- 23 Ağustos 2020
- 4.173
- 7.425
- 34
Haftada 3 kg çok iyi metabolizman hızlı demek kiGecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Fark - 3.05 ödemler gitti artık gerçek yağları eritme vakti
Benim de ödem de olsa gitmez anca 1 -1,5 gider haftada 3 imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 3 kg çok iyi metabolizman hızlı demek kiGecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Fark - 3.05 ödemler gitti artık gerçek yağları eritme vakti
İçtim kiAşkım sen if yapsan da su serbest öğlene kadar biliyorsun ve 12ye kadar su bilenem mi icmiycen ahahaah
Tebrik ederim 500 az mı sankiGünaydın wc sorununa çözüm bulan var mı tavsiyelere ihtiyacım var
Geçen hafta 67.30
Bu hafta 66.80
Fark -0.500
Nergis 35 LenaG
Eki Görüntüle 3478852
Vaayyy ucundan da olsa ikili rakamları gördün helal kız sana daha nice esksilerineEki Görüntüle 3478854 Günaydın kızlar
7 Eylül cumartesi 101.2 kg idim
14 Eylül cumartesi 99.9 kg
Fark -1.3 kg
Jou gezegenfeza
LenaG
Düzenledim yazımı evet cnm çok şükür gördüm dersi digerlerinwVaayyy ucundan da olsa ikili rakamları gördün helal kız sana daha nice esksilerine
Vaaayy ikili rakamlar gelmiş ama bir şey yemeden banyo da da bir tartılır mıısnEki Görüntüle 3478854 Günaydın kızlar
7 Eylül cumartesi 101.2 kg idim
14 Eylül cumartesi 99.9 kg
Fark -1.3 kg
Jou gezegenfeza
LenaG
2 haneli rakamlara inmek beni çok mutlu etti allahim 8li 7li rakamlarida sağlıkla görmeyi nasip etsin yolum uzun ama ben pes etmek istemiyorum yüklerim azalınca daha mutlu bir kadin olduğumu fark ediyorum yolumda yoldasligini esirgemeyen sizlere ve Jou elçom sana cok teşekkür ediyorum whatsaptan eee hadi ne zaman basliyoruz demenle harekte gecirdin beni iyiki tanimisim seni ve sizleriii
Ya ben onu denedim aynı çıktım fayansta daVaaayy ikili rakamlar gelmiş ama bir şey yemeden banyo da da bir tartılır mıısn
Tebrik ederim eksiler havada uçuşuyor
Saliya göre artidayim canımTebrik ederim eksiler havada uçuşuyor
Onu fark ettim aslında canım, bir şey demedim çünkü menü vermedinSaliya göre artidayim canım
Bende deneyecwm bugün bakalımYa ben onu denedim aynı çıktım fayansta da
Diyetisyenin verdiği listede üç ana öğün vardı. Öğlen ders saatine denk geliyor. Sonra diyorum aman 1 saat var zaten eve gitmeme evde yerim diyorum.Dogru diyordunn ara ögünü tok tutan birşey tüketmen lazım oyuzden öyle oluyo akşama kadar hiçbirşey yemeyip akşam yemegini abanıyorsun doğla olarak oyüzdne hep araöğünler önemli deniliyorr yulaf bar da yiyebilirsin yanına süt iyi tok tutar eve gidince iştahın bile olmazz