Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kız beni affet menü de domatesi biberi (biber dolması diye okudum dedim pirinç var ne 8 kaşığı 🤣 uyku saatim gelmiş benim ahah)
Menü gayet yerinde son bir balım sana 73.5 cokk yakışır bu hafta için amaa🥳🥳🥳
Yarıni da.hafif geçirmem lazım kaptanım❤️ cumartesi gün var bir de 🤔 neyse ki burda hamurisleri genelde ceviz oluyor benim de alerjim var o yüzden yırtıyorum salatalara devam 🙂 güne ayrıca 73.5i görüp de gitmek istiyorum 😎😎

Trendyol da aldım şu her fenomen in övdüğü var ya işte ondan ordan araştırabilirsin canım istersen resmini atayım
Şimdi bir baktımda 250ml. Resmini at bakıyım canım ödem için falan diyor Bromelain kullandım ve hergün kiraz sapı sanırım aynı etkiler
Kızınada geçmiş olsun canım 🙏

Artık baş aşağı desene verdiğin her kilo seni zayıf kategorisine doğru taşıyacak 🥳

Fezam sen nerdedir sen nerdesin :KK33::KK37:
Su iki ay canım gidene el sallayacağım. Erim erim erişin yağlar artık. Bu hafta cihaz var. Cumartesi randevum oluşturuldu. Girmeden bir buçuk kilo gitmiş yağdan . Bu hafta merak ediyorum açıkçası iyice.

Artık baş aşağı desene verdiğin her kilo seni zayıf kategorisine doğru taşıyacak 🥳

Fezam sen nerdedir sen nerdesin :KK33::KK37:
Yahu amma çene yapıyorsunuz, yetişemiyorum 🥰🥰
Şaka biyana, çok hoşuma gidiyor da sohbetleri kaçırıyorum 😂
Benim apayrı yaşam başladı ❤️
Haftaya takımlarda olup sohbetlere yetişemesem de menü bildireceğim, belki fikir olur 🤲🏼

Afiyet olsun canım menü gayet yerinde dengeli😘 eğitime de Allah kolaylık versin ben bu 10gun uğraşmıştim😅
Ayy tuhaf evlat çişe kakaya bay bay demekten içimiz çıktı artık yarım saat başında oturuyoruz küçük lazımlığın 🤭😂😂
Maşallah boyun kaç canim cunku benim 63 de bile popo problemim var her daim vsrdi🥴boy 163
Amaan o bende de var ne yaparsam yapayım gitmiyor, millet silikon popo alıyor kız biz de gerçeği var, kendimizi böyle rahatlatalım napalım başka 🤭😘 Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler, ayy bu lafı da hiç sevmem ama neyse kendi ağzıma çarptım bir tane 🥴🥴

Ayy tuhaf evlat çişe kakaya bay bay demekten içimiz çıktı artık yarım saat başında oturuyoruz küçük lazımlığın 🤭😂😂

Amaan o bende de var ne yaparsam yapayım gitmiyor, millet silikon popo alıyor kız biz de gerçeği var, kendimizi böyle rahatlatalım napalım başka 🤭😘 Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler, ayy bu lafı da hiç sevmem ama neyse kendi ağzıma çarptım bir tane 🥴🥴
Ben de kendimi oyle teselli ediyorum ama etek bile giyemuyorun surekli uzun tunikten gina geldi boyle gomlek giyip etegin icine koyuyalar nasil ozeniyorum ben de 60 kiloyaken bile guzel durmuyor o kombin😅ama haklisin spor salonuna giderken (o zaman 60 lardaydim) kücültmek istiyorum deyince kadinlar bana deli misin sen kiymetini bil diyolardi🙈populer oldu sonradan🤣🤣

Nergis 35 Nergis 35 nergisim sen menü versin mi 🤔
@Tutku44 sıkıntılı bir gün gecirdin ama menü verebilecek misin 🙏
@Tesnim1903 @tomrs kızlar menüler nerdedir siz nerdedir yarın son güünnn dat dara daaattt :KK76:
Canım akşam giremedim bende bi anda kötü oldum üşümek hapşırmak ilaç içip erken uyudum
Sabah 9
2 yumurtadan lorlu omlet
Salatalık
4 zeytin
Yarım dilim tb.ekmegi
Ogle
10 adet kadar leblebi
O kadar kuru üzüm
Akşam 18
Fırında sebze kızartması
Biber patlıcan kabak ağırlıklı
Yogurt
Su 2.litre
Spor.14.bin adım yürüyüş
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Ben geldim. Acayip yağmur yağdı ve yağmura yakalandım.
Diyetisyende çıktım bir buçuk kilo yağim gitmiş. Kas elde etmişim ve su miktarim artmış. Geçen haftaya göre 950 gram vermişim.
Cihaza girdim. Ve coşkuyu dedim. Çıktım ve geldim eve.
70.40 olmuşum
Çok sevindim canım iyi gidiyorsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim
Dün keyfim kaçtı ilaç içip erkenden uyudum gezegenfeza gezegenfeza Eline sağlık mis gibi olmuş tertemiz yapmışsın dükkanı :KK60: :KK55:
Bende ılık limonlu sularınızınızı hazırlayayım birde cayi koyayım isteyen çay içsin kahve isteyende kendi yapsın artık ben kendime yapıp belki çıkarım yürümeye sanki iyi gibiyim 🏃‍♂️🏃‍♂️

Yarında kızımın kontrolü var başka bi ilçeye gideceğiz gitmeden kahvaltımı yapayımda gelene kadar bişey yemeyeyim inşallah 😊
Rutin bir kontrol mü canım geçmiş olsun.
Yanina ara öğün de al cabım 💙
Yahu amma çene yapıyorsunuz, yetişemiyorum 🥰🥰
Şaka biyana, çok hoşuma gidiyor da sohbetleri kaçırıyorum 😂
Benim apayrı yaşam başladı ❤️
Haftaya takımlarda olup sohbetlere yetişemesem de menü bildireceğim, belki fikir olur 🤲🏼
Ol tabi ya özlüypruz 😘
Canım akşam giremedim bende bi anda kötü oldum üşümek hapşırmak ilaç içip erken uyudum
Sabah 9
2 yumurtadan lorlu omlet
Salatalık
4 zeytin
Yarım dilim tb.ekmegi
Ogle
10 adet kadar leblebi
O kadar kuru üzüm
Akşam 18
Fırında sebze kızartması
Biber patlıcan kabak ağırlıklı
Yogurt
Su 2.litre
Spor.14.bin adım yürüyüş
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Çok sevindim canım iyi gidiyorsun
Menün harika canım afiyet olsun 🥰💙
Çok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et 🙏
Günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim
Dün keyfim kaçtı ilaç içip erkenden uyudum gezegenfeza gezegenfeza Eline sağlık mis gibi olmuş tertemiz yapmışsın dükkanı :KK60: :KK55:
Bende ılık limonlu sularınızınızı hazırlayayım birde cayi koyayım isteyen çay içsin kahve isteyende kendi yapsın artık ben kendime yapıp belki çıkarım yürümeye sanki iyi gibiyim 🏃‍♂️🏃‍♂️
Günaydın Nergisim 💙
Ohh eline sağlık 😋

19 Eylul Persembe Menüm
11:00 Kahvalti
2 yumurtsli omlet
2 dilim Tb ekmegi
3 ceviz
Yesillik domates
1 tatli kasigi bal

16:00 1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma 10 badem
19:00 yogurtlu Yesil mercimekli soguk çorbamsi bisey (uc gundur bakliyat yiyorum sistim ya ama makarna vardi ne yapayim mecbur kendim icin diyetlik menu olusturdum)
Salata
1 grissini

21:00 kiraz sapli hibiscus cayi
2 litre su
Spor :15 dakika eliptik
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Mthn83 Mthn83

X