Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman deyim canım yat uyu son 1 gün benden ümit yok gibi ama yinede bilmemBen akşam fırında kabak yedim 5 gibi şuan aşırı açım ya ne yiyebilirim ki
Yoğurta bir hurma bir ceviz ve bir çay kaşığı tarçın ekle iyi gelck bunlar yoksa bir bardak süte tarçın ekle yag yakmış ve açlığını bastırmış olursunBen akşam fırında kabak yedim 5 gibi şuan aşırı açım ya ne yiyebilirim ki
Hiçbir şey tabiki lütfeennnBen akşam fırında kabak yedim 5 gibi şuan aşırı açım ya ne yiyebilirim ki
sibel_84 sibelim sayfaya reklam girdi mesajı sende oku diye alintiladim hemennnHayırlı akşamlar arkadaşlar kaptanlığima son bir benim etiketlerinde sıkılmadıniz umarım kizcelerim ama hepiniz icin elimden geldigince sizleri desteklemeye çalıştım hepinizi cookk öpüyorum içildi mi bakalım sulariniz yeterince
@Lotus1234
@Azmet5255
@nurovic
@malahit
@trueliving_
Boncuk2307
@Jou
bluegreeneyes
@Goklerce
@
Gelecem birazdan kaptanım biraz buzluk hazırlığı yapıyorum daDünkü menü güzelmiş canım afiyet olsun bugün içinde menü verebilirmisin
Canıö akşam tavuk var ya dün akşam da tavuk vardı kırmızı eti de severim hafataya inş menülerimde olacakAfiyet olsun canım sadece protein yumurta oluyor genellikle menülerinde biraz seversen et yemeği veya köfte kırmızı et tuketirsen onunda vitamini oluri bu arada bu hafta baya kapıstik sana sarılmayı özledim bacikomm he bidee
Canım takılma böyle canını sıkma sen çok istikrarlı birisin seni aşırı takdir ediyprum bak samimi söylüyorum yarın olabildipince hafif menüMalesef içemiyorum bende çok isterim ve diyette sabah bitki çayı veya normalde çok faydalı ama her sabah aç karnına15 yıldır hipotroid hapı içiyorum bitki çayları veya başka ilaçla falan karıştırmak yasak doktor öyle dedi o çok hassas bir hap mide koruyucu veya takviye lerle bile birlikte içmicen dedi bende tüm bitki lerimi vs. Öğle sonuna bırakıyorum hapımın etkisini bozmamak için
Ya sen benim takımımdaki cakıme güzel güzel tüyolar mı veriyorsun seni yiyerimmmAnladım canım olsun yemeklerden sonra iç o zaman ama sade yeşilçay ben onun etkisini çok gördüm çünkü genellikle sen kiraz sapı ve Dukan iciyorsun diye biliyorum da ondan dedim birde onu denesen diye
Canım o zaman yarın tartıl ama bildirimini son uyanık old saatte yap yani mesela biz uyurken ay anlatamadım mı ve cumadan cumaya tartolırsan bir hafta olur kendi kaptanlığımda 6 güne razıyım canımsınSitare55 LenaG Mthn83 kizlar ben yarin sabah tartilacagim cunku size cumartesi 14:00 ten önce tarti bildirimini göndermem lazim .Ama bu benim 6 günlük sonucum olacak .Cunku bu hafta ilk bildirimimi cumartesi yaptim hatta gec yaptim hatirlarsaniz takimlarda gec kurulmustu.eger 7 gunluk olsun cumartesi gonder derseniz en erken 5 gibi gonderebilirim yok bu sefer 6 olsun bir sonraki sefer hep cuma tartilacagin icin dengeye girecek derseniz yarin tartilirim ama sevgili kaptanim sitarecim sonuclarda lutfen o 1 gunu gözönünde bulundur
Tamam canim zaten uyumadan once paylasirim siz cumartesi sabah gorursunuzCanıö akşam tavuk var ya dün akşam da tavuk vardı kırmızı eti de severim hafataya inş menülerimde olacak
Ya hele hele nasıl da pambıh gibi etti beni
Canım takılma böyle canını sıkma sen çok istikrarlı birisin seni aşırı takdir ediyprum bak samimi söylüyorum yarın olabildipince hafif menü
Ya sen benim takımımdaki cakıme güzel güzel tüyolar mı veriyorsun seni yiyerimmm
Canım o zaman yarın tartıl ama bildirimini son uyanık old saatte yap yani mesela biz uyurken ay anlatamadım mı ve cumadan cumaya tartolırsan bir hafta olur kendi kaptanlığımda 6 güne razıyım canımsın
Afiyet olsun canım menü gayet yerinde dengeli eğitime de Allah kolaylık versin ben bu 10gun uğraşmıştimBen de yazayım menümü, oğlumu tuvalet eğitimine başlattık da baya zormuş böyle şeyler, söylemiyor, kendi tuvaletinden korkuyor. Nasıl alışacak bilmiyorum
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 2 dilim kaşar peyniri, 2 salatalık
Ara Öğün 16.00
2 kepekli galeta
Akşam yemeği 19.30
2 kepçe mercimek çorbası, 3 yk ıspanak yemeği, bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
4000 adım yürüyüş
LenaG yosunlupapatya Sitare55
Kız beni affet menü de domatesi biberi (biber dolması diye okudum dedim pirinç var ne 8 kaşığı uyku saatim gelmiş benim ahah)19 Eylül menü
07.30 1 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve, 2 hurma,6-7 fındık
10.30 2 dilim peynir ile salata, 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
13.00 1 maden suyu, 1 Wasa, yarım şeftali, 1 salatalık
16.30 yarım şeftali 1 bardak kefir 5 fındık
19.30 8 kaşık biber domates sote, 6 kaşık sulu köfte
20.30 2 tane pötibor, 1 fincan kahve
3 litre su spor yok emzirmeye devam
valla sabahtan beri emzirme süreleri hariç totom yer görmedi
LenaG yosunlupapatya
Bana da yakısırKız beni affet menü de domatesi biberi (biber dolması diye okudum dedim pirinç var ne 8 kaşığı uyku saatim gelmiş benim ahah)
Menü gayet yerinde son bir balım sana 73.5 cokk yakışır bu hafta için amaa
Ayy daha dur Sibel gibi sizinde 69a yaklaşmanıza seviniciiiizzz blue ve senn yaklastiniz sibeleeBana da yakısır
Afiyet olsun papatyam çok güzel menüBende menümü yazıp yatayım kızlar
Öğlen 12//
bir koca tabak ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurt döktüm üstüne
Bir dilim ekmek
bir kaşık şehriye çorbası tadına baktım
Akşam 18.30//
4 tane mücver (avuç içi büyüklüğünde)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir salatalık yedim
Spor//
3lt su bitti
Yeşil çay sabah aç karnına
Akşam bir bardak şekersiz çay
2 mile Leslie yaptım ✓
Şuan iyi gibiyim tartıda ama fibromiyalji rahatsızlığım nuksetti bu aralar kuvvetli ağrı kesiciler içiyorum umarım tartıya yansımaz cumartesi günü
LenaG Sitare55
Bu akşam en son gecen dönem (halk oyunu için diyorum) giydiğim bir tşörtü var onu giydim o kadar bol ve güzel durdu ki. Ne popom fırladı ne de göbek. Altına da beyaz eşofman altıAyy daha dur Sibel gibi sizinde 69a yaklaşmanıza seviniciiiizzz blue ve senn yaklastiniz sibelee
Maşallah boyun kaç canim cunku benim 63 de bile popo problemim var her daim vsrdiboy 163Afiyet olsun papatyam çok güzel menü
Sana da mavi kalp
Bu akşam en son gecen dönem (halk oyunu için diyorum) giydiğim bir tşörtü var onu giydim o kadar bol ve güzel durdu ki. Ne popom fırladı ne de göbek. Altına da beyaz eşofman altı
69 kiloda muhtemelen koruma bile önerebilir diyetisyenim. ama ben 67 66 görüp korumaya öyle gececem bakalım
1.70 canım. ama bazı 1.70 im diyen arkadaşlarımdan da uzunumMaşallah boyun kaç canim cunku benim 63 de bile popo problemim var her daim vsrdiboy 163