Tamam canım aynen anlaştıkAnlaştık canım yarın akşam tuzsuz bol salatalıklı ve naneli cacık yiyiyoruz ben tam 17:00 de akşamda kahve falan içeriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım aynen anlaştıkAnlaştık canım yarın akşam tuzsuz bol salatalıklı ve naneli cacık yiyiyoruz ben tam 17:00 de akşamda kahve falan içeriz
Yarın sabah nick ve tarih yazılı tartı fotoğrafı eklersen sevinirizNeler yapmalıyım? Aslında kuralları okudum. Kendimi tanitiyim sizlere
Şu an kilom 71-72 arası
Yaşım 50
Muğla Dalaman da yaşıyorum. İstanbuldan 1 sene evvel geldik.
Çok hareketsiz kalıp çok yedim
Bişeyler yapmam lazım
Burası motive eder diye umut ediyorum
Sorularınız varsa buyrun
Teşekkür ederim canımAaaaa çok şaşırdım ablaa, geçmiş olsun Dut kurusu deneyebilirsin dokunmuyorsa ben de ilk defa denedim işe yaradı. Belki denemişsindir onu da bilmiyorum gerçi. Vücut bir yerden sonra alışıyor ne yaparsan yap fayda etmiyor.
Allah korusun canımTam mesajları okuyodum deprem bildirimi geldi elim ayağım bir birine dolandı kalbim sıkışıyor
Afiyet olsun canım
600 kalorilik egzersiz programı nedir
Kuzucum dünkü mesajlarını gördüm şimdi. Salatalıkta seviyormuşsun, eğer uzun zamandır takıldıysan 2-3 gün kabak detoksu yapsana. Karbonhidratın da çok yok, şöyle bir baktım menülerine.LenaG Tutku44
3 Eylül menüm
10:00
Sabah 3 sütlü kahve ( artı görünce kahveye sardım)
12:00
1 kase nohutlu kabak yemeği
Salata
1 lokma tam buğday ekmeği ile krem peynir
Akşam yemeği 16:40 bitti
3 yk zeytin yağlı tavuk göğsü
Haşlanmış brokoli karnabahar
10 üzüm
Su 3 litre olur
Spor 5.600 olmuş şimdilik
Kuşum geçmiş olsun mesajlarıyla öğrendim olayı, inşallah bebeğin iyidir. Gelmiş, geçmiş olsunSelam kızlar , baya canım sıkkın
bebegim elinin üstüne ayakkabılıgın bir rafinı düsürdü. üstü şisti düsen yer kanadı tam serce parmagın üst eklem yeri
yarın hastaneye götürecğim insa randevu bulabilirim
Kızzz kaptoş yerim seniiii ben özet geçeyim sanaaGünaydın hırslı, iradeli, inatçı, azimli kadınlar bugün tam da vücudunuza zerre faydası olmayan ürünleri yok sayıp bedenimizi mutlu etme günü gibi değil mi?
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Bol bol su içelim kızlar, kahvaltılarda ve yemeklerden hemen önce yeşillik yemeye dikkat edelim.
Ben çocuğumu bıraktım, kahvemi yaptım. İçerken ortalığı toparlayıp spora geçeceğim. Spora ayıracak vakti olmayanlar, şöyle evde ortalığı, mutfağı toplarken açın hareketli bir müzik, koyverin kendinizi temposuna. Hem enerji harcarsınız, hem modunuzu yükseltirsiniz
Tarifin için teşekkürler canımKuzucum dünkü mesajlarını gördüm şimdi. Salatalıkta seviyormuşsun, eğer uzun zamandır takıldıysan 2-3 gün kabak detoksu yapsana. Karbonhidratın da çok yok, şöyle bir baktım menülerine.
Sabah 1 haşlanmış yumurta (yada 1 dilim peynir),
5-6 zeytin,
Domates, salatalık, bol yeşillikli bir tabak yap.
Öğlen 2 kabağı sotele üstüne 3 yk yoğurt, dereotu, nane, biber artık damak zevkine göre
Akşamda öğlenin aynısı.
Bence doyarsın, zaten gün içinde çok abartmıyorsun. 2 günden bişey olmaz, dene istersen