Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Teşekkür ettim canımÇok geçmiş olsun
LenaGADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:77.7
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:bol bol yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:doğum sonrası toparlanmaEki Görüntüle 3473387
Kimi etiketlicem bilemedimKaptan kim
Günaydın canım. Ay hiç sorma ya benimkiler sanki anlaşmışlar gibi nöbetleşe yatıyorlar. Saat başı beni uyandırıyorlar.Herkese günaydın. Küçük bebe yanıma gelince var olan uykum da dağıldı.
Harikasın kaptanım çok güzel bir hafta geçireceğiz herkes güzel eksiler verir inşallahKırmızı takıma hoşgeldiniz, kaptanınız konuşuyor
Fit bir vücut hayalleriyle bu yazı da bitirdik… artık önümüzdeki yaza bakacağız. Bayramdı, seyrandı, tatildi derken bahanelere sığındık ama hepsi bitti. Hiçkimsenin yediğine içtiğine karışmam çünkü hiçbir zaman başınızda bekleyen bir gözetmen olmayacak, iradenizin de, azminizin de, hırsınızın da kaptanı sizsiniz. Aldığınız kaloriler bana yağ olarak gelmeyecek, her birimiz ne yaparsak kendimize… Biz kadınlar her halükarda güzeliz ama daha iyisini yapmak konusunda da çok inatçıyız. Ha gayret kızlar, bu hafta sizden kendinizi kendinize kanıtlamanızı istiyorum!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Vira bismillah…
Süpersin kaptanım, bakmaya çalışacağım dediğin videoyaYatmadan altın değerinde bir bilgi vereyim size. Gün içinde vaktimiz, enerjimiz olmuyor, hasta olanı, bebeği olanı, modu düşük olanı, bahanesi olanı… var da var. Youtube a gowithjo yazıyorsunuz, kadının her türlü nedene göre videosu var, mutlaka 15 dk da olsa dememenizi rica ediyorum. İnanın modunuz değişecek, enerjiniz artacak. Bende bu haftamı onunla geçireceğim. Jo’nun çok sevdiğim bir sözüyle bitiriyorum geceyi; Bir, sıfırdan iyidir!
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Hastanede ne kadar yattın?İyiyim canım yqrin pansuman var..bant yapistirmayin diyeceğim. Kaşıntı yapmaya başladı. Yara olacak sanki.
Yarın büyük oğlumun okulu başlıyor. İki küçüğü de eşime satıp bir hafta rapor alıp evde yatacağım . Planlarım bu yöndeGünaydın canım. Ay hiç sorma ya benimkiler sanki anlaşmışlar gibi nöbetleşe yatıyorlar. Saat başı beni uyandırıyorlar.
İki gün kaldım canım. Geçen pazartesi oldum ameliyat. Yarına bir hafta olacak. Yara estetik yapılmış dikiş yok zaten. Ama diren yerleri acayip ağrıyor. Bantları çıkarsam diyorum ama eşim cikarma enfeksiyon kapar diyor.Hastanede ne kadar yattın?
Ben 1 hafta kaldım, eve çıktıktan sonra yarayı açık bıraktım, biryere gidince yada biri gelince temiz bir şal taktım, çok rahat atlattım
Benim ödem gitmeye başlamış. Cumartesiye güzel bir kilo bildirimi olur inşallah.Ben geldim.
45 dklık program ve 10 dakika da titreşimli egzersiz aleti ile 55 dklık sporumu tamamladım.
Elimizden geldiğince aktif olalım kızlar, su içmeyi ihmal etmeyelim. Gün boyunca lifli gıdalara öncelik ve ağırlık verelim
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Hepinize güvenim tam
Maşallah bende düzen pek öyle işlemiyorBen geldim.
45 dklık program ve 10 dakika da titreşimli egzersiz aleti ile 55 dklık sporumu tamamladım.
Elimizden geldiğince aktif olalım kızlar, su içmeyi ihmal etmeyelim. Gün boyunca lifli gıdalara öncelik ve ağırlık verelim
LenaG
Jou
Mina45
Cakinin Gelini
sibel_84
G Goklerce
Bravequeen
L leyl76
I irmaknehirgol
Sitare55
malahit
M Makaron23
Ellssa
Hepinize güvenim tam
Pansuman için sağlık ocağına gideceksin sanırımİki gün kaldım canım. Geçen pazartesi oldum ameliyat. Yarına bir hafta olacak. Yara estetik yapılmış dikiş yok zaten. Ama diren yerleri acayip ağrıyor. Bantları çıkarsam diyorum ama eşim cikarma enfeksiyon kapar diyor.
Ne ameliyatı oldun canım. Yaralar iyileşsin diye açık bırakılıyor ameliyat sonrası genelde. Ama tabii doktorun ne dediği önemliİki gün kaldım canım. Geçen pazartesi oldum ameliyat. Yarına bir hafta olacak. Yara estetik yapılmış dikiş yok zaten. Ama diren yerleri acayip ağrıyor. Bantları çıkarsam diyorum ama eşim cikarma enfeksiyon kapar diyor.