- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canımGünaydın canım ben biliçli bir anne değilken yıllar önce kızıma çok süt verdim zararlı dediğim kedi sütü değil bahsettiğim bizim içtiğimiz süt artık sütle bişey yaparken sütün kutusunu açmak için ya en son odaya yada balkona çıkıyorum kutunun sesinden biliyor kapağın açılma sesine kadar tanıyor çok seviyor sütü çok seviyorlar benim kızımda çok fena kabızlık yapıyor şimdi çok çok nadir nasıl deyim tam yarım yada en fazla 1 çay kaşığı sütü sos tabağına koyuyorum üzerinede su dolduruyorum yani boz bulanık bir su oluyor onuda vermemem gerek onu içince bile o gün kabız oluyor çok canı çekti diye kıyamıyorum ayda 1 gibi artık onuda vermicem ben bizim içtiğimiz sütün zararından bahsettim kaptanım
Çok çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versinYürüyüş yapmayı düşünüyordum ablamlar kaza yapmış apar topar gittik çok şükür iyiler yigenim yoğun bakımdaydI kuzum normal servise geçmiş rabbim korumuş
Kolay gelsin canımHeyyyyoooo buralarraaa giremiyorum diye pes ettiğimi sanmayinnn yigidolarrr yol uzun ama bende bi o kadar istikrarliyim bugundiyette 1. Ayımı bitirmiş bulunmaktayım ve giden -7kg ya bir elvedaa demek isterim güle güle canım bir daha görüşmemek üzere
Evet gelelim neden sessiz kalisima domates sosu kışlık hazırlık komşu günü bana yapılan sürpriz doğum günü hazırlığı vs vs derken yorgun bitap düşüp anca uyuyordum.
Ne yediğimi sormayin hatırlamıyorum ama kaptanim gezegenfeza duymasinn
Öylee ballarım nasılsıniz naparsiniz
LenaG
Jou
Geçtim canım bir haftada 3200 gram gitmiş. Hepside yağdan gitmiş. 71.45 çıktım diyetisyende. 74.800 ile diyetisyene başlamışım Perşembe günü.Bize de haber et
Aaa ne güzel canım tebrik ederimGeçtim canım bir haftada 3200 gram gitmiş. Hepside yağdan gitmiş. 71.45 çıktım diyetisyende. 74.800 ile diyetisyene başlamışım Perşembe günü.
Teşekkürler canım. Valla diyetisyen benden daha çok sevindi. Hocammm harika hepsi yağdan hiç kas kaybetmemissin diyor ama nasıl mutlu. Hatta yemek istediğin birşey var mı diye sordu. Nolur yemeklerin yanına salata yazın dedim. Yoğurttan usandım. Gülüyor. Yok ödül olarak birşey istiyor musun diyor. Daha hele ödüle var dedim. Gülüştük çıktım. Haftaya perşembeye hem cihaz hem liste günüm.Aaa ne güzel canım tebrik ederim
Dün diyetisyen günümdü kaptanım ondan azck şeettim di yoksa ekler mekler töbeAfiyet olsun
Afiyet olsun sakın öyle şeyler deneme daha ceza yok ceza yok yedin bitti bir sonraki öğünde dengelersin
Afiyet olsun ekler geç olmuş ama hadi minikmiş madem
Bize de haber et
Geçmiş olsun temiz hava şifa olsun
Afiyet olsun canım kuruyemiş kaçmış biraz
Canım çok geçmiş olsun Allah bir an çnce şifasını versin inşallah
Kosturmacadan benim de aklımdan çıkmış sonuçlar nasıl gidiyor şimdilikSelam kızlar ben yine 2 gündür hastanelere gidiyorum çok yoruluyorum ara ara girebiliyorum buraya
Tamam ablacım 0 iş bendeKolay gelsin canım
7 kilo az deyil
Senden ricam yarını çok dikkatli geçirmen
İnsan daha bir motive oluyor di mi canım senin nihai hedef kaçtıTeşekkürler canım. Valla diyetisyen benden daha çok sevindi. Hocammm harika hepsi yağdan hiç kas kaybetmemissin diyor ama nasıl mutlu. Hatta yemek istediğin birşey var mı diye sordu. Nolur yemeklerin yanına salata yazın dedim. Yoğurttan usandım. Gülüyor. Yok ödül olarak birşey istiyor musun diyor. Daha hele ödüle var dedim. Gülüştük çıktım. Haftaya perşembeye hem cihaz hem liste günüm.
Yavaş yavaş geçecek canım boşver sporu geçsin yaparsınayy canımm kaptanım iyi olmaya calısıyoruz işte napalım
biraz kas ağrım var tutuldum sanırım bide bebegimn asıları vardı bugun zor bir gun oldu
oglum 1 yaşına girdi kızım 4.sınifa gectı
Evlilik nasıl gidiyor elifim
dünden beri boynum cok fena bebegi kaldiramiyorum emziremiyorum donemiyirum kas gevsetici sicak su torbası ve sıcak duş anca anaca geciyor azalıyor hamdolsun
nazar mi oldum yaa dun spor yapamadım.bugunde yapmam sanırim cok zor
aglayacagim.ben bu cumartesi nasıl 81.5 olacammmmmmm
Bebegimin bugun 1 yaş aşısı vardı ya iki kolunada yaptılar içim gecti
biraz huzursuz anca gelebildim o yuzden
hosgeldiniz sohbetlerinizi özledik abla
senin velilerinde masallahı var hep birseyler getiriyorlar kız burası neresi canımm
sınavın büyük olmuş canım walla
Yanına ayran da olaymış afiyet olsunKaptanlarım bugünü kapattım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kaşar
5 tane gün kurusu
Öğle
1 kase yayla çorbası
Ara
2 erik
1 bardak ayran
1 Karabuğday patlağı
Akşam
1 tane tbe ekmekli evde yapılmış hamburger
Yani 2 köfte 2 dilim ekmek gibi düşünebiliriz bence
15 dk ağırlık
20 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
Nergis 35 LenaG
Maşallah nasıl dayanıyorsun afiyet olsunÖğlen
1 salatalık
5-10 tane haşlanmış nohut
İkindi
1 yeşil elma
5 fıstık
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Gece
1 kase yoğurt
3 lt su
LenaG gezegenfeza
Oyyy ne ettiinn ne diyim afiyet olsun
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
12.09.2024 Perşembe
11:00 1büyük kupa şekersiz sade filtre kahve, 1büyük elma
18:30 Akşam yemeği
1büyük yemek tabağı menemen, 1orta boy yağlı kağıtta patates, yarım kase yoğurt, 1yk.sos, bol salatalık, domates, biber, 1muz
LenaG gezegenfeza Mthn83
Su 4 litre
Adım 3407
Harika bir rakam çok tebrik ederimHeyyyyoooo buralarraaa giremiyorum diye pes ettiğimi sanmayinnn yigidolarrr yol uzun ama bende bi o kadar istikrarliyim bugundiyette 1. Ayımı bitirmiş bulunmaktayım ve giden -7kg ya bir elvedaa demek isterim güle güle canım bir daha görüşmemek üzere
Evet gelelim neden sessiz kalisima domates sosu kışlık hazırlık komşu günü bana yapılan sürpriz doğum günü hazırlığı vs vs derken yorgun bitap düşüp anca uyuyordum.
Ne yediğimi sormayin hatırlamıyorum ama kaptanim gezegenfeza duymasinn
Öylee ballarım nasılsıniz naparsiniz
LenaG
Jou
afiyet olsunLenaG Nergis 35 12 Eylül menü
Saat kaç 10 gibi poğaca 1 tane
15:30 makarna saymadım ama 8,9 yk kaşığı vardır yanında yoğurt
Akşam saat 20:00 3,4 yk salata 10 taneye yakın istavrit yanında biraz ekmek akşama kabak çorbası içerim diye makarna yedim sonrası böyle oldu
Yarım saat leslie
3,5 litre su
2 fincan kahve ve küçük bitter vardı yanında ek olarak belki birazdan sadece yeşil çay içerim
Yaa çok sevindim süper bir sonuçGeçtim canım bir haftada 3200 gram gitmiş. Hepside yağdan gitmiş. 71.45 çıktım diyetisyende. 74.800 ile diyetisyene başlamışım Perşembe günü.
Fena değil son bir test kaldı bir türlü olamıyorum aksilik çıkıyor ondan sonra rahatım inşallahKosturmacadan benim de aklımdan çıkmış sonuçlar nasıl gidiyor şimdilik
Canım bu en sondaki üç noktada şöyle bir işaret var onu aktif etmen lazımYa benim.emojiler neden çıkmıyor? Mthn83 sen bilirsin.