- 8 Şubat 2017
- 1.646
- 7.151
İyi geceler kaptanım tatlı uykularKızlar ben uykuya çok yorgunum.
hepinize iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kaptanım tatlı uykularKızlar ben uykuya çok yorgunum.
hepinize iyi geceler
Yarıni da.hafif geçirmem lazım kaptanım cumartesi gün var bir de neyse ki burda hamurisleri genelde ceviz oluyor benim de alerjim var o yüzden yırtıyorum salatalara devam güne ayrıca 73.5i görüp de gitmek istiyorumKız beni affet menü de domatesi biberi (biber dolması diye okudum dedim pirinç var ne 8 kaşığı uyku saatim gelmiş benim ahah)
Menü gayet yerinde son bir balım sana 73.5 cokk yakışır bu hafta için amaa
Yarında kızımın kontrolü var başka bi ilçeye gideceğiz gitmeden kahvaltımı yapayımda gelene kadar bişey yemeyeyim inşallahŞu birkaç gündür gördüğğm
en muhteşem menün
yarında güzel bir menü ve cumartesi harika sonuc inşallah
Afiyet olsun canım
Trendyol da aldım şu her fenomen in övdüğü var ya işte ondan ordan araştırabilirsin canım istersen resmini atayımCanım sanırım geçende araştırayım diye ekran görüntüsü almıştım şimdide görünce direkt sorayım detoxmix ne aceba bende alayım
Of yaa, çok geçmiş olsun canımkızım okulda dusmus disi dusmus dua edin almaya gidiyroum burdan doktora gidersiniz dedi ogretmn
Şimdi bir baktımda 250ml. Resmini at bakıyım canım ödem için falan diyor Bromelain kullandım ve hergün kiraz sapı sanırım aynı etkilerTrendyol da aldım şu her fenomen in övdüğü var ya işte ondan ordan araştırabilirsin canım istersen resmini atayım
Rabbim şifa versin canımBu hafta sanırım hazırlığa geçip 1 hafta ara vermem gerekecek gibi duruyor. Dünden daha kötü yaptı bu salgın beni
Çok geçmiş olsun canımBu hafta sanırım hazırlığa geçip 1 hafta ara vermem gerekecek gibi duruyor. Dünden daha kötü yaptı bu salgın beni
Su iki ay canım gidene el sallayacağım. Erim erim erişin yağlar artık. Bu hafta cihaz var. Cumartesi randevum oluşturuldu. Girmeden bir buçuk kilo gitmiş yağdan . Bu hafta merak ediyorum açıkçası iyice.Artık baş aşağı desene verdiğin her kilo seni zayıf kategorisine doğru taşıyacak
Fezam sen nerdedir sen nerdesin
Ben yorgunluktan uyuyamıyorum. Vakitte geçti. İyice dağıldı uykum.Kızlar ben uykuya çok yorgunum.
hepinize iyi geceler
Yahu amma çene yapıyorsunuz, yetişemiyorumArtık baş aşağı desene verdiğin her kilo seni zayıf kategorisine doğru taşıyacak
Fezam sen nerdedir sen nerdesin
Ayy tuhaf evlat çişe kakaya bay bay demekten içimiz çıktı artık yarım saat başında oturuyoruz küçük lazımlığınAfiyet olsun canım menü gayet yerinde dengeli eğitime de Allah kolaylık versin ben bu 10gun uğraşmıştim
Amaan o bende de var ne yaparsam yapayım gitmiyor, millet silikon popo alıyor kız biz de gerçeği var, kendimizi böyle rahatlatalım napalım başka Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler, ayy bu lafı da hiç sevmem ama neyse kendi ağzıma çarptım bir taneMaşallah boyun kaç canim cunku benim 63 de bile popo problemim var her daim vsrdiboy 163
Ben de kendimi oyle teselli ediyorum ama etek bile giyemuyorun surekli uzun tunikten gina geldi boyle gomlek giyip etegin icine koyuyalar nasil ozeniyorum ben de 60 kiloyaken bile guzel durmuyor o kombinama haklisin spor salonuna giderken (o zaman 60 lardaydim) kücültmek istiyorum deyince kadinlar bana deli misin sen kiymetini bil diyolardipopuler oldu sonradanAyy tuhaf evlat çişe kakaya bay bay demekten içimiz çıktı artık yarım saat başında oturuyoruz küçük lazımlığın
Amaan o bende de var ne yaparsam yapayım gitmiyor, millet silikon popo alıyor kız biz de gerçeği var, kendimizi böyle rahatlatalım napalım başka Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler, ayy bu lafı da hiç sevmem ama neyse kendi ağzıma çarptım bir tane
Canım akşam giremedim bende bi anda kötü oldum üşümek hapşırmak ilaç içip erken uyudumNergis 35 nergisim sen menü versin mi
@Tutku44 sıkıntılı bir gün gecirdin ama menü verebilecek misin
@Tesnim1903 @tomrs kızlar menüler nerdedir siz nerdedir yarın son güünnn dat dara daaattt
Çok sevindim canım iyi gidiyorsunBen geldim. Acayip yağmur yağdı ve yağmura yakalandım.
Diyetisyende çıktım bir buçuk kilo yağim gitmiş. Kas elde etmişim ve su miktarim artmış. Geçen haftaya göre 950 gram vermişim.
Cihaza girdim. Ve coşkuyu dedim. Çıktım ve geldim eve.
70.40 olmuşum
Rutin bir kontrol mü canım geçmiş olsun.Yarında kızımın kontrolü var başka bi ilçeye gideceğiz gitmeden kahvaltımı yapayımda gelene kadar bişey yemeyeyim inşallah
Ol tabi ya özlüypruzYahu amma çene yapıyorsunuz, yetişemiyorum
Şaka biyana, çok hoşuma gidiyor da sohbetleri kaçırıyorum
Benim apayrı yaşam başladı
Haftaya takımlarda olup sohbetlere yetişemesem de menü bildireceğim, belki fikir olur
Menün harika canım afiyet olsunCanım akşam giremedim bende bi anda kötü oldum üşümek hapşırmak ilaç içip erken uyudum
Sabah 9
2 yumurtadan lorlu omlet
Salatalık
4 zeytin
Yarım dilim tb.ekmegi
Ogle
10 adet kadar leblebi
O kadar kuru üzüm
Akşam 18
Fırında sebze kızartması
Biber patlıcan kabak ağırlıklı
Yogurt
Su 2.litre
Spor.14.bin adım yürüyüş
LenaG Sitare55
Çok sevindim canım iyi gidiyorsun
Günaydın NergisimGünaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim
Dün keyfim kaçtı ilaç içip erkenden uyudum gezegenfeza Eline sağlık mis gibi olmuş tertemiz yapmışsın dükkanı
Bende ılık limonlu sularınızınızı hazırlayayım birde cayi koyayım isteyen çay içsin kahve isteyende kendi yapsın artık ben kendime yapıp belki çıkarım yürümeye sanki iyi gibiyim
Günaydınlar
Herkese hayırlı cumalar