- 8 Şubat 2017
- 1.680
- 7.436
Gerçekten helal olsun canım şu yazdıkların takdir edilesi şeyler boynundaki sargı beziyle şu ameliyat lı halinle tebrik ediyorum seni dikişlerim şiş diyorsun yapma canına yazık haklısın ama sınıfım tertemiz diyorsun nasıl mutluluk verici bir duygu herşeye para bulurlar sağolsun veliler de yardımcı olmuş ama daha yeni ameliyatlısın böyle taktire şayan bir Öğretmene yazmadan geçemedim dikişlerine de mikrop kaptırma lütfen..Bugün iki velim geldi canım dün kötü olunca. Bugün onlarla beraber sınıfı tertemiz yaptık.
Sabah cocuklari da aldım okula geçtim. Bizde gelelim nolur dediler. Arkadaş da mesaj cekti çocukları getir Sibel az vakit geçirsinler. Markete geçtik çocuklarla sabah o arada bir velim ile denk geldim. Nasıl oldunuz dedi. Ben de sitemvari konuştum biraz. Bu halimle sınıfı hazırlıyorum. Şimdi bir abla geldi camların ikisini sildirdim. Bari camlar temiz olsun dedim. Yaz boyunca her yer toz olmuş. Hocammm sakın siz zorlamayın. Şimdi ben diğer arkadaşı da alıp geliyorum bir saate dedi. Sonradan da bir veli geldi. Dordumuz girdik sınıfa. Saat üç buçukta çıktık. Dört senedir o sınıf hiç temizlenmemis. Okul da zaten 4 yıllık okul. Şimdi parmaklarım ağrıyor. Dolapları ciflemekten.
Asla gocunmam canım. Baştan da dediğim gibi iki değil bir veli yanımda olsun yapamayacag.sey yoktur. Geçen sene ilk gelmistim bu okula . Senenin başında tek yaptım. Ama artık her sene ben tek yapamam zaten ameliyatliyim. Bugün yine dikişlerim şiş. Ama sınıfım temiz.
hadi bakalım . Haftaya dört gözle seni bekliyor olacağım.
Okullar başlayıncada buraları unutma