Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok tebrik ederim bende çok değil daha birkaç ay önce aynı senin gibi Allah'ım 2 haneli 9 lu rakamları göreyim diye dua ediyordum inan isteyince oluyor canım inan banadın kızlar
7 Eylül cumartesi 101.2 kg idim
14 Eylül cumartesi 99.9 kg
Fark -1.3 kg
Jou @gezegenfeza
LenaG
2 haneli rakamlara inmek beni çok mutlu etti allahim 8li 7li rakamlarida sağlıkla görmeyi nasip etsin yolum uzun ama ben pes etmek istemiyorum yüklerim azalınca daha mutlu bir kadin olduğumu fark ediyorum yolumda yoldasligini esirgemeyen sizlere ve Jou elçom sana cok teşekkür ediyorum whatsaptan eee hadi ne zaman basliyoruz demenle harekte gecirdin beni iyiki tanimisim seni ve sizleriii
İnşallah kaptanım
Branşım görsel sanatlar.Az bir şey artı varmış gider hemencik. Branşın neydi canım
Benimde hedefim ilk başlarken 70 daha sonra 65 de bırakmaktı ama bu öyle bir döngü ki 60 olsam fena olmaz diyorum arada kaçırınca telafisi olur ama bu halimden oldukça memnunum tabi bazen şaşırıyorum kendimeŞu an tam olarak hedef kilomdasın tebrik ederim canım
Bu yavaşlamış hali mi
Ama salidan sonra sadece 500 gram gitmiş.Bu yavaşlamış hali mi
Sibeeell maşallah regle rağmen hariaksın ve 60 ların eşiğindesin
Olursun canım her şeyin zamanı varBranşım görsel sanatlar.
Bir türlü adapte olamadım yeni düzene
Harikasın canımGeçen cumartesi 86.2
Bugün 85.4
Fark - 800 gr.
Boyun kaçtıBenimde hedefim ilk başlarken 70 daha sonra 65 de bırakmaktı ama bu öyle bir döngü ki 60 olsam fena olmaz diyorum arada kaçırınca telafisi olur ama bu halimden oldukça memnunum tabi bazen şaşırıyorum kendime
Artık 60 lari goreyim canım. 7 lerden çok sıkıldım.Sibeeell maşallah regle rağmen hariaksın ve 60 ların eşiğindesin
Olursun canım her şeyin zamanı var
Harikasın canım
Boyun kaçtı
Sibeeell maşallah regle rağmen hariaksın ve 60 ların eşiğindesin
Olursun canım her şeyin zamanı var
Harikasın canım
Boyun kaçtı
Yok canım bende öyle birşey yok ama gün içinde aşırı yoğun oluyorum. Akşam saat 22:30 gibi artık sesim kısıldı zar zor konuşuyordum.Hiç sorma canın yaaa teşekkürler
Afiyet olsun canım benim güzel
Sagolasin canım benim
Sanada geçmiş olsun canım benim sende de mi franjit var bugün benimde tuttu
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun keşke çeyrek ekmek yeseydin bari artı gelme de
Karbonhidrat fazla olmuş canım afiyet olsun
Harikasın canım yalniz kaslar sistiyse tarti artı olabilir salıya inmiş olabilirsin
Afiyet olsun canım akşam pogaca yerine yoğurt veya salata olsaymış daha güzel olurdu
Bir şeyler düşüyor ama neler acaba
Kız neyini merak ediyorsun sanmıyorum artılarımın gittiğini