- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Geçmiş olsun maşAllahÇıktı canım dr baktı genç kız gibi damarların var dedi bişicik yokmuş ritim de takipte olacağız ilaç vermediler bir de en önemlisi senin hemen hemen hemen kilo vermen lazım didi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun maşAllahÇıktı canım dr baktı genç kız gibi damarların var dedi bişicik yokmuş ritim de takipte olacağız ilaç vermediler bir de en önemlisi senin hemen hemen hemen kilo vermen lazım didi
Kaloriisnden değil canım karbonhidrat diye. Seni acıktırır. Başka sebze yap veya pritein salata mesela gibi gibiYarında patates yemeği yapacaktım onu yapmim mi acaba patates kalorisi çok mu
Yanına bol yeşillikli salata yapayım ekmek de yemeyeyim yaparsam sebze yapamıyorum ki eşim hiç sebze sevmez bnde bayılırım sebzeye ama daha kontrollü yiyip Cumartesi ye inşallah eksi çıkacağımKaloriisnden değil canım karbonhidrat diye. Seni acıktırır. Başka sebze yap veya pritein salata mesela gibi gibi
CansınHarikasın canım beee 7 lerde beraber halay çekelim
Tekrar hoş geldin canım
Kabak eşittir ödem o da eşittir eksi
Afiyet şifa olsun
Tost ekmeği nasıl ekmek canım yarım derken ne kadar ekmegin yarımı az ama karbonhidratlı olmuş bol su içmişsindir umarım spor harika
Kuzum çakim insanız tabiki olabilir yedin bitirdin kendini aaaa. O geride kaldı şimdi tertemiz beslenme yapacaz canını sıkma hemen
12 den sonra bir şey yeemdin mi canım. Ama öğlen öğünü fazla kalmış. Güni erken kapatman spor yapman sana artı getirmez afiyet olsun canım
Harika bir gün canım bol eksi olsun
Sorma ya neden öyle oldu anlamadım ama sinir oldum
Bende iki gündür özel sebeplerden çok gerginim kan kusup kızılcık şerbeti içmek benimkisi... Ama deger mi kendimize ettiğimizle kalıylruz
Canım önce eksin için tebrik ederim 80 lerden gittikçe uzaklaşıyorsun sonra bşr bakacaksın 70 lere yakınsın
Menünü çok az buldum ben böyle menüleri pek sevmiyorum sana afiyet eksi olsun
Menüler nerde
Kilo bildirimini bile BDV ye yapmıştın üzülüyorum ama
Canım bak şu an eve yeni gşrdim sayılır mutfak kalkmış gidiyor ben menü yorumluyorum herkes telaşlı yoğun...
Menü bekliyorum senden komşu gününde ne yedin mesela?
Verdiğin kilo için tebrik ederim
Cannııımmm kaptaniçem benimmmAfiyet olsun canım protein eksik kalmış sanki
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun detoks bende yeme atağı yapmıştı normalde çok severim ayranaşı ama bir soğumuştum
Afiyet olsun kaptan çok güzel
Afiyet olsun güzel kapatmışsın
Ben de sinirlenince katır kutur birşeyler yemek isterim. Arada olur öyle takılma afiyet olsun
Afiyet olsun yedim bitti diyet bozuldu diyip yoldan çıkmamışsın diyete aynen devamm
Canım çok teşekkür ederim
Hayır hayır oldu bitti tamam normal devam etmelisin bence kendine ceza vermek yok
Afiyet olsun su spor süper
Afiyet olsun olabildiğince iyi atlatmışsın
Afiyet olsun az olmuş yarın dengelenir ama bu akşam bari salatalık ye canım
Süper afiyet olsun
Afiyet olsun akşam güzel toparlamışsın ama öğlen fazla kaçmış canım
Gayet güzel afiyet olsun
Hazırlığa beni eklememissin kaptanımSevgili Masterfit ailesi salı transfer hakkını kazanan kaptan yosunlupapatya olduuu
çok tebrik ediyorum. (Kız çıtırlar ligi 50 daha güççük bir ligimiz yokk ) Sitare55 kaptanım harika yarıştın tebrik ederim. Ayrıca her iki kaptanımın da yaptığı süper kaptanlık için teşekkür ediyorum.
NOT: Kızlar Salı günleri de tartı günümüz bildirim yapanlara teşekkür ediyorum.
C.tesiye harika eksiler diliyorum
yosunlupapatya
Cumartesi 50.75
Salı 49.95
Fark -0.800
Oran 1.576
Eki Görüntüle 3480132
Sitare55
Cumartesi 74.80
Salı 74.60
Fark -0.200
Oran 0.267
Eki Görüntüle 3480133
Masterfit 133.Etap 14.09 17.09 Fark Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı 50.75 49.95 -0.800 Oran 1.576 @sibel_84 70.85 70.20 -0.650 @nurovic 51.90 51.15 -0.750 @Jou 72.70 73 +0.300 Efenin_Annesi 99.90 100.70 +0.800 @trueliving_ 66 - - @Goklerce 71.10 71.10 0 @irmaknehirgol 67.70 - - Boncuk2307 68.90 69.20 +0.300 @malahit 57.10 57 -0.100 @Azmet5255 65.25 64.95 -0.300 @Lotus1234 94.10 - - Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı 74.80 74.60 -0.200 Oran 0.267 Cakinin Gelini 85.40 85.40 0 Tesnim1903 72.80 - - MAKE UP_ 63.85 64.40 +0.550 Cicekbocekkaktus 85.80 - - @bluegreeneyes 74.90 74 -0.900 Nergis 35 66.90 66.20 -0.700 Tutku44 82 82 0 B Beklenen2 [/USER] 76 76 0 D Deltavealfa 66.80 66.55 -0.250 tomrs 64.30 64.80 +0.500 HAZIRLIK @60kiloyum - - - A Asya89 78.50 78.20 -0.300 @Makaron23 66.50 66.20 -0.300 @Bravequeen - - - @Hallederiz - - - Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) 85.25 - - @gezegenfeza 77.80 80 +2.200 LenaG 91.40 91 -0.400 @Safransari - - - @leyl76 72.30 - -
Ay inşallah canım ya hep birlikte sağlıklı mutlu bir şekilde hedeflere ulaşırızHarikasın canım beee 7 lerde beraber halay çekelim
Tekrar hoş geldin canım
Kabak eşittir ödem o da eşittir eksi
Afiyet şifa olsun
Tost ekmeği nasıl ekmek canım yarım derken ne kadar ekmegin yarımı az ama karbonhidratlı olmuş bol su içmişsindir umarım spor harika
Kuzum çakim insanız tabiki olabilir yedin bitirdin kendini aaaa. O geride kaldı şimdi tertemiz beslenme yapacaz canını sıkma hemen
12 den sonra bir şey yeemdin mi canım. Ama öğlen öğünü fazla kalmış. Güni erken kapatman spor yapman sana artı getirmez afiyet olsun canım
Harika bir gün canım bol eksi olsun
Sorma ya neden öyle oldu anlamadım ama sinir oldum
Bende iki gündür özel sebeplerden çok gerginim kan kusup kızılcık şerbeti içmek benimkisi... Ama deger mi kendimize ettiğimizle kalıylruz
Canım önce eksin için tebrik ederim 80 lerden gittikçe uzaklaşıyorsun sonra bşr bakacaksın 70 lere yakınsın
Menünü çok az buldum ben böyle menüleri pek sevmiyorum sana afiyet eksi olsun
Menüler nerde
Kilo bildirimini bile BDV ye yapmıştın üzülüyorum ama
Canım bak şu an eve yeni gşrdim sayılır mutfak kalkmış gidiyor ben menü yorumluyorum herkes telaşlı yoğun...
Menü bekliyorum senden komşu gününde ne yedin mesela?
Verdiğin kilo için tebrik ederim
Yazımda yanlış olmuş canım 12 de mozaik pastayı yedim Akşam 6.30 çorba 3 kaşık makarna yi yedim2 den sonra bir şey yeemdin mi canım. Ama öğlen öğünü fazla kalmış. Güni erken kapatman spor yapman sana artı getirmez afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canımKizlar dun ikindi ameliyatımi oldum. Yillar once takilan ve kontrolune hic gitmedigim RIA namidiger spiral rahmin ic yuzeyine dogru ilerlemis oyle vakalar oluyormus ki rahmi delip gecip bagirsaklara bile hasar verebiliyormus. 10.000 de 3 olan bir durum aslinda. Genelde yer degisikligi olsa da rahim duvarinin ic yuzeyinde olurmuş ve kendiliginden de dusermis . Benimkisi ic ile orta duvar arasında oldugu icin laporiskopi +histeriskopi ile alindi. Kontrollere utandigim icin gitmemistim. Ama bu sefer ameliyat oncesi sonrasi o masaya kac defa ciktim saymadim
Kontrollerimize gidelim
Laporoskopi kapali ameliyat ,tabi daha once gormedigim icin biraz endiseliydim. 1 gunde mi 2 gunde mi cikarim. Gormeden kamera ile yapiyorlar ya baska organlar hasar görür mi gibi endiselerim oldu.
Sukur gecti. Idrar yaparken canim aciyor sanki sonda tahris etmis gibi veya ameliyat yerim mi aciyor ayiramiyorum.
wc ye de henuz ckkamadim.normalde sabah bir turk kahvesi icmek bile ise yarardi .artik yarin sebze menuleri ile sorunu cozmeye calisacagim
Allah şifa versin canımAy inşallah canım ya hep birlikte sağlıklı mutlu bir şekilde hedeflere ulaşırız
Yakın arkadaşım ciddi bir rahatsızlık geçirdi şah damarında sorun çıktı doktorlar buna bağlı ani kalp krizinden korkuyorlar. bu hafta çok önemli ilaç ile tedaviye başladılar umarım iyi gelir ameliyata gerek kalmaz.
Çok üzüldüm yemek yemek gelmedi içimden
Sarma yaptım buzlukta poğaça vardı onu götürdüm orda onlara sebze yemeği yaptım işlerine biraz yardım ettim eve geldim
Bu saat olmuş açlık var ile yok arasında canım yemek istemiyor
Harika menü canım pekmez de sorun yok ama tahin pekmez çok kalorili pekmez bi tatlı kaşığı olır ama17 Eylul Sali Menum
11:Kahvslti
2 yumurta ile menemimsi birsey
2 dilim tb ekmek
Kereviz sapi,marul ,domates,
4 ceviz
1 tatli kasigi tahin pekmez (2.kasigi yiyecektim de yosunlupapatya 'ya yakalanmsktan korktumdedektif gibi kiz kaptanima laf çakar)
16:00 Ara
1 Kupa filtre kahve
3 hurma
10 badem 10 findik
18 :00 Aksam
Kuru fasulye piyazi (haslanmis 1 tabak kuru fasulye +yesil sogan +kuru sogan+maydanoz+marul+1 çk zeytinyagi +az nar ekşisi) 5 -6 kaşık yedim cok bereketli bir salata baya artti yarin da yerim artik
4 kasik yogurt
2 litre su
Veeee 30 dakika eliptikkk
LenaG Mthn83 Sitare55
Bugün senden sebzeli mükemmel bir menü bekliyorım su miktarını da ekle he mi. afiyet olsın canım16 eylul.
Ameliyat gunum. 30 saatlik açlıgim gece 12de bitti.
12-2 qrasinda 2 kase corba ictim.
17 eylul
Sabah 200 ml kayisi suyu kahve cay, 1.5 kase yayla corba
14. 1 kase et suyu çorba
Kahve , 2 ananasli yesil cay , 1 cay kasigi bal
17:00 1 kase mercimek corba
19:
1 kucuk dilim Kaymakli ekmek kadayifi
1 kase mercimek corba ,2 dilim ekmek
LenaG Sitare55
Çok geçmiş olsun kontrole giden bir millet değiliz maalesef çocukları okul açılmadan kan tahliline götürdüm şikaywtimiz yoktu. Doktor öyle şaşırdı ki :)) dikkat et canım kabız olursan bu seni daha da eetkiler. Sebzeli menüler ve bol suKizlar dun ikindi ameliyatımi oldum. Yillar once takilan ve kontrolune hic gitmedigim RIA namidiger spiral rahmin ic yuzeyine dogru ilerlemis oyle vakalar oluyormus ki rahmi delip gecip bagirsaklara bile hasar verebiliyormus. 10.000 de 3 olan bir durum aslinda. Genelde yer degisikligi olsa da rahim duvarinin ic yuzeyinde olurmuş ve kendiliginden de dusermis . Benimkisi ic ile orta duvar arasında oldugu icin laporiskopi +histeriskopi ile alindi. Kontrollere utandigim icin gitmemistim. Ama bu sefer ameliyat oncesi sonrasi o masaya kac defa ciktim saymadim
Kontrollerimize gidelim
Laporoskopi kapali ameliyat ,tabi daha once gormedigim icin biraz endiseliydim. 1 gunde mi 2 gunde mi cikarim. Gormeden kamera ile yapiyorlar ya baska organlar hasar görür mi gibi endiselerim oldu.
Sukur gecti. Idrar yaparken canim aciyor sanki sonda tahris etmis gibi veya ameliyat yerim mi aciyor ayiramiyorum.
wc ye de henuz ckkamadim.normalde sabah bir turk kahvesi icmek bile ise yarardi .artik yarin sebze menuleri ile sorunu cozmeye calisacagim
Günaydın Nergisim Harika bir gün planı süpersin canımGünaydın can kızlar Sabah sabah erkenden uyandım bugün planımda sıkı spor var 7.30 da bir saatlik yoga
9 da bir saatlik plates e katilicam ve eve yürüyerek donucem nerden baksan 6 bin adim tutuyor ay yarıyı geçti hedefi tutturmam lazım millet 40 li kilolara düştü ben yerimde sayıyorum mehter takımı gibi 2 geri 1 ileri ayıp oluyor