Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi tartıl hadi hadi üç buçukta yemeyi bıraktın artılar gitmiştir canımKız neyini merak ediyorsun sanmıyorum artılarımın gittiğini
İçimden hiç tartılmak gelmiyor
Aa hiç öyle düşünmemiştim ama maşallahAma salidan sonra sadece 500 gram gitmiş.
İnşallah canım ama zaman da akıp gidiyor çabucakOlursun canım her şeyin zamanı var
Yapabiliyor musunuz peki canım. Tek öğün mü?Salıya kadar tertemiz if le beslenecem çarşamba arkadaşlarla akşam tabiki gün var peki ben nedecem if yaparken o gün ödül yapmak istiyorum ama akşam olması beni deli ediyor
Tartildim cnm aynı ciktiVaaayy ikili rakamlar gelmiş ama bir şey yemeden banyo da da bir tartılır mıısn
Ayy msj beni dahada mutlu etti inşallah cnm bnm emin adımlarla yoluma devam ediyorum bakalım 12 agustos dönüşümün baslangici finali kaç kg ile yapacagizCanım çok tebrik ederim bende çok değil daha birkaç ay önce aynı senin gibi Allah'ım 2 haneli 9 lu rakamları göreyim diye dua ediyordum inan isteyince oluyor canım inan bana
Yakıyorsuunnn
Şu şekilde teselli ediyorum artıya dönmemiş en azından 500 gramda olsa gitmiş. 2 paket margarin.Aa hiç öyle düşünmemiştim ama maşallah
İnşallah canım ama zaman da akıp gidiyor çabucak
Ammmiiiiinnnnnnn çok guzelllEki Görüntüle 3478854 Günaydın kızlar
7 Eylül cumartesi 101.2 kg idim
14 Eylül cumartesi 99.9 kg
Fark -1.3 kg
Jou @gezegenfeza
LenaG
2 haneli rakamlara inmek beni çok mutlu etti allahim 8li 7li rakamlarida sağlıkla görmeyi nasip etsin yolum uzun ama ben pes etmek istemiyorum yüklerim azalınca daha mutlu bir kadin olduğumu fark ediyorum yolumda yoldasligini esirgemeyen sizlere ve Jou elçom sana cok teşekkür ediyorum whatsaptan eee hadi ne zaman basliyoruz demenle harekte gecirdin beni iyiki tanimisim seni ve sizleriii
12 yi niye bekliyunBen if yapıyorum 12 de tartulacam
Gerçek yağlar derken pardon
Alt sınırında altındasın ne yağı deli maynaaakkk korumaya gec artık canım tebrik ederim
Bende bilmiyorum ki bende durum nedir
Yakalım yıkalım ortalığı erişin gitsin yağlarYakıyorsuunnn
Iştee öyle dedikçe evde fena oluyoruzzDiyetisyenin verdiği listede üç ana öğün vardı. Öğlen ders saatine denk geliyor. Sonra diyorum aman 1 saat var zaten eve gitmeme evde yerim diyorum.
Ki kahvaltıyı da 11 gibi yapıyorum geç saatte. 4-5 saat sonrasında kurt gibi acıkmiş oluyorum
Şeker sorunum da yok aslında, tahlillerde çıkmadı. Ders programı yine değişecekmiş ayrıca. Bu yeni düzene ayak uydurmayı öğrenmem lazım da nasıl olacak bakalım
BOyna karbon tüketmektennYakalım yıkalım ortalığı erişin gitsin yağlar
Bende şimdi başlıyorum hazirlıyorum heheheheBen kahvaltı hazırlığına başlıyorum. Kolay gelsin hanımlar.
Benim kilo vermem genel anlamda yavaş. Mesela buraya ben temmuzun ortasında katıldım. 73.5'tum sanırım. 72lerde geziyorum şimdi. O yüzden okuyunca şaşırıp ya maşallah ne kadar bombastik bir metabolizma dedimŞu şekilde teselli ediyorum artıya dönmemiş en azından 500 gramda olsa gitmiş. 2 paket margarin.
Ay inşallah canım yaHadi tartıl hadi hadi üç buçukta yemeyi bıraktın artılar gitmiştir canım
Yani eğer akşam 7 de toplanmış olursak 8 e kadar masadaki cıslardan birer tane yemek istiyorum. Diyetisyene sorsam asla izin vermez perşembe cuma da inş sebze agırlık lı beslenir dengelerimYapabiliyor musunuz peki canım. Tek öğün mü?
12 de kahvaltı yapabilirim o saate kadar eksim çoğalsın diye12 yi niye bekliyun
Kolay gelsin canım. Şimdi başladım emin ol 11 de anca yerim artık.Bende şimdi başlıyorum hazirlıyorum hehehehe
Benim de yavaş canım. Hele ameliyat sonrasında iyice yavaşladı sanki. Ama diyetisyene başladıktan sonra hızlandı. Cihazdan mi yediklerimden mi anlamadım.Benim kilo vermem genel anlamda yavaş. Mesela buraya ben temmuzun ortasında katıldım. 73.5'tum sanırım. 72lerde geziyorum şimdi. O yüzden okuyunca şaşırıp ya maşallah ne kadar bombastik bir metabolizma dedim
Darısı bana da inşallah
Ne derler nefsini koreltecek kadar ye. Bugün bizde pikniğe gideceğiz akşama köyde kalabiliriz. İlla bir mısır kaçamağı olacak. Ama elden birşey gelmiyor kaçacak olan kaçıyorYani eğer akşam 7 de toplanmış olursak 8 e kadar masadaki cıslardan birer tane yemek istiyorum. Diyetisyene sorsam asla izin vermez perşembe cuma da inş sebze agırlık lı beslenir dengelerim