- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.70Sibeeell maşallah regle rağmen hariaksın ve 60 ların eşiğindesin
Olursun canım her şeyin zamanı var
Harikasın canım
Boyun kaçtı
Hey maşallah. Değil ödem kanımla beraber tüm sıvıları çeksen vücudumdan haftada 3 kilo veremem benGecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Fark - 3.05 ödemler gitti artık gerçek yağları eritme vakti
Boyun boyuma ama sen hedeftesin maşallah
Erimiş gitmişsin daha ne yağı var acaba vücudundaGecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Fark - 3.05 ödemler gitti artık gerçek yağları eritme vakti
Ben de 168 hedefim 58 plizzz olsun
en kısa zamanda inşallahBoyun boyuma ama sen hedeftesin maşallah
Bende yaptım yedimm
Eki Görüntüle 3478885
ayyy inşallah bende 60 63 arası istiyorum hadi bakalım gitsin şu fazla kilolarBen de 168 hedefim 58 plizzz olsun
Canım ben geçen hafta tatile çıktım o zaman bıraktığım da zaten 50olduydum bir haftada ger 4 kilo almışım ona ödem diyorum sen pek aktif değilsin artık beni bilenem unuttunErimiş gitmişsin daha ne yağı var acaba vücudunda
Seyy ben saralle yedim kahvaltıda dondurma ve tatlı isteği gitti iyi yedim ama üç dilim ekmeğin üstüne sürüp daha bişi yemem artıkın derken kahve yanına da 4adet kare çikolata yidim söylemeye utandım ama cokk ozlediydim daha haftayaca yok artıkın bişeyDondurma kesin yicem gibi ,baklava emin değilim
Sen yicen mi bugün bisiler
Yok kız sende iyisin bayaaHey maşallah. Değil ödem kanımla beraber tüm sıvıları çeksen vücudumdan haftada 3 kilo veremem ben
Verdiğini bu gün alma niyetindesin herhalde canımSeyy ben saralle yedim kahvaltıda dondurma ve tatlı isteği gitti iyi yedim ama üç dilim ekmeğin üstüne sürüp daha bişi yemem artıkın derken kahve yanına da 4adet kare çikolata yidim söylemeye utandım ama cokk ozlediydim daha haftayaca yok artıkın bişey
Bugün dedim ya çok özledim cidden yedim ama tamam haftaya ca güzel güzel sporlu iyi bir şekilde ilerlerim neydeyimVerdiğini bu gün alma niyetindesin herhalde canım
AaağğğmmiiiinnnnnnGitsin yağlar