Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimsiz aktif olmayan uyeyi bize kakaladin kizTesnim1903 canım benım kırmızı takım sana ınsallah ugurlu gelır bıldırım yapmadıgından ve aktııf olmadıgından dolayı mavı takımı rıske atmak ıstemedım
HazirizzzzzzSevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
@MiraPham
Nehir6161
Tutku44
fantastikaaa
Poni Bon
@Ytmz
Elhan
ekim2009
zeyneppk
MasterFit Yarışması 1. Etap | 17.Eyl | 24.Eyl | ||
Kırmızı Takım | ||||
1 | F Frozen01 | Kaptan | 66,2 | |
2 | @Tutaste53 | 70,5 | ||
3 | @TekrarDene | 72,4 | ||
4 | @Brzhuzur | 67,8 | ||
5 | Umutumut82 | 90,2 | ||
6 | sandriyon | 66,1 | ||
7 | bluegreeneyes | 72,4 | ||
8 | sardunya1038 | 66,3 | ||
9 | Tesnim1903 | 63.6 | ||
10 | Kmsl Hnd | |||
Mavi Takım | ||||
1 | askrhpozitif | Kaptan | 86,35 | |
2 | @MiraPham | 60,95 | ||
3 | Nehir6161 | 74,8 | ||
4 | Tutku44 | 76,8 | ||
5 | fantastikaaa | 101,8 | ||
6 | zeyneppk | 84.0 | ||
7 | Poni Bon | 80,4 | ||
8 | Elhan | 68,2 | ||
9 | @Ytmz | 65,4 | ||
10 | ekim2009 | 81 |
Umutumut82 bunu bıze bır zaman demıstıHayaller hayaller.
falım reklamı aklıma geldı nedenseO zaman takimca iyi calismaliyiz
tesekkur ederım canım cuma gunude bıız alıcaz ınsallah el bırlıgıyleOvv bizim kaptan mi kazanmis. Tbrk ederim askrhpozitif
sıze guvenıyoruz kırmızı takım cok guzel ısler basaracaksınız bu haftaDuyuru dikkat dikkat
@TekrarDene
Kmsl Hnd
zeyneppk
@Tutaste53
bluegreeneyes
Umutumut82
sandriyon
sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar cuma günü hepimizin yüzdesi hesaplanacak ona göre dikkat edelim yenelim şu mavi takımı
artida olan son gun detoks yapsin detoks suyunuda ihmal etmeyin ekside olan aynen devam
bol su
akşamı sebze protein salata ile ve karbonhidratsız gecirirseniz başaracağız
Cumaya kadar kacamaklardan uzak durun cuma tartidan sonra abartmadan kendinize bir odul yiyecek verebilirsiniz
Başaracağız başaracağız ❤ ❤❤❤❤❤❤
kacın kacın ama pesınızdeyız
ayy bahar buna seslı kahkaha attım atesı yakarken ruzgarı hesap etmedınızYangin ters yonde basladi ice dogru yaniyoruz
cok gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın sbıt olman cok guzel cumaya guzel bır eksı gelecek ınsallahMerhaba oğlum hasta olmuş okula göndermedim arkadaşlarına bulaştırmasın diye oğlum gitmeye çok direndi ama diğer kuzucuklara bulaşmasın iyileşene kadar göndermeyi düşünmyorum sabah bi tartıldım 64.9 çıktı sonra 2 sefer tartıldım 65.3 yani pzt kilom 65.3
bosa cıkarmazsın canım benımCok teşekkür ederim canim
Kaptanimin güvenini boşa cikarmiycam inşallah
hala uyanıklık pesındesın varya zeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorumMira ile nehiri ver
Kiz zeynebi mi aldin aktif uyemdi
Tensim aktif mi
cumayada 2-0 olacak ınsallah ablaevett kızlar
RAUND: 1
mavi takım +1 kırmızı takım 0
tabii şimdilik asıl maç cumaya
tebrikler mavi takımmmmm
Aktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecekKiz birden şoka uğrucak ne mavi takimdan ne kırmızı takimdan haberi var
ugrasa haberı olacak ama sorun zaten 2 dk bıle ugramamıs olmasıKiz birden şoka uğrucak ne mavi takimdan ne kırmızı takimdan haberi var
hadı ordan o zaman ne anladım ben bu oduldenAktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecek
Ekside olman guzel canimKizlar ben buyuk kizmn okulundayim 100 gr eksideyim
Bu hafta kalsinda haftaya aktif olmayanlari yarismaya dahil etmeyelimAktif olmayanlari listeden cikarsak mi ya yuzdemizi etkiliyecek
harıka canım cumaya guzel eksıler o zaman pazarteı eksıyle baslamak guzelKizlar ben buyuk kizmn okulundayim 100 gr eksideyim
en cok eksı gelen uyemımı verecektım kızne beklıyordun acabaBildirimsiz aktif olmayan uyeyi bize kakaladin kiz
Tamam tamam zopayi cikarma hemenhadı ordan o zaman ne anladım ben bu odulden
Canım çok geçmiş olsun sen daha önce korona olmuştun diye hatırlıyorum
Anamm ben kayboldum yine 300 küsüt sayfa olmuş, karabatak gibiyim dalip dalip çıkıyorum.Chedarice gittin mi canım merak ettim nasıl oldun
Zor oldu ama etiketledim
he soyle uslu durTamam tamam zopayi cikarma hemen
harıka canım cumaya guzel eksıler o zaman pazarteı eksıyle baslamak guzel
en cok eksı gelen uyemımı verecektım kızne beklıyordun acaba
Tamam canimBu hafta kalsinda haftaya aktif olmayanlari yarismaya dahil etmeyelim
Tek mesaj yazip gidenle hergun gelen bir olmasin artik
Ben cok usluydumda sonradan ne oldu bilmiyomhe soyle uslu dur