Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versinYürüyüş yapmayı düşünüyordum ablamlar kaza yapmış apar topar gittik çok şükür iyiler yigenim yoğun bakımdaydI kuzum normal servise geçmiş rabbim korumuş
Geçmiş olsun canım insalh makine arıza si çabuk giderilir de bi an önce yaptirirsinSelam kızlar ben yine 2 gündür hastanelere gidiyorum çok yoruluyorum ara ara girebiliyorum buraya
Afiyet olsun canım güzelKaptanlarım bugünü kapattım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kaşar
5 tane gün kurusu
Öğle
1 kase yayla çorbası
Ara
2 erik
1 bardak ayran
1 Karabuğday patlağı
Akşam
1 tane tbe ekmekli evde yapılmış hamburger
Yani 2 köfte 2 dilim ekmek gibi düşünebiliriz bence
15 dk ağırlık
20 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
Nergis 35 LenaG
Yaz yaz bakalım ne suç işledin
Tebrikler çok güzel haberGeçtim canım bir haftada 3200 gram gitmiş. Hepside yağdan gitmiş. 71.45 çıktım diyetisyende. 74.800 ile diyetisyene başlamışım Perşembe günü.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Hayırlı sabahlar mutlu günler herkese
Günaydın canımGünaydınlarrr
Günaydın kaptanımGünaydın kızçeler
İnşallah canm çok sağol Allah'ım razı olsunÇok geçmiş olsun inş yakın zamanda evine de döner
Evet öyle oldu zayıf noktam kuruyemiş uzaklasamiyorum, Amin inşallahAfiyet olsun
Afiyet olsun sakın öyle şeyler deneme daha ceza yok ceza yok yedin bitti bir sonraki öğünde dengelersin
Afiyet olsun ekler geç olmuş ama hadi minikmiş madem
Bize de haber et
Geçmiş olsun temiz hava şifa olsun
Afiyet olsun canım kuruyemiş kaçmış biraz
Canım çok geçmiş olsun Allah bir an çnce şifasını versin inşallah
Çok sağol canmGeçmiş olsun
Çok sağol canım Allah'ım razı olsun aminÇok çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin
Çok sağol canım Allah'ım razı olsun amin ,çok şükür ölüm olmadı kurtuldular Allah'ım koruduÇok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım insalh makine arıza si çabuk giderilir de bi an önce yaptirirsin
Afiyet olsun canım güzel
Yaz yaz bakalım ne suç işledin
Tebrikler çok güzel haber
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canımÇok sağol canım Allah'ım razı olsun amin ,çok şükür ölüm olmadı kurtuldular Allah'ım korudu
Günaydın hoş buldum çok sağol canımayy canımm kaptanım iyi olmaya calısıyoruz işte napalım
biraz kas ağrım var tutuldum sanırım bide bebegimn asıları vardı bugun zor bir gun oldu
oglum 1 yaşına girdi kızım 4.sınifa gectı
Evlilik nasıl gidiyor elifim
dünden beri boynum cok fena bebegi kaldiramiyorum emziremiyorum donemiyirum kas gevsetici sicak su torbası ve sıcak duş anca anaca geciyor azalıyor hamdolsun
nazar mi oldum yaa dun spor yapamadım.bugunde yapmam sanırim cok zor
aglayacagim.ben bu cumartesi nasıl 81.5 olacammmmmmm
Bebegimin bugun 1 yaş aşısı vardı ya iki kolunada yaptılar içim gecti
biraz huzursuz anca gelebildim o yuzden
hosgeldiniz sohbetlerinizi özledik abla
senin velilerinde masallahı var hep birseyler getiriyorlar kız burası neresi canımm
sınavın büyük olmuş canım walla
Ayy benimde bugün regl e rağmen eksi görünüyor bakalım hayırlısıHerkese günaydın. Finale bir var kızlar.
Çok geçmiş olsunÇok sağol canım Allah'ım razı olsun amin ,çok şükür ölüm olmadı kurtuldular Allah'ım korudu
naptın asyacım geçenki artın gitti mi ben bugün regl olmama rağmen iyi bir eksi gördüm yarına kadar nazar etmeyeyim de kendime ahahahÇok geçmiş olsun
Adına sevindim dengelendi demek.Ayy benimde bugün regl e rağmen eksi görünüyor bakalım hayırlısı