Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol cnmYavaş yavaş geçecek canım boşver sporu geçsin yaparsın
Yanına ayran da olaymış afiyet olsun
Maşallah nasıl dayanıyorsun afiyet olsun
Oyyy ne ettiinn ne diyim afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Harika bir rakam çok tebrik ederim
afiyet olsun
Yaa çok sevindim süper bir sonuç
Fena değil son bir test kaldı bir türlü olamıyorum aksilik çıkıyor ondan sonra rahatım inşallah
Hadi bakalım inşallah o da tertemiz çıkar kaptanımYavaş yavaş geçecek canım boşver sporu geçsin yaparsın
Afiyet olsun canım
afiyet olsun
Fena değil son bir test kaldı bir türlü olamıyorum aksilik çıkıyor ondan sonra rahatım inşallah
62-63 u görsem tamamdır. Çok fazla zorlamayacagim. Malum yaş 40 oldu yüzüm gözüm çökmesin. Bu sefer öyle depresyona girerim.İnsan daha bir motive oluyor di mi canım senin nihai hedef kaçtı
Darısı bu haftaya. Bu hafta cihaz yok. 1 kiloya da razıyım. Listem geldi değişmiş tamamen. Sabah kahvaltiya avakado yazmış. Sabah sabah okula geçerken nasıl bulacağım bilmiyorum. İş okuldan birine düştü. Markete gidip alacak artık kim ise o talihli.Yavaş yavaş geçecek canım boşver sporu geçsin yaparsın
Afiyet olsun canım
afiyet olsun
Deneyeyim canimCanım bu en sondaki üç noktada şöyle bir işaret var onu aktif etmen lazım
Eki Görüntüle 3478349
Gecmis olsun canimayy canımm kaptanım iyi olmaya calısıyoruz işte napalım
biraz kas ağrım var tutuldum sanırım bide bebegimn asıları vardı bugun zor bir gun oldu
oglum 1 yaşına girdi kızım 4.sınifa gectı
Evlilik nasıl gidiyor elifim
Su 3.5 lt onu unutmuşum yazmayı