- 13 Ağustos 2012
- 4.680
- 20.543
İnşallah canım.Acil de iğne filan yapıldıysa uyuyordur raha dir insalahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.Acil de iğne filan yapıldıysa uyuyordur raha dir insalahh
Diyorum ya ameliyat bir sey değil de sonrası kötü pansuman belki banyo izini veriller bi sorun yoksa bi banyo yapsanda rahatlatir seniAnnemde öyle diyor ama bence bantlar alerji yaptı. Zaten ameliyatta napmislarsa her tarafım soyuluyor. Banyoda yasak . Salı gününü iple çekiyorum.
Aynen canım . Banyo yapsam rahatlayacagim. Dün dayanamadım yara izine baktim. Kötü bir durum yok. Pazartesi hem pansuman hem tahliller var. Rapor işinde var. Okullar başlıyor. İlk seminer haftasında gitmeyeyim dedim. Bakalım ne gösterecek durum bana.Diyorum ya ameliyat bir sey değil de sonrası kötü pansuman belki banyo izini veriller bi sorun yoksa bi banyo yapsanda rahatlatir seni
Hedefim 52 kg (-1.5) kaptanımCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
Şoyle bir kilo eksik yada 1.5 kilo eksi
yada ben gecen hafta çok verdim veya bu hafta cok yogunum 500 gr versem elimi oper basımın ustüne koyarım diyedebilirsiniz
Siz kendinizi en iyi bilensiniz kendinizi mutlu etmek için haftaya bugun kac kilo olmak istediginizi beni etiketleyerek yazar msınız ?
Hedefleri alalımmm canlar
@gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
A Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
nurovic
Nergis 35
Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
sagol canım insa31 Ağustos menü
12.00
2 haşlanmış ymrt yeşil sogan maydanoz karpuz 4 küçük dilim 1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
Biraz üzüm 7 küçük incir
19.00
1.5 kase terbiyeli tavuk çorbası 1dilim tam bugday ekmek
Geç saatte biraz çekirdek yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor yok
LenaG geçmiş olsun kaptanım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Tutku44 hayırlı olsun kaptanım güzel eksiler diliyorum takimimiza bu hafta
haydi insa diyelim canïmVallahi kaptanım bir 69 görsem fena olmaz hani, motive de olurum, daha sıkı sarılırım kaldı beş kilom ama direnç kiloma geldim galiba gıdım gıdım gidiyor sanki, baba evine gitmek de sıkıntı çıkardı şimdiye çoktan görmüştüm 60 ları aman geç olsun da güç olmasın, Rabbım sağlık versin gerisi hallolur inşallah
haydi insa diyelim canımHedefim 52 kg (-1.5) kaptanım
haydi insa canım hep birlikte hedefimize ulasalim insaÇok geçmiş olsun canim insallah sifa bulursun
Akin saatcinin videolarini izlerim ben de akademik olarak dolu bi adam herseyi de oyle anlatiyor ama sıkıyor daha bir videosunu tam bitiremedim growwithjoyu da ondzn ogrenmistim ilk 45 dakikalik vidronun 25 dakikasini yapabildim yinede 2 gun yuruyemedimben 2 yildir cok hareketsizim kucuk cocugum yok kosturmacam yok okulum bile onlinedi oyle olunca kondisyonum cok dustu belki ondandir bilemem ama spora yeni baslamis biri icin zor gelebilir groweithjo sanki
-1 kilo hedefim var kaptanim 83.3
Harikasinnnnnn ksptanim
65 not ettim bileAyy canım benim işte aslında ameliyat olmak bir şey değilde bu sonrası ağrılar kötü Allah güç kuvvet versin sofa versin inşallah uyuyabildin mi bari
Yine süper kaptandin canım benim
Düz 65 i görmek ıstiyorum artık bu eylülde daha sıkı tutucam işi artık bu 67 ler direnç mıdır yoksa yapışkan yağ mıdır nedir atamıyorum bu ay savaşa fena hazırlandım top tüfek girisiyorum bakalım
Ne güzel takvim tutmuşşun tebrikler bunu görmek de güzel bir motivasyon sağlar
Ellerine sağlık kaptanım misler gibi olmuş buraları anahtar vardı bende açayım dedim bugün pazar müşteriler geç gelir ama yinede çayı koyayım benöncesi bi kahve yapayım kendime️ demiii
gunaydın canım hepimizeGünaydın, musmutlu bir gün diliyorum her birinize.
Canım çok gecmiş gitmiş olsun senin ameliyat old dönem acaba telimin bozuk old zamana mı denk geldi. Atlamazdım yoksa. İnş pansumanın da güzel gecerİyiyim canım yqrin pansuman var..bant yapistirmayin diyeceğim. Kaşıntı yapmaya başladı. Yara olacak sanki.
Evet gittiği yere kadar bakalımkız seninki neredeyse 2 yasına girecek masallah
14 yaptım küçüklerden ama sos ve menemeni 40 a tamamlamayı düşünüyorum. Çok kolayıma geliyor çünkü hazır olmasıabow iş yaparken kotu bacım
Allah kolaylik versin kac sise yapıcan
Kolay gelsinBen de domates sosu yapıyordum uyandı velet şimdi yapıştı memeye sos orda kaynıyor hayırlısı bakalım
Aaa benimde 22 aylık sütten kestim. Gece hiç kaliteli uyku uyumuyor. Saat başı bir emmek için uyanıyordu. Ayrıca benim süt bitmiş sıpa emzik niyetine kullanıyorduBenimki 22 aylık ama emziriyorum
Canım haftaya 78.80 görmek istiyorumCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
yada ben gecen hafta çok verdim veya bu hafta cok yogunum 500 gr versem elimi oper basımın ustüne koyarım diyedebilirsiniz
Siz kendinizi en iyi bilensiniz kendinizi mutlu etmek için haftaya bugun kac kilo olmak istediginizi beni etiketleyerek yazar msınız ?
@gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
A Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
nurovic
Nergis 35
Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
99 u görmek istiyorum artikCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
@gezegenfeza
@Azmet5255
@Tesnim1903
A Asya89
@Boncuk2307
@Beyaz leylak
@trueliving_
nurovic
Nergis 35
Efenin_Annesi
@bluegreeneyes