- 23 Haziran 2019
- 8.708
- 37.630
Trueliving izinli canım listede yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trueliving izinli canım listede yok
Hee naaıl olacak su an benım kendimle beraber 13 karşı taraf 12Trueliving izinli canım listede yok
Canım birazdan listeyi yapacağım zaten ilk sen başladığın için eşit olmadığında kırmızı takım 1 fazla oluyorHee naaıl olacak su an benım kendimle beraber 13 karşı taraf 12
Canım daha önce de olmuştu beni listeden çıkarmayın demişti make up o yüzden çıkarmadım ırmaknehir ise aslında zor günler geçiriyor ama çıkarın dememişti tereddütte kaldım CicekbocekkaktusBşrde MAKE UP_ bildirim yapmadı ırmaknehir den de ses yok
Duruma göre hareket ederiz kaptanım gelirler söylerlerCanım daha önce de olmuştu beni listeden çıkarmayın demişti make up o yüzden çıkarmadım ırmaknehir ise aslında zor günler geçiriyor ama çıkarın dememişti tereddütte kaldım Cicekbocekkaktus
Ne yapalım hazırlığa mı alalım kızları ?
Benim icin takimda kalmaları sorun degil . Sonucta bildirim yspan kişi sayısına bolunup ortalama skor bulunuyordur degil mi? Takimi olumsuz etkilemiyorsa bir hafta daha kalirlar , dönüş yapan olurCanım daha önce de olmuştu beni listeden çıkarmayın demişti make up o yüzden çıkarmadım ırmaknehir ise aslında zor günler geçiriyor ama çıkarın dememişti tereddütte kaldım Cicekbocekkaktus
Ne yapalım hazırlığa mı alalım kızları ?
Okudum canm , gerçekten çok ilgilydin ve ben hakkını veremedim , ben bu hafta toparlayamadim ama bugün kendimi tekrar tekrar sorguladım yanlisimi biliyorum , duş oncesi aynada baktım kendime üzüldüm, kızdimtomrs okur musun lütfen
daha yolun basindayiz alirim bir günEee Cicekbocekkaktus hani sen kaptan olup beni alıyordun noldu o iş
Geç kalmiss sayılmazsın tomOkudum canm , gerçekten çok ilgilydin ve ben hakkını veremedim , ben bu hafta toparlayamadim ama bugün kendimi tekrar tekrar sorguladım yanlisimi biliyorum , duş oncesi aynada baktım kendime üzüldüm, kızdim
Direkt aklıma gelen replikdaha yolun basindayiz alirim bir gün
Evet dikkat edeceğim inşallah sözYapacak bişi yok bu hafta dikkat ediyoruz
Canım regl olunca yapacak bişi yok ama çok büyük bir artı değil
Üzülmek ve kızmak bu süreçte işe yaramıyor canım söule bir silkelen ve kendine ekim 1 hedefi koy.Okudum canm , gerçekten çok ilgilydin ve ben hakkını veremedim , ben bu hafta toparlayamadim ama bugün kendimi tekrar tekrar sorguladım yanlisimi biliyorum , duş oncesi aynada baktım kendime üzüldüm, kızdim
Direkt aklıma gelen replik
:
Masterfit 134.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı |
@sibel_84 |
LenaG |
Efenin_Annesi |
@Lotus1234 |
@Lavinia_98 |
@malahit |
@Jou |
@Boncuk2307 |
Nergis 35 |
@Tutku44 |
@irmaknehirgol |
MAKE UP_ |
MAVİ TAKIM |
Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı |
@Asya89 |
@gezegenfeza |
@nurovic |
@bluegreeneyes |
@Fit mutlu anne |
@Goklerce |
@Cakinin Gelini |
@Tesnim1903 |
@Beklenen2[/USER] |
@Deltavealfa |
tomrs |
@Beyaz leylak |
HAZIRLIK |
@Makaron23 |
@leyl76 |
@yosunlupapatya |
@Azmet5255 |
Ellerine sağlık kaptanımSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu Sitare55 ve Cicekbocekkaktus kaptanlarıma başarılar diliyorum. Süper kaptanlık yapacaklarına hiçbir şüphem yok
Öyleyse hepimize bol sağlıklı menüler,güzel sporlar veee bollca eksiler diliyorum.
Öpüyorum siziii
Masterfit 134.Etap KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı @sibel_84 LenaG Efenin_Annesi @Lotus1234 @Lavinia_98 @malahit @Jou @Boncuk2307 Nergis 35 @Tutku44 @irmaknehirgol MAKE UP_ MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı @Asya89 @gezegenfeza @nurovic @bluegreeneyes @Fit mutlu anne @Goklerce @Cakinin Gelini @Tesnim1903 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa tomrs @Beyaz leylak HAZIRLIK @Makaron23 @leyl76 @yosunlupapatya @Azmet5255