- 23 Ağustos 2020
- 4.169
- 7.414
- 34
Tarif alalımkız ödem attırıcı çay iç cumartesiye eksiye döneceksiniz hadi baklaım hadi hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif alalımkız ödem attırıcı çay iç cumartesiye eksiye döneceksiniz hadi baklaım hadi hadi
O kadar uzun ki yazsam oku oku bitmez orayı su doldurup parkelerin kabarmasına vesile olan çeşmeci kaçtı kabul etmedi.Cakinin Gelini yapılabildi mi parkeler canım
Tamam canım sen kendi vücüdunu daha iyi tanıyorsunOkadar merkezden uzağız ki öyle market bakkal bişey hak grtire bide benim meta az çalışır hayatta yakamam 5 ten sonra
Yani çeşmeciye bak sen helaline haram karştırmış resmen aynen öyle canım sağlık olsun hepsi hallolur ve inş bi daha tadilata ihtiyaç duymazsınO kadar uzun ki yazsam oku oku bitmez orayı su doldurup parkelerin kabarmasına vesile olan çeşmeci kaçtı kabul etmedi.
O çeşmeciyi bize yönlendiren dolapcı sadece 9 lu parkeyi aldı evdede 12 var artık uçta yani birbirine geçmeli ya dolap altına gelecek taraflar geçmeyeceği için çıkaracağı parke lerden düzenleme yapıcak birde tek iyi yönü geçen ay parkeleri yapan aynı kişi yapıcak ve malesef yine çıkarıp takma işçilik parasını biz ödücez çeşmeci nin banyoda yaptığı işlemden su kaçırdı bugün başkasını çağırdık ve tekrar ödeme yaptık önümüzdeki hafta sonuna doğru gelip takacağını söyledi 3 aydır çok yoruldum kaptanım resmen işkence ama tek duam yeter ki sağlığımız yerinde olsunda bunlar olupta biter ne deyim çok sağol kaptanım önümüzdeki haftada hayırlısıyla bir geçsin birdaha ömrümün sonuna kadar tadilat duymak istemiyorum
size yokk size yokk ben kendi takımıma özelden verecemmTarif alalım
Ya tuh cok gecmis olsunkızım okulda dusmus disi dusmus dua edin almaya gidiyroum burdan doktora gidersiniz dedi ogretmn
Ne zamandir kullaniyosun faydasini gordun mu bende yeni aldım bakalim sureci destekler insAllahEvet canım o
Afiyet olsun guzel plan
Afiyet olsun dondurma olmasa iyiydi ama yine de guzel bence18 Eylül menü
10.30 2 yk kuymak yarım tam buğday ekmeği
12.00 mini bademli dondurma
15.30 türk kahvesi yarım elma 1 ceviz
19.00 koca kase salata 2 yk sebze çorbası
2.5 litre su
8 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Kaptanım k.b dayanamadım dondurma yedim affet beni
vay vay vayEki Görüntüle 3480848
Burda kaptanım
gec oldu alintilamisim cnm gunaydinnnGünaydın mastirfit ailem
yapiyoruzbu sporu çiçeğimvay vay vay
Geçmiş olsun cnm benim dinlen ama gelBu hafta sanırım hazırlığa geçip 1 hafta ara vermem gerekecek gibi duruyor. Dünden daha kötü yaptı bu salgın beni
yaa kıyamamm nurovicim bol bol nane limonda iç o da toparlar seniiBu hafta sanırım hazırlığa geçip 1 hafta ara vermem gerekecek gibi duruyor. Dünden daha kötü yaptı bu salgın beni
Özür dilerim kaptanım ama merak etme kendime güveniyorum ben artı gelmicem cumartesi eksi ile geleceğimAzmet ne ettinnn amanınnn takımımız da etkileniyor ama sen artı gelirsen yapma aşkım kuzum yapma etme gözünü seveyim senin yediklerin sana artı grubunada olumsuz yansıması demek lütfen spor yap iki günde sebze ağırlıklı beslen olur mu canımm
canımsın yaa aslında haklısın zaman zaman bende yoruldum yeter yicem diyorum ki yediğim de oldu ama işte bu sefer tartıda üzülüyoruz sen bu işi başarırsın canım benimÖzür dilerim kaptanım ama merak etme kendime güveniyorum ben artı gelmicem cumartesi eksi ile geleceğim
Teşekkür ederim canmYa tuh cok gecmis olsun
Ne zamandir kullaniyosun faydasini gordun mu bende yeni aldım bakalim sureci destekler insAllah
Afiyet olsun guzel plan
Afiyet olsun dondurma olmasa iyiydi ama yine de guzel bence
Ben birde kendimi sıkmadan ilerliyorum kaptanım yavaş yavaş veriyorum canım çekince az da olsa yiyorum ama toparlıyorum tabi sonra her haftada eksi geliyorum çok şükürcanımsın yaa aslında haklısın zaman zaman bende yoruldum yeter yicem diyorum ki yediğim de oldu ama işte bu sefer tartıda üzülüyoruz sen bu işi başarırsın canım benim
Regl yeni bitti canım. Yağlı birşey de yemedim kiYa regl olacaksın ya da yağlı birşey yedin o yüzden bence
Kız hormon demeyin bana. Tiroidler gitti zaten. Başka ne hormonu kaldiAfiyet olsun canım gerçekten çok karışık geldi bana
Tek öğün olduğu için ok afiyet olsun
Çok iyi menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun öğle biraz kaçmış canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun bilemiyorum böyle tek besine dayalı diyetler ödem için ama amaç buysa ok
Afiyet olsun ekmek normal bence mücver kızartma olduğu için birazcık fazla
Çok iyi canım afiyet olsun bir tek sucuk çok tercih etmemek lazım ama insanın bazen canı çekiyor
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun derin yağda kızartmamı soğan halkası
Çenede çıkanlar hormonal diye biliyorum
Saat 3 de canım randevum . Daha okuldan çıkmadım. Nasıl yetiseceksem. Kızı öğretmeni ile babasının yanına gönderip ben diyetisyene ucacagim insallahDiyetisyen sonucunu hemen yaz canım kaçta randevun çok merak ediyorum
İşte bu
Afiyet olsun çakim
İnş istediğin sonucu versin canım ama tereyağı eklemek yok herhangi bir kahvede sade lütfen
Ne olacak bizim bu halimiz
Kızartma harici güzel menü canım yürüyüşle de yakmışsındır
Ben haziranda bir arkadaş çağırmıştı içli köfte için sevdiğimi biliyor 6 tane yemiştim
Sen de ye çok ye içinden geldiği gibi ye
Afiyet olsun canım Menün gayet dengeli ve güzel sşor da var ohh süper
Bende öyle yapayım artık ya
Üzüldüm gerçekten bu iki günde mükemmel menülerle ve her gün yürüyüşle sadece gönlümü alabilirsin
Süper görünüyor
Tarif verir msin canım afiyet boollll eksi olsun
O iş bizde canımCumartesiye son iki gün kizcelerim lütfen cokk dikkat edelim bu iki gün sağlıklı beslenmeli spor edelim mavi takımı yenelimmmm
nurovic sibel_84 @Jou @malahit Azmet5255 @irmaknehirgol @Lotus1234 @Boncuk2307 @bluegreeneyes @trueliving_ @Goklerce
Diyetisyeni stres ettim ama o kadar çok takmadım kafaya.Günaydın canım bende erken açarken toplamaktan başım dönüyor iyi deyindin bu konuya herkes kendi yayintisini toplasın lütfen aaaaaaa
Stres yapmış olabilirsin
Bugün yeniden cihaza başlıyorum. Gitsin yağlar diyorum artık.Kızlarım kızlarım son iki nasıl gidiyor diyetler hazır mıyız
@Boncuk2307 (boncukk annende diyet nasıl gidiyor)
@Jou (jouu askimm nasıl gidiyor bebelerle diyet)
@malahit (canımm son iki heyecan varmii)
@Goklerce (ballı çöreğimm son iki kaldığımız yerden devamm)
@irmaknehirgol (balimm dualarımız seninle)
nurovic (nurovicimmm yüzdesi yüksek balimm)
Azmet5255 (canımm sende durumlar nasill)
@bluegreeneyes (kuzumm senden de cokk güzel sonuclar bekliyorum )
@trueliving_ ( bebisine rağmen spor eden kuzumm heyecan var mii)
sibel_84 (canım diyetisyen sonucunu cookk merak ediyorum bizide haberdar edermisin)
@Lotus1234 ( kizcemm sende durumlar nasıl çok güzel ilerliyorsun menülerdee)
Allah'ım kızlarıma güzel eksiler aminn bu motivasyonlarım az bile size azzz