Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kaptanım ne yaptın son yaptıracağın bi tetkik vardı hallettin mi onuSelam kızlar ben yine 2 gündür hastanelere gidiyorum çok yoruluyorum ara ara girebiliyorum buraya
Yok canım bu sabah yapılacaktı makinede sorun çıktı iptal ettilergeçmiş olsun kaptanım ne yaptın son yaptıracağın bi tetkik vardı hallettin mi onu
nese hastane filan bulmuşsun gene iyi bugün olmazda yarın olur sağ sağlim çıksında sonuçlar inşallahYok canım bu sabah yapılacaktı makinede sorun çıktı iptal ettiler
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Tutku44 nasıl oldun canım daha iyi misin
Cümleten günaydınlar hanımlar
senin velilerinde masallahı var hep birseyler getiriyorlar kız burası neresi canımmSize acıyı tarif edemem ama fotosunu atabilirim
Eki Görüntüle 3478073
Az önce velim getirdi yulaflı tostumu ısırırken bakısıyoruz poğacaya el değmiyor öyle sıcak yosunlupapatya Nergis 35 kaptanım bak nelere noo diyor bu garip
saglicakla gel kaptanım insa hersey yoluna girer dinlenmene bak bosver burayıSelam kızlar ben yine 2 gündür hastanelere gidiyorum çok yoruluyorum ara ara girebiliyorum buraya
sagol canım benimmAynen ya boşa kalori alacaktim zaten bu hafta çok gitmiyor,annemler geliyor bugün onlar dönünce tekrar diyetisyene gideceğim
Ay bence de ya bazı şeyleri çok abartiyoruz ne olacak çocugn bazı kıyafetleri utusuz olsa
Geçmiş olsun canım
ah kaptanım yaptım yaptımda işte insa azalacak ağrısı dune gore daha iyiAfiyet olsun
Afiyet olsun gün içinde güzel olmuş 21:30 daki de geç olmuş canım ya
Afiyet olsun canım salata ve yoğurt da olaymış bir de dolma 2 yeterli olurdu
Afiyet olsun güzel olmuş
Güzel olmuş afiyet olsun
Günaydın kaptan valla ne güzel değil mi bugün İstanbul da kapalı oh beee
Günaydın canım kolaylıklar diliyorum
Günaydın Kolay gelsin
Hayırlı sabahlaaarrrr kaptanım
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın canım geçmiş olsun kas gevşetici krem sürüp çok sıkmadan bir tülbentle bağla canım
Vaayy e çok az fark etmiş süper
Günaydın canım boncuğa çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın öperim minik patilerden
Afiyet olsun
Ohh miss afiyet olsun
Olırsun olursun gec olsun güç olmasın canım.dünden beri boynum cok fena bebegi kaldiramiyorum emziremiyorum donemiyirum kas gevsetici sicak su torbası ve sıcak duş anca anaca geciyor azalıyor hamdolsun
nazar mi oldum yaa dun spor yapamadım.bugunde yapmam sanırim cok zor
aglayacagim.ben bu cumartesi nasıl 81.5 olacammmmmmm
senin velilerinde masallahı var hep birseyler getiriyorlar kız burası neresi canımm
sınavın büyük olmuş canım walla
Dışarda mı yiyecksin canımKızlar disaridayim eve gitmem 9u geçer ne yemeni önerirsiniz diyetini bozmayacak şekilde yemek canım istemiyor ama hani atıştırmalık ağzıma ne atayım bilemedim yoksa yarın öğlene kadar yemeyeceğim canımda hiç birşey yemek istemiyor ama sağlıksız olarak aç geçirmeyeyim diye yani yemiş olmak için yiyeceğim ama ne yesem? Öneriniz varsa alırım
Dışarda bı isim çıktı onu halletmem lazım eve de geç giderim ya hiç yemiycem ya da biseyler atıştırmalık yiyeceğim aslında canımm hiç istemiyor bu aralar bazı stresli dönemlerden geçiyorum diyeyim hiç bir şey yemek içimden gelmiyor bakma yani byraya yazdığım yiyeceklere herkeste stres iştah açar ben ölmeyecek kadar yiyeyim diyorum işte o yüzden ne yesem bilemedimDışarda mı yiyecksin canım
Geçmiş olsunYürüyüş yapmayı düşünüyordum ablamlar kaza yapmış apar topar gittik çok şükür iyiler yigenim yoğun bakımdaydI kuzum normal servise geçmiş rabbim korumuş
Akşama ilaveten avuç içi kadar beyaz ekmek ve 2 çorba kaşığı nohut yemeği yedimÖğlen
1 salatalık
5-10 tane haşlanmış nohut
İkindi
1 yeşil elma
5 fıstık
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Gece
1 kase yoğurt
3 lt su
LenaG gezegenfeza