- 8 Şubat 2017
- 1.676
- 7.408
Olur canım cacık fikride çok iyi bende bir düşüneyimBende genelde cacık iyi geliyor. Acaba yarın akşam öğünü olarak cacık mı tüketeyim. Üstüne kuru nane ve biraz pul biber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım cacık fikride çok iyi bende bir düşüneyimBende genelde cacık iyi geliyor. Acaba yarın akşam öğünü olarak cacık mı tüketeyim. Üstüne kuru nane ve biraz pul biber
Canım benim bazen böyle durduğu zamanlarda saat en geç 16:00 gibi 2 salatalıktan cacık yapıyorum çok güzel oluyor tuz koymuyorum ben sadece kuru nane pul biber tok tutuyordu yarın akşam öyle yapayım. Hatta gel birlikte yapalımOlur canım cacık fikride çok iyi bende bir düşüneyim
Oh tadını çıkar canım ne güzelİyiyimm canımm senin nasılsın tatildeyim ara ara bakıyorum mesajlara burada tartilmadim da hiç açıkçası.. belki bir iki almışımdır. Arada deniz arada yürüyüş yapıyorum. Seninde yoğun geçiyordur sanırım okul zamanında geldi Allah kolaylık versin tüm işlerinde bacikomm senin günler nasıl neler yapıyorsun?
Anlaştık canım yarın akşam tuzsuz bol salatalıklı ve naneli cacık yiyiyoruz ben tam 17:00 de akşamda kahve falan içerizCanım benim bazen böyle durduğu zamanlarda saat en geç 16:00 gibi 2 salatalıktan cacık yapıyorum çok güzel oluyor tuz koymuyorum ben sadece kuru nane pul biber tok tutuyordu yarın akşam öyle yapayım. Hatta gel birlikte yapalım
Geçen vir yazı paylaşmıştın hatırlıyor musun rutin bile bir nimettir gerçekten öyle şuan bu yoğunluğun rutinlerin kosturmacalarin bile bir nimet benim de çocuğumun okulu başlıyor iki haftaya aynı maraton bende de olacak sağlığımız yerinde olsun yeterki bu günler de geçer rayına oturur bir aya beş yaş kızın da eminim annesi gibi ise her yere her ortama uyum sağlar burdaki enerjinden anladım tanıdım seniOh tadını çıkar canım ne güzel
Bende napayım üç gün başka okulda seminerimiz var baya yoğun. Bir yandan kendi okul işlerim asla bitmiyor. Ben bugun seminerfeyken velilerim foto atıyor okulun halılarını yıkarken
Öyle koştur telaş bir haftanın içindeyim, kendi kızımı 5 yas uyuma götüremedim çünkü o esnada seminerdeydim
Sagol balım duygular karşılıklıGeçen vir yazı paylaşmıştın hatırlıyor musun rutin bile bir nimettir gerçekten öyle şuan bu yoğunluğun rutinlerin kosturmacalarin bile bir nimet benim de çocuğumun okulu başlıyor iki haftaya aynı maraton bende de olacak sağlığımız yerinde olsun yeterki bu günler de geçer rayına oturur bir aya beş yaş kızın da eminim annesi gibi ise her yere her ortama uyum sağlar burdaki enerjinden anladım tanıdım seni
Afiyet olsun güzel olmuşLenaG @Tutku44
3 Eylül menüm
10:00
Sabah 3 sütlü kahve ( artı görünce kahveye sardım)
12:00
1 kase nohutlu kabak yemeği
Salata
1 lokma tam buğday ekmeği ile krem peynir
Akşam yemeği 16:40 bitti
3 yk zeytin yağlı tavuk göğsü
Haşlanmış brokoli karnabahar
10 üzüm
Su 3 litre olur
Spor 5.600 olmuş şimdilik
Afiyet olsun çok az olmuş yine
Afiyet olsun adımlar yine süper
Beni canımLenaG ben kimi etiketlicem cumartesi
İyi akşamlar canım afiyet olsun
Afiyet olsunKahvaltı 12.30
1 dilim ekmek ile tost
1 dilim salam
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara
1 kare bitter
Akşam 18.00
2 kepçe yalancı yuvalama çorba
2 gün kurusu
LenaG
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar Kızlar
03.09.2024 Salı
11:00 domates, biber, 2yumurta, 1dilim patates,1yk.lor, 2yk.yulaftan tost yanında salatalık, domates, biber, 14gr.kaşar, birkaç parça şarküteri, 8zeytin, yarım kk.peynir daha sonra çokca şekersiz çay
Elma sirkeli su
19:00 Akşam yemeği
3kepçe dünkü aynı çorba, 90gr.sebzeli aynı köfte,
Yarım kase köz patlıcan, biber salatası, yarım kase yoğurtlu biber yemeği, 1dilim armut, çeyrek muz
LenaG Hallederiz
4 litre su
Ay muhteşemm ya ne var içinde söyleeEki Görüntüle 3474313 Ne ararsan var smoothiesi rengin tatlılığı bile karnimi doyurdu
Jou
@Tutku44
LenaG
Hallederiz
Çok geçmiş olsun canımBiz de tekrardan hastanedeyiz. Damardan tedaviye devam edeceğiz. CRP değeri tekrardan yükselmiş. Kilo bildirimini yazmayı da unutmuşum.
Cumartesi: 96,2
Bugün: 96,0
Hallederiz
Hamdolsun iyiyim canım, bu ara tatlı savaşı veriyorum, tekrardan apayrı yaşam danışmanlığı aldım, bu ay başlıyorum inşaAllah.Nasılsın abla
Dıyet nasıl gıdıyor bır ara apa dıyetı felan yapmıştın sankı güzel vermiştin
Hoşgeldin canımİyi akşamlar nasılsınız
Seneler önce 6. Takımdaydim. Şöyle bir bakiyim dedim epey değişiklik olmuş
Çok kilo aldım, biri çekse alsa yanına da yavaş yavaş versem diyorum.
Bana da yer olurmu acaba?