- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.688
- 30
Teşekkür ederim canımTebrikler canm çok güzel gitmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımTebrikler canm çok güzel gitmis
Tebrikler canım benim. Devam mi pes mi ediyorsun? Bu haftada yarışalım mi?7 Eylül Cumartesi ; 73.6 kg
14 Eylül Cumartesi ; 72.7
Fark ; -900
Eki Görüntüle 3478834
Aayyy tamda 1 kg gidicektiii 100gram daha eksikmiş
Neyseeee harika kiloş vermişimm yavaş yavaş vermek en guzelii çabuk verince çabuk alıyoruz busefer
@Efenin_Annesi Nergis 35 LenaG sibel_84 yosunlupapatya
Bende kendimi merak ediyorum.
Kızzz oylecene ekledim yoksa ozel diye değil kaptanlarım ozel sadece sağoll kuuzm. Ne durum nedirrrTebrikler
50 kilolar kapatılsın
Şaka şaka ttebrik ederim canım
Beni etiketlememişssin ama neyseeee tebrik ederim canım şunun şurasında 60 lara ne kaldı
Hey maşallah gidene bak. Birde gittiği kiloya bak tebrikler canım.Gecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Fark - 3.05 ödemler gitti artık gerçek yağları eritme vakti
Aaa lutfen yarışalom.böyle iyi olduu yaa öbur türlü zor olmaya başladi benim icin artıkTebrikler canım benim. Devam mi pes mi ediyorsun? Bu haftada yarışalım mi?
Çok tşk ederimTebrikler canm muhteşem bu kilolarda bir kilo eksilmesi
Buranın sayesinde motive oluyorum :)Tebrikler
50 kilolar kapatılsın
Şaka şaka ttebrik ederim canım
Beni etiketlememişssin ama neyseeee tebrik ederim canım şunun şurasında 60 lara ne kaldı
Benim de ay sonu diyetisyen ölçüm günüm.Evet yiycem valla hafta içi devam ederim gene çünkü diğer hafta diyetisyene gidecem ama bugün cozutabilirim serbest gün niyetine
Harikasın kizzz
Vaayyy helal yine iyisin kizzz yicen mi bugün baklava
Cokk güzell eksii
Yiyek be bugün kizceÇok tşk ederim
Buranın sayesinde motive oluyorum :)
Benim de ay sonu diyetisyen ölçüm günüm.
Tartı paylaşımı bekliyorummmm.
O zaman devam ediyoruz.Aaa lutfen yarışalom.böyle iyi olduu yaa öbur türlü zor olmaya başladi benim icin artık
Teşekkür ederim canımm senin eksinde iyiydi bu haftaHey maşallah gidene bak. Birde gittiği kiloya bak tebrikler canım.
Saol kuzumm seninde cookk iyi ama
Ben de özel miyimKızzz oylecene ekledim yoksa ozel diye değil kaptanlarım ozel sadece sağoll kuuzm. Ne durum nedirrr
O zaman devam ediyoruz.
Haftalik kaptanım kimse o ozeldiirrTeşekkür ederim canımm senin eksinde iyiydi bu hafta
Saol kuzumm seninde cookk iyi ama
Ben de özel miyim
Ben sana demiştim hızlı alınanlar hemencecik gidiyor.Gecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Ben if yapıyorum 12 de tartulacamEvet yiycem valla hafta içi devam ederim gene çünkü diğer hafta diyetisyene gidecem ama bugün cozutabilirim serbest gün niyetine
Önce sen at ahahaha
Gerçek yağlar derken pardonGecen cumartesi 53.80
Bu cumartesi 50.75
Bende bilmiyorum ki bende durum nedirKızzz oylecene ekledim yoksa ozel diye değil kaptanlarım ozel sadece sağoll kuuzm. Ne durum nedirrr
Aşkım sen if yapsan da su serbest öğlene kadar biliyorsun ve 12ye kadar su bilenem mi icmiycen ahahaahBen if yapıyorum 12 de tartulacam
Gerçek yağlar derken pardon
Alt sınırında altındasın ne yağı deli maynaaakkk korumaya gec artık canım tebrik ederim
Bende bilmiyorum ki bende durum nedir