- 21 Ekim 2019
- 5.165
- 25.548
Gelin olmuş gidiyor gibi ayyyyyTabii nergisimm hep buralarda olurum inşallah zaten nuroviç gibi tatlı aşığı ben yine kilo alır döner dolaşır gelirin zatenn sizde aranıza alırsanız beni ayy şimdiden duygusala bağladım
Süpersin
Geçmiş olsun canım nasıl durumukızım okulda dusmus disi dusmus dua edin almaya gidiyroum burdan doktora gidersiniz dedi ogretmn
Kabuklu ceviz ne kızzzoğlum kucağımda evi turluyorumkaptoş
suan 1 litre suyumu bitirdim 1 kabuklu ceviz yedim
Ayyy Allah yardımcın olsun depresyina girmemek elde değilO kadar uzun ki yazsam oku oku bitmez orayı su doldurup parkelerin kabarmasına vesile olan çeşmeci kaçtı kabul etmedi.
O çeşmeciyi bize yönlendiren dolapcı sadece 9 lu parkeyi aldı evdede 12 var artık uçta yani birbirine geçmeli ya dolap altına gelecek taraflar geçmeyeceği için çıkaracağı parke lerden düzenleme yapıcak birde tek iyi yönü geçen ay parkeleri yapan aynı kişi yapıcak ve malesef yine çıkarıp takma işçilik parasını biz ödücez çeşmeci nin banyoda yaptığı işlemden su kaçırdı bugün başkasını çağırdık ve tekrar ödeme yaptık önümüzdeki hafta sonuna doğru gelip takacağını söyledi 3 aydır çok yoruldum kaptanım resmen işkence ama tek duam yeter ki sağlığımız yerinde olsunda bunlar olupta biter ne deyim çok sağol kaptanım önümüzdeki haftada hayırlısıyla bir geçsin birdaha ömrümün sonuna kadar tadilat duymak istemiyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBu hafta sanırım hazırlığa geçip 1 hafta ara vermem gerekecek gibi duruyor. Dünden daha kötü yaptı bu salgın beni