü
Afiyet olsun canım
Ay yemeyecektim de. Ağzıma bir tane attım daha durmadı . Tuzlu şeyleri özlemişim. Özlem giderdim diyeyim.Afiyet olsun ödül bile harika
Akşam normalde iki kabakti ama gözüme cok göründü yarısını yarıya böldüm yarına kalsın dedim.Eline emeğine sağlık canım
Akşam özellikle şahane olmuş
hoşbuldum canımHoşgeldin
Tanışalım tabi kiii 28 yaşındayım 163 boyum bekarımmm Yoğun bir iş hayatım var. O beni yoruyor mental ve fiziksel olarak. Şu an o kadar belirsiz ki hayatım biraz akışına bırakmış durumdayım. Adaylarımı bekliyorummmmmalahit ben seni biraz daha az tanıyorum tanışalım mı yaşın kaç boyun kaç evli msin calışıyor musun çocuğun var mı? Dün akşam ki sohbetlerinizi okudum kendin için yakın zamanda ne yapmahı planlıyorsun
Çok teşekkür ederim kaptaniçemGayet güzel olmuş afiyet olsun
Bulgaristan göçmeniyiz kaptaniçemCumartesi keyif günümüz canım (ya izninle abla diyebilir miyim çok içimden geldi) afiyet olsun
Afiyet olsun canım sen trakyalı olabilir misin yoğurtlu sütlü biber falan
Aldım kabul ettim seniTanışalım tabi kiii 28 yaşındayım 163 boyum bekarımmm Yoğun bir iş hayatım var. O beni yoruyor mental ve fiziksel olarak. Şu an o kadar belirsiz ki hayatım biraz akışına bırakmış durumdayım. Adaylarımı bekliyorummmm
Sağol canım ohh çok sevindimAfiyet olsun canım, cumartesi menüsü çok da kaçmamış
Kaptanım senin kacamakli menun bile benim normal menüden hafif sayılır, helal olsun
Tarifi kendime yolladım, dikkatli okumam lazım ama şimdilik bana yasaklı mevcut, belki daha ileriki zamanlarda yaparımKapya veya yeşil herhangi bir biberi bol tereyağı zeytinyağı yada ayçiçek yağında kızart kavur altı kısıp yada kapatıp sütü ekle sonra bol süzme yoğurt ekle isteğe bağlı normal yoğurtta olur ama süzme kaymak gibi oluyor varsa ayrıca kaymakta bir iki kaşık ekle sütü koyunca sıcak olmasın ki yoğurdu koyunca kesilmesin tuzuda en arka ekle tuzda kesiyor kapağınıda açık bırak soğuyunca kapatırsın ama özellikle en güzeli közlenmiş biberden oluyor fakat herzaman közlenmiş biber evde olmuyor şimdiden eline sağlık
Tabii bugün tereyağ kaymak koymadım zeytinyağla kızarttım bol süzme yoğurt yarım yağlı sütle yaptım krem şanti koyuluğunda krema gibi bir yoğunluğu oluyor durunca ertesi güne daha koyulaşıyor soğukta yeniyor ısıtırken çok hızlı ateşte kesiliyor hepsiceğini yazdım
Allah kolaylık versin canımTanışalım tabi kiii 28 yaşındayım 163 boyum bekarımmm Yoğun bir iş hayatım var. O beni yoruyor mental ve fiziksel olarak. Şu an o kadar belirsiz ki hayatım biraz akışına bırakmış durumdayım. Adaylarımı bekliyorummmm
Hoşgelmişsiniz iyi ki gelmişsiniz ben de çok severim Selanik göçmeniyiz biz deBulgaristan göçmeniyiz kaptaniçem
Ben eskilerden eşim en son gelenlerden