Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İse girene kadar diyorum kırk takla atarsınız. Araya girmeyen birileri kalmaz. İşi alınca herkes nasıl işten kaçarım derdinde.Varya kimse hak etmiyor bu fedakârlıklari, kendini yorma okul müdürü falan bir yaptirimi yok mu? Bir veli olarak ben de belki temizliğe gidemem ama diğer velilere falan derim para toplayıp temizlikci tutardik bu kadar rahat olmamalı kimse kimse demedi mi birşeyler yapalım diye ?
Ya okul aile Birliği parası falan yok mu ? Sadece bir kereligine bütün okul için tutsalar, bizm iş yerinde de gerçekten temizlik personelinr iş yaptırmak çok zor, kolum ağrıyor belim ağrıyor diyorlar, madem öyle girmeyin bu işe başkasına sebep olmayın
Çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel gelir sonuçlar
Günaydın canım hiç acıkmadım hani gece içerim dediğim yağsız sütle filtre kahvemide içmedim ama benim cacığım kocaman bi kaseydi o tok tuttu birde kuruyemiş yemiştim sonra türk kahvesiCakinin Gelini
Kahvaltı ettin mi canım
Ben gece 1 den sonra uyudum. Sonra çocuklar yatmadı onlar ile uğraştım.
Sabah namazımı kıldım tekrar biraz uyumaya çalıştım ama sıpalar rahat vermediler
Kahve içiyorum çocuklardan kalan çay kaşığı kadar peynir vardı onu yedim hem tadına bakmış oldum
Öğleden sonra pikniğe davetliyiz niyetim bu gün tek öğün yapmak bakalım
Nasıl geçti gecen çok acıktın mı
Ben ilk başta çok acıktım su içtikçe geçti
Afiyet olsun canım. Planın güzel benceGünaydın canım hiç acıkmadım hani gece içerim dediğim yağsız sütle filtre kahvemide içmedim ama benim cacığım kocaman bi kaseydi o tok tuttu birde kuruyemiş yemiştim sonra türk kahvesi
Az öncede 2 yumurta bol domates biver ve 2yk.yulafla yaptığım tostu ve kuruyemiş zeytin peynir yedim akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum
Yarında sabah akşam domates salatalık çorba olarak düşünüyorum uygun mu canım
Tamam canım sanada iyi eğlenceler senin planında güzelAfiyet olsun canım. Planın güzel bence
Bende yarın akşam yine cacık yapacağım
Dün sabah tartıldım Salı günkü artıyı bile geçmiştim
Tek öğün cacık yapmak biraz işe yaradı gibi midemde hazımsızlık vardı o biraz rahatladı
Bu gün mangala gideceğiz et ve sebze olacak ben dengelemeye çalışacağım. Şimdiye kadar 3 kahve içtim
Zaten bu saatlerde yediğim zaman mideme dokunuyor. Artık midem küçülmüş bir kaşık fazla yiyorsam bütün gün hazımsızlık yapıyor
Aynen öyle çok güzel calisanlari da vardı ama çok az denk geldi, bizde de şimdi birisi var iş yaptırmak çok zor, sürekli telefonla konuşur işi söylersin 1 saat oturur sonra malzeme bakar sonra da bugün geç oldu yarın yaparım deyip bırakır koca insanlara hergun ne iş yapacağını söylemek çok saçmaİse girene kadar diyorum kırk takla atarsınız. Araya girmeyen birileri kalmaz. İşi alınca herkes nasıl işten kaçarım derdinde.
Kırık vs olmamasina sevindim canm onlar bebek ve dokulari daha çabuk kaynıyor sen pansumanına dikkat et tez toparlar bzim yerimize de bolca öp
Canım çok çok gecmiş olsun bebişini öp benim için Rabbim saglık versin
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin canım benim
Çok sevindim korkulacak bir şey olmadığına o Tombis ellerinden op yerime
Canım benim sen yeni ameliyat lısın neden temizlige girisiyorsun dikkat et kendine allah korusun başına iş açma
Ahh kuzucuk ya kıyamam inşallah kisa surede iyilesir yarasi şükür ki kırığı çatlağı yokmuş
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda toparlanır inşallah.
Çok şükür canım, sevindim
Çabuk düzelir inşaAllah
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun04.09.24
11.00 sütlü kahve
12.30
Mantar sote, 3 YK makarna, ayran
16.00 sade kahve, fındık hurma
17.00 1 nektarı
19.30
4 YK patlıcan yemeği,karpuz, 1 dilim ekmek
Şu:2 lt
LenaG Hallederiz
Afiyet olsun akşam hem tarhana hem mantı olmamış canım4 Eylül Menü
11.00: 2 krep
1 elma
1 salatalık
19.30: 1 tabak bol sarımsaklı mantı
1 kase bol sarımsaklı tarhana çorbası
Hallederiz
Afiyet olsun canım saatleri de yazarsan iyi olurGünaydın kızlar dün misafirlerim vardı menü yazmayı unutmuşum
4 eylül menüm
Sabah
2 yumurta
Domates
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
1 yk et
Akşam
Et pilav salata yoğurt
Ara
Çay şekersiz
Detoxmix
Su 3 lt
LenaG
Afiyet olsun kaptan sen takımda transfer yapmadın mı ben mü kaçırdımSelam kızlar. Dün okulda bir aktivite vardı, akşam 8 de ancak girdik eve. Sonra yemekti oyundu derken gece 12 de sızıp kalmışım. Sabahta evi toparlamaya giriştim, ancak gelebildim.
Dün menümü paylaşıyorum;
4 eylül çarşamba
Sabah 30 dk spor yaptım,
Öğlen 13.30
2 kurabiye,
1 bardak hazır kahve
Akşam 20.15
1 tabak yahni.
Su:3 lt LenaG Tutku44
Tekrar low carb diyete dönmem lazım, bugün niyetlendim bakalım. İnşallah bozmak zorunda kalmam…
Ama öğretmenin de gidip temizlik yapması saçmalık artık. Hal etsinler mademSınıf öğretmeniyim canım. Sınıf parası diye burada bir uygulama yok. Ahhh deşmeyin yaramı.
İnanılır gibi değil günlerce kötü olmana sebep oldular verdikleri ilaçla kaptaniçem bu kadar uğraştın bu daha kısa sürer detaylı tarama da yaptırsan tabi kendin bilirsin ama detaylı tarama da yaptırsan birşey çıkmıcak hani keşke yaptırsaydım deme diye o zaman hoşgeldiiinnnSelam kızlar nihayet bitti ama bir sonuca ulaşamadık dr un verdiği ritim düzenleyici bana yan etki yaptığı için birkaç gün kötü olmuşum şimdi diyorlar ki hiç gerek yokmuş niye vermişler o ilacı gayet iyisin. Biri de diyor ki hayır ritim düşük ve efordan birşey anlaşılmıyor detaylı tarama lazım net bilelim ondan sonra bakalım duruma eşim de illa detaylı tarama da bakılsın istiyor ama ben çok bunaldım bu hastane işlerinden günlerdir acillerde gezmekten,polikliniklere gitmekten bıktım bırakmak istiyorum peşini