Çok geçmiş olsun canımCanım erkek kardeşim bir kaza geçirdi ve süreç henüz belli değil. Bunu yazmak için girdim. Çok sarsıcı bir süreçten geçiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımCanım erkek kardeşim bir kaza geçirdi ve süreç henüz belli değil. Bunu yazmak için girdim. Çok sarsıcı bir süreçten geçiyoruz
Ya çok geçmiş olsun canımkızım okulda dusmus disi dusmus dua edin almaya gidiyroum burdan doktora gidersiniz dedi ogretmn
Şimdilik iyi gidiyor kaptanım, zararlı bir şey yemedim, bugün de dünden planladık bugün de cısslı bir şey yok bakalım.Kızlarım kızlarım son iki nasıl gidiyor diyetler hazır mıyız
Boncuk2307 (boncukk annende diyet nasıl gidiyor)
@Jou (jouu askimm nasıl gidiyor bebelerle diyet)
@malahit (canımm son iki heyecan varmii)
@Goklerce (ballı çöreğimm son iki kaldığımız yerden devamm)
@irmaknehirgol (balimm dualarımız seninle)
@nurovic (nurovicimmm yüzdesi yüksek balimm)
Azmet5255 (canımm sende durumlar nasill)
@bluegreeneyes (kuzumm senden de cokk güzel sonuclar bekliyorum )
@trueliving_ ( bebisine rağmen spor eden kuzumm heyecan var mii)
@sibel_84 (canım diyetisyen sonucunu cookk merak ediyorum bizide haberdar edermisin)
@Lotus1234 ( kizcemm sende durumlar nasıl çok güzel ilerliyorsun menülerdee)
Allah'ım kızlarıma güzel eksiler aminn bu motivasyonlarım az bile size azzz
Günaydın bugün regl oldum kaptanim.
Bütün regllileri takıma toplamışsın kaptanım ben de dahil nasıl denk geldi acabaaaa cumartesiye kadar ödem çayı iç canımm
kız ödem attırıcı çay iç cumartesiye eksiye döneceksiniz hadi baklaım hadi hadiŞimdilik iyi gidiyor kaptanım, zararlı bir şey yemedim, bugün de dünden planladık bugün de cısslı bir şey yok bakalım.
Bütün regllileri takıma toplamışsın kaptanım ben de dahil nasıl denk geldi acaba
Belki de dönemeywceklerkız ödem attırıcı çay iç cumartesiye eksiye döneceksiniz hadi baklaım hadi hadi
Gönlüne göre bulursun inş canımValla canım araştırıyorum ama içime sinen bir diyetisyen bulamadım daha
Afiyet olsun
Kahvaltıyı dolu yapınca bişey yemek istemiyorum öğlende çorba içicem yrter bence yaa he?Gönlüne göre bulursun inş canım
Afiyet olsun
Sabah börek var ama akşama da bir ara öğün mü yapsan canım
Tamam canım kaçta evde oluyorsunKahvaltıyı dolu yapınca bişey yemek istemiyorum öğlende çorba içicem yrter bence yaa he?
1-1,5 gibi geceTamam canım kaçta evde oluyorsun
Azmet ne ettinnn amanınnn takımımız da etkileniyor ama sen artı gelirsen yapma aşkım kuzum yapma etme gözünü seveyim senin yediklerin sana artı grubunada olumsuz yansıması demek lütfen spor yap iki günde sebze ağırlıklı beslen olur mu canımm18 Eylül menü
10.30 2 yk kuymak yarım tam buğday ekmeği
12.00 mini bademli dondurma
15.30 türk kahvesi yarım elma 1 ceviz
19.00 koca kase salata 2 yk sebze çorbası
2.5 litre su
8 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Kaptanım k.b dayanamadım dondurma yedim affet beni
Canım o saate kadar uyanıksın calışıyorsun bence akşam 9 gibi bir sütlü kahve yanına bafem hurma yapabilirsin metabolizmanı canlı tut bence1-1,5 gibi gece
eğer bu iki günde de yersen yani kendimi ama sana güveniyorum yemezsin dimii ye ye ye sebze yee lütfen pliiiisiii mavi takıma gününü göstercez diyorum bu son iki gün temizz terrtemiz menü olur mu aşkım ben salı günü elimden geleni yapıp savaştım cumartesi hepimizin savaşı grubumdaki herkese tek tek ayrı ayrı ihtiyacım var18 Eylül menü
10.30 2 yk kuymak yarım tam buğday ekmeği
12.00 mini bademli dondurma
15.30 türk kahvesi yarım elma 1 ceviz
19.00 koca kase salata 2 yk sebze çorbası
2.5 litre su
8 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Kaptanım k.b dayanamadım dondurma yedim affet beni
Okadar merkezden uzağız ki öyle market bakkal bişey hak grtire bide benim meta az çalışır hayatta yakamam 5 ten sonraCanım o saate kadar uyanıksın calışıyorsun bence akşam 9 gibi bir sütlü kahve yanına bafem hurma yapabilirsin metabolizmanı canlı tut bence