- 30 Aralık 2022
- 2.848
- 11.125
kız tartılmıyormusun ben sabah akşam tartılıyorum bi aç karnına bak belki eksi bile vardır :)Adına sevindim dengelendi demek.
Bende bu gün dengeleyeceğim
Pek sanmıyorum eksi göreceğimi ama umut fakirin ekmeği işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız tartılmıyormusun ben sabah akşam tartılıyorum bi aç karnına bak belki eksi bile vardır :)Adına sevindim dengelendi demek.
Bende bu gün dengeleyeceğim
Pek sanmıyorum eksi göreceğimi ama umut fakirin ekmeği işte
Yok canım ya dün olduğu gibi duruyordunaptın asyacım geçenki artın gitti mi ben bugün regl olmama rağmen iyi bir eksi gördüm yarına kadar nazar etmeyeyim de kendime ahahah
Kız bu gün tartılmadımeksi görünce güzelde artı görünce tartıyı camdan atmamak için tartılmadımkız tartılmıyormusun ben sabah akşam tartılıyorum bi aç karnına bak belki eksi bile vardır :)
bend bazen tartıların bozuk olduğunu düşünmeye başlıyorum yaa muhtemelen benden gidenler ödem kilo değil geçen hafta tatilde aldıklarım gittiYok canım ya dün olduğu gibi duruyordu
Ben aslında abartılı yemiyorum. Açta kalmıyorum niye böyle oldu inan hiç bir fikrim yokYok canım ya dün olduğu gibi duruyordu
biraz spor şeklini değiştirsen yürüyüş yap gene ama yanına evde biraz leslie filan yapsan belki vücut şaşırtmış olursunKız bu gün tartılmadımeksi görünce güzelde artı görünce tartıyı camdan atmamak için tartılmadım
evet menülerin azıcık azıcık o yüzden spor şeklini mi değiştirsen hani belki faydası olur sana kzuumBen aslında abartılı yemiyorum. Açta kalmıyorum niye böyle oldu inan hiç bir fikrim yok
Geçen 30 dakika Leslie yaptım ananas kabuğu içtim ne olduysa o gün oldu. Salı sabah 78.40 tartıldım ertesi gün 79 tartıldım dün artım dahada katlanmıştıbiraz spor şeklini değiştirsen yürüyüş yap gene ama yanına evde biraz leslie filan yapsan belki vücut şaşırtmış olursun
ayy banada çok yazıyorlar söylüyorlar günde bi porsiyon ye diye kendi diyetisyenim de dedi ama yok yemem oda doğal şeker vücut azcık şekersiz kalsın ahahahGeçen saat 18:00 gibi Sitare55 nin hatrı için ara öğün yaptım dün resmen üstüme yapışmıştı o bile artı oldu. Yok arkadaş benim bünye aç kalması daha iyi a bir insan yediği bir incirden ertesi gün artıya geçer mi
Birde öyle deneyeyimevet menülerin azıcık azıcık o yüzden spor şeklini mi değiştirsen hani belki faydası olur sana kzuum
bazen oluyor öyle ama dediğin gibi ananasda yapmış olabilir sen yine yeşilçay kiraz sapından devam et canım ödem için filan bilinenlerden de pek şaşmamak gerek diye düşünüyorumGeçen 30 dakika Leslie yaptım ananas kabuğu içtim ne olduysa o gün oldu. Salı sabah 78.40 tartıldım ertesi gün 79 tartıldım dün artım dahada katlanmıştı
70 kiloyken basladigimda hedefim 48 idi canım. Ama şuan o değiştikız nurovic naber canımmss sen suan nasılsın hedef 49 muydu senin canımm rakip olarak seni aldım koydum hedefe dün gene yoğurt yiyip günü kapatmış aç geziyor resmen yaa
nivar yani bende 68 dim hıhh kaçmış şuan hedefin de bakimm 45 miydi ahahh yok ya ben o kadara gözüm kesmiyor 50 iyi heyecan için belki bi 49u ucundan görsem yeter70 kiloyken basladigimda hedefim 48 idi canım. Ama şuan o değişti
Hedefi Kaç yaptın kız70 kiloyken basladigimda hedefim 48 idi canım. Ama şuan o değişti
yok olmaya niyetlenmişHedefi Kaç yaptın kız
Aynen canım. Ama burda kiraz sapı çayını bulamıyorum yabazen oluyor öyle ama dediğin gibi ananasda yapmış olabilir sen yine yeşilçay kiraz sapından devam et canım ödem için filan bilinenlerden de pek şaşmamak gerek diye düşünüyorum
marketlerde ben çok görüyorum aslında ya da yazın kendin kurutucan kirazların saplarını toplayıpAynen canım. Ama burda kiraz sapı çayını bulamıyorum ya